Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, leroef είπε Ορίστε Η υπογραφή είναι η "πλαστή" σάρωση 10001.tif Το παραπάνω εξουσιοδοτεί τον πάροχο δεκτή να κάνει αίτηση στον δότη για μεταβίβαση των δύο αριθμών. Δεν υπάρχει σύμβαση. Δεν υπάρχει δέσμευση. Ακόμα και αυθεντική να ήταν η υπογραφή η απλή διαχείριση των στοιχείων σου για λόγους μετάβασης δεν συνεπάγεται σύναψη σύμβασης. Δεν υπάρχουν όροι. Δεν υπάρχει αναφορά δέσμευσης. Δεν υπάρχει αναφορά προγραμμάτων στον νέο πάροχο. Κυνηγα τους.
dimrap123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας πω και εγώ τι μου συνέβη και θα ήθελα να με ενημερώσετε όσοι ξέρετε για το τι μπορώ να κάνω. Καταρχήν έχω 4 τηλέφωνα, 2 κινητά και 2 σταθερά και ήμουν συνδρομητής της cosmote εκτός από το 1 κινητό που ήταν στην vodafone. Στην λήξη των συμβολαίων πήγα σε ένα κατάστημα της wind και μου έκαναν καλή προσφορά και υπέγραψα συμβόλαιο συνδυαστικό πρόγραμμα και για τα 4 τηλέφωνα.Το ίδιο απόγευμα με πήραν από την vodafone και μου έκαναν καλύτερη προσφορά και για τα 4 τηλέφωνα. Την επόμενη μέρα πήγα στο κατάστημα της wind και ζήτησα να ακυρωθεί το αίτημα (την ώρα που πήγα κανένα τηλ δεν είχε μεταφερθεί στην wind.) Μου είπαν ότι δεν γίνεται αίτημα υπαναχώρησης κλπ κλπ. γιατί κάνατε την αίτηση από το κατάστημα. κλπ κλπ. Ένω ενημέρωνα και τηλεφωνικά τους υπαλλήλους και τεχνικούς της wind που με έπαιρναν τηλέφωνο ότι δεν θέλω να προχωρήσω σε ενεργοποίηση της γραμμής. Προχωράω τις αιτήσεις με την vodafone ζητώντας τους αριθμούς από τον ΟΤΕ που ήμουν ακόμη συνδρομητής. Οι υπάλληλοι της vodafone με ενημέρωσαν ότι αν περάσει ένας μήνας και δεν ενεργοποιηθούν οι γραμμές από την wind γίνεται ακύρωση του αιτήματος οπότε μετά μπορώ να πάω όπου θέλω. Μια μέρα πριν κλείσει ο μήνας η wind ενεργοποιεί τις γραμμές!!! και ξαναέκανα αίτημα από την vodafone για να πάρω τους αριθμούς από την wind αυτή την φορά... Με έπαιρναν τηλ από την wind ότι χρωστάω λεφτα και τους έλεγα ότι κακός μου ενεργοποιησατε τις γραμμές όταν από την πρώτη στιγμή σας είπα ότι θέλω να ακυρώσω το συμβόλαιο και να πάω αλλού. Τώρα με πήραν τηλ και από ένα δικηγορικό γραφείο και καλά και μου λένε ότι θα πάνε δικάστηκα... Μπορεί κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω? Ελπίζω να μην κούρασα, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
power_1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λαθος τρεντ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από power_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα