SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Kelly-arm είπε Μάλιστα ..κατάλαβα ούτε μπορώ να σταθώ στο γεγονός πως η ταυτότητα είναι λάθος? Οτι δηλάδη δεν ησουν εσυ που συμφωνησες και υπεγραψες? Οκ. Υπαρχει ενα λαθος στα στοιχεια ταυτοτητας αλλα αυτο δεν μπορει να ακυρωσει την συμφωνια. Απλα θα διορθωθει. Δεν αποτελει λογο ακυρωσης.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, Kelly-arm είπε Μάλιστα ..κατάλαβα ούτε μπορώ να σταθώ στο γεγονός πως η ταυτότητα είναι λάθος? Λεπτό νομικό ζήτημα, ο,τι και να σου απαντήσω ψέματα θα είναι.
Kelly-arm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οτι δηλάδη δεν ησουν εσυ που συμφωνησες και υπεγραψες? Οκ. Υπαρχει ενα λαθος στα στοιχεια ταυτοτητας αλλα αυτο δεν μπορει να ακυρωσει την συμφωνια. Απλα θα διορθωθει. Δεν αποτελει λογο ακυρωσης. τότε να παω σε ένα κατάστημα να πω το ΑΦΜ σου να δώσω κανονικά την δική μου ταυτότητα και όλα κομπλε..τοτε να δουμε αν δεν αποτελούσε λόγο ακυρωσης...
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Λεπτό νομικό ζήτημα, ο,τι και να σου απαντήσω ψέματα θα είναι. Δεν μπορει να ακυρωθει η ισχυς της συμβασης λογω καθαρου λαθους αναγραφης καποιων προσωπικων στοιχειων του ενος συμβαλομενου. Δεν στεκει νομικα. 8 λεπτά πριν, Kelly-arm είπε τότε να παω σε ένα κατάστημα να πω το ΑΦΜ σου να δώσω κανονικά την δική μου ταυτότητα και όλα κομπλε..τοτε να δουμε αν δεν αποτελούσε λόγο ακυρωσης... Αυτο που αναφερεις ειναι ΑΠΑΤΗ. Στην προκειμενη περιπτωση ΥΠΑΡΧΕΙ ταυτοπροσωπεία. Την ταυτοπροσωπεία δεν την αμφισβητεί ουτε ο ιδιος ο ενδιαφερομενος (εσυ) και αποδεικνυεται σε καθε περιπτωση. Ακομη και η ταυτοτητα δεν ειναι καν αλλου προσωπου αλλα απλα ειναι η παλαιότερη του ίδιου του υπογραφοντα. ΔΕΝ στεκει η αμφισβήτηση και κανενα δικαστηριο δεν προκειται να σε δικαιωσει. Η συμβαση ειναι εγκυρη απλα χρειαζεται διορθωση στοιχειων. Με την ιδια λογικη εκ του πονηρου σε καθε συμφωνια θα εδινες ενα λαθος στοιχειο σου ωστε να μπορεις μετα να ακυρωσεις.... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
Kelly-arm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν μπορει να ακυρωθει η ισχυς της συμβασης λογω καθαρου λαθους αναγραφης καποιων προσωπικων στοιχειων του ενος συμβαλομενου. Δεν στεκει νομικα. Αυτο που αναφερεις ειναι ΑΠΑΤΗ. Στην προκειμενη περιπτωση ΥΠΑΡΧΕΙ ταυτοπροσωπεία. Την ταυτοπροσωπεία δεν την αμφισβητεί ουτε ο ιδιος ο ενδιαφερομενος και αποδεικνυεται σε καθε περιπτωση. Ακομη και η ταυτοτητα δεν ειναι καν αλλου προσωπου αλλα απλα ειναι η παλαιότερη του ίδιου προσωπου. ΔΕΝ στεκει η αμφισβήτηση και κανενα δικαστηριο δεν προκειται να σε δικαιωσει. Η συμβαση ειναι εγκυρη απλα χρειαζεται διορθωση στοιχειων. Με την ιδια λογικη εκ του πονηρου σε καθε συμφωνια θα εδινες ενα λαθος στοιχειο σου ωστε να μπορεις μετα να ακυρωσεις.... ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ..ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ..Η ΟΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Η ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.. ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ..ΛΥΠΑΜΑΙ..
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Εαν παλι η διαδικασια δεν εχει προχωρησει και θεχτουν να στην διακοψουν ειναι επιλογή τους. Εαν επιμεινουν μπορει να σε υποχρεωσουν να αποδεχθεις την συνδεση. Παιζει να μεινεις και χωρις τηλεφωνο απο κανενα παροχο βεβαια.... Παιζει και να σε αγνοησουν και αφου δεν ολοκληρωθηκε η ενεργοποιηση να παραμεινει ενεργη η παλιοτερη σου συνδεση. Επικοινωνησε με τον παλιο σου παροχο να μαθεις τουλαχιστον.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Δεν μπορει να ακυρωθει η ισχυς της συμβασης λογω καθαρου λαθους αναγραφης καποιων προσωπικων στοιχειων του ενος συμβαλομενου. Δεν στεκει νομικα. Λόγω λάθους ΑΦΜ σίγουρα ακυρώνεται, είτε το θέλει ο πελάτης είτε όχι. Πρέπει να γίνει νέα αίτηση, ούτε καν διόρθωση για να συνεχίσει η προηγούμενη, ακόμα και αν μόνο 1 ψηφίο είναι λάθος. Το ίδιο ισχύει και για καταχώρηση λάθους διεύθυνσης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με μικρή διαφορά στον αριθμό). Για ταυτότητα όμως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Kelly-arm είπε ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ..ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ..Η ΟΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Η ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.. ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ..ΛΥΠΑΜΑΙ.. Sorry αλλα αυτα τα λες με καποια νομικη βαση ή απλα ετσι? Για να ακυρωθει συμβαση λογω τετοιου λαθους θα πρεπει να αποδειχθει δολος κατα την συνταξη της συμβασης και οχι αμελεια. Στην προκειμενη περιπτωση υπαρχει ξεκαθαρη συναινεση σου και υπογραφή σου. Δεν αλλαξε κατι στους ορους της συμβασης που ΕΣΥ αποδεχθηκες ουτε εισαι διαφορετικο προσωπο απο αυτο το οποιο συμφωνησε και υπεγραψε. Αναγραφηκαν εξ αμελειας λαθος στοιχεια ταυτοτητας. Κατι που ειναι επουσιωδες για την ισχυ της συμβασης και ωφειλει να διορθωθει σαφως χωρις να ακυρωνει την ιδια την συμβαση. 22 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Λόγω λάθους ΑΦΜ σίγουρα ακυρώνεται, είτε το θέλει ο πελάτης είτε όχι. Πρέπει να γίνει νέα αίτηση, ούτε καν διόρθωση για να συνεχίσει η προηγούμενη, ακόμα και αν μόνο 1 ψηφίο είναι λάθος. Το ίδιο ισχύει και για καταχώρηση λάθους διεύθυνσης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με μικρή διαφορά στον αριθμό). Για ταυτότητα όμως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Ενα λαθος ΑΦΜ δεν αντιστοιχει σε κανενα φυσικο προσωπο. Οποτε εκει οντως υπαρχει προβλημα ταυτοπροσωπίας αλλα εαν και παλι μιλησουμε με νομικους ορους σε σοβαρες συμβασεις που θα φτασουν οι υποθεσεις στα δικαστηρια και παλι η αποφαση δεν θα ειναι υπερ σου (εκτος της περιπτωσης δολου) εφοσον η συμβαση αποδειχθει οτι εχει γινει πραγματικα αποδεκτη και απο τα δυο μερη και η λαθος αναγραφη ΑΦΜ ηταν απλη αμελεια. Η λαθος αναγραφη διευθυνσης ειναι λογος ακυρωσης για πολλους λογους. Δεν μπορει να γινει συμβαση σε διευθυνση που δεν υπαρχει. Δεν μπορουν να διασταυρωθουν σωστα τα στοιχεια της νεας συνδεσης με την παλαιοτερη και το συστημα δεν το δεχεται. Οπως λες και εσυ για μικρη διαφορα στον αριθμο και γενικα διαφορες που ειναι εμφανως λαθη εξ αμελειας δεν ακυρωνεται η συμβαση. Το ιδιο ισχυει και για μια ταυτοτητα στην οποια χρησιμοποιηθηκαν στοιχεια της παλαιας του ιδιου κατοχου. Sorry που δεν σας βολευουν αλλα ετσι ειναι! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
leroef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ας το γράψω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.(και συγγνώμη για το "σεντόνι") Είμαι συνδρομητής της Vodafone (από την εποχή που ήταν panafon) Στις 13 Σεπτεμβρίου λήγει το συμβόλαιό μου(στο ίδιο ΑΦΜ υπάρχει και συμβόλαιο και καρτοσυμβόλαιο του γιου μου) όπως και της γυναίκας μου. Επικοινώνησα πριν από 10 μέρες με το κατάστημα της vodafone για προσφορά ώστε να παραμείνω στο δίκτυο. Ενημέρωσα ότι θα με ικανοποιούσε να παραμείνω με τα ίδια χρήματα (ίσως και με μια αύξηση της τάξης του 10-12%)σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαιο και απλά ήθελα ικανοποιητικές επιδοτήσεις ώστε να πάρω 3 νέες συσκευές.Τα συμβόλαια ήταν το red1 και το καρτοσυμβόλαιο το extra surf 1 για τα οποία έδινα περίπου 83 ευρώ μηνιαίως. Η προσφορά που μου έκαναν (παρόλο που το προσπάθησε η υπεύθυνη του καταστήματος) δεν ήταν ικανοποιητική οπότε σε συνεργασία με την υπεύθυνη κάναμε αιτήματα μετατροπής σε καρτοκινητά. Επικοινώνησα με το τμήμα αποσυνδέσεων της vodafone και η υπάλληλος με την οποία μίλησα μου είπε ότι δε γίνεται τίποτε καλύτερο. Κατόπιν πήγα σε κατάστημα Γερμανός και ζήτησα προσφορά αναφέροντας ότι έχω το σταθερό μου στην cosmote. Η προσφορά ήταν κατά 13-14 ευρώ ακριβότερη από αυτά που έδινα στη vodafone αλλά μου έδιναν τα τρία κινητά (redmi 5 plus για να γνωρίζετε ακριβώς το ποσό). Ενημέρωσα στο κατάστημα της vodafone και η υπεύθυνη μου είπε ότι το μόνο που μπορούσε να κάνει η ίδια ήταν να δούμε μήπως τα μετατρέψουμε σε καρτοκινητά έτσι ώστε με τη διαφορά των χρημάτων να βάλω δόσεις και να πάρω τις τρεις συσκευές. Ξαναπάω στο κατάστημα Γερμανός και λέω στον υπάλληλο να προχωρήσουμε. Γίνεται ηλεκτρονικά το αίτημα φορητότητας. Σημείωση , δεν έχω υπογράψει απολύτως τίποτα. Την επόμενη μέρα με καλούν από τη vodafone και όχι μόνο ικανοποιούν αυτά που είχα ζητήσει αλλά διαγράφουν και κάποιους απλήρωτους λογαριασμούς της τάξης των 130 ευρώ για να παραμείνω. Ίδια συμβόλαια με την ίδια τιμή με επιδότηση για 3 συσκευές και διαγραφή των λογαριασμών. Όπως καταλαβαίνετε το συμφέρον μου είναι να παραμείνω κερδίζοντας 13x24 από τη διαφορά των μηνιαίων παγίων συν τα 130 ευρώ , συνολικά περίπου 450 ευρώ. Οπότε αποδέχομαι την προσφορά. Πηγαίνω στο Γερμανό για να ακυρώσω το αίτημα φορητότητας και μου λένε ότι σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία δε μπορεί να ακυρωθεί το αίτημα φορητότητας. Στην ερώτησή μου "Τι θα γίνει αν δεν παραλάβω sim και συσκευές μου απαντούν ότι θα μεταφερθώ μετά από 9 ημέρες στην cosmote. Μα χωρίς να έχω παραλάβει sim και χωρίς να έχω υπογράψει συμβόλαιο; απορώ. Ναι μου λένε. Επικοινωνώ με τη vodafone και μου λένε να μην παραλάβω sim και να μην υπογράψω συμβόλαιο και ότι σε αυτήν την περίπτωση το αίτημα φορητότητας θα μείνει παγωμένο και θα διαγραφεί μετά από ένα μήνα. Να σημειώσω ότι οι συνομιλίες με τη vodafone είναι τηλεφωνικέςκαι άρα τηρούνται αρχεία ενώ με την cosmote- Γερμανό έγιναν στο κατάστημα με τον πωλητή. Γνωρίζει κανείς τι από τα δύο ισχύει; Θα μεταφερθώ αυτόματα στην cosmote χωρίς να έχω παραλάβει sim και εξοπλισμό και χωρίς να υπάρχει η υπογραφή μου πουθενά ή θα ακυρωθεί με την παρέλευση τουμήνα το αίτημα και θα παραμείνω στη vodafone ; Επικοινωνώ με την ΕΕΤΤ για να μου διευκρινίσουν τα παραπάνω και φυσικά οι γραμμές είναι απασχολημένες . Αν είναι εφικτό θα ήθελα και κάποια link που να μπορώ να βρω τη σχετική νομοθεσία , γιατί έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με τη μη παραλαβή sim , εξοπλισμού και μη υπογραφή συμβολαίου. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από leroef 1
SeNNinhA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δεν νοειται οποιουδηποτε ειδους συμβαση εαν δεν υπογραψεις συμβολαιο την ωρα που υπαρχει η φυσικη σου παρουσια στο καταστημα. Εαν ειχες υπογραψει τοτε πραγματικα δεν μπορουσες να υπαναχωρησεις ακριβως διοτι θα ειχες παει στο καταστημα και θα ειχες υπογραψει. Υπαναχωρηση γινεται εντος 14 ημερων μονο εαν η συμφωνια και η αιτηση εχει γινει τηλεφωνικα ή γενικα εξ αποστασεως.
leroef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ισχύει όμως αυτό που μου είπαν από τη vodafone ότι σε ένα μήνα αν δεν παραλάβω sim και εξοπλισμό και αν δεν πάω να υπογράψω ακυρώνεται η αίτηση φορητότητας; Ή μπορούν να με τραβήξουν από την cosmote στο δίκτυό τους ασχέτως των παραπάνω;
SeNNinhA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, leroef είπε Ισχύει όμως αυτό που μου είπαν από τη vodafone ότι σε ένα μήνα αν δεν παραλάβω sim και εξοπλισμό και αν δεν πάω να υπογράψω ακυρώνεται η αίτηση φορητότητας; Ή μπορούν να με τραβήξουν από την cosmote στο δίκτυό τους ασχέτως των παραπάνω; Δεν μπορουν. Πρεπει να παρουσιασουν αιτηση υπογεγραμμενη. Ελεγχονται κανονικα απο την ΕΕΤΤ. Σε αντιθετη περιπτωση εχεις δικαιωμα καταγγελιας και χοντρης αποζημιωσης.
leroef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Άρα αν κατάλαβα καλά ισχύουν όσα μου είπαν από τη vodafone. Περιμένω ένα μήνα και ακυρώνεται από μόνη της η αίτηση φορητότητας και παραμένω στη vodafone. Μήπως έχουμε κάποιο link με την ισχύουσα νομοθεσία που επιβεβαιώνει το παραπάνω;
leroef Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Έχω μπει στην ΕΕΤΤ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με την τύχη της αίτησης φορητότητας αν δε γίνει παραλαβή καρτών sim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα