Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba laptop αρκετά παλιό (μοντέλο Satellite L655-11U, αγορασμένο 2011) στο οποίο θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα δικτύου του ώστε να μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα 5GHz. Η κάρτα δικτύου είναι mini PCIe, πώς μπορώ να ξέρω ποια θα είναι συμβατή? Μπορώ να βάλω μια οποιαδήποτε mini PCIe κάρτα όπως η παρακάτω? Το laptop τώρα τρέχει Windows 10.

https://m.ebay.com/itm/Intel-Dual-Band-Wireless-AC-7265-7265NGW-802-11ac-BT-4-0-Mini-PCI-E-Wifi-Card/263540184934?_trkparms=gclientid%3D1nuJFhPFh_5dHr2NSSiZpCidsD-Qk5A0mf0PD2Kegvomo1GXo9IHDqYUZGYF0Jja&_trksid=p2489528.m4334.l8656

Επεξ/σία από Simos805
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Simos805 είπε

Μπορώ να βάλω μια οποιαδήποτε mini PCIe κάρτα όπως η παρακάτω?

Θεωρητικα ναι. Πρακτικα εγω θα εβγαζα την καρτα που εχει μεσα και θα κοιταγα τις εγκοπες.Αν ταιριαζουν (εστω και με το ματι) θα προχωρουσα σε αγορα.
Στην τελικη θα την εβγαζα να δω το ακριβες μοντελο , ακριβη τυπο και θα διαλεγα αναλογα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mphxths είπε

Θεωρητικα ναι. Πρακτικα εγω θα εβγαζα την καρτα που εχει μεσα και θα κοιταγα τις εγκοπες.Αν ταιριαζουν (εστω και με το ματι) θα προχωρουσα σε αγορα.
Στην τελικη θα την εβγαζα να δω το ακριβες μοντελο , ακριβη τυπο και θα διαλεγα αναλογα.

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς να κοιτάξω πέρα από τις εγκοπές? Τι τύποι υπάρχουν δηλαδή? Υπάρχουν πολλοί τύποι καρτών δικτύου με σύνδεση mini PCIe?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...