Προς το περιεχόμενο

WorkForce WF-2750DWF


tattoo17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει καποιος το συγκεκριμενο να με πει καποια ακολουθια πως δουλευει?δεν εχω το cd και δεν θελω να το κανω αναβαθμιση γιατι δεν θα μπορεσει να δουλεψει αλλα μελανια εκτος epson.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς με το " εχει καποιος το συγκεκριμενο να με πει καποια ακολουθια πως δουλευει? " Εννοείς πώς να εγκαταστήσεις τον driver?
Αν ναι, ψάχνεις να βρεις driver από το www.epson.co.uk αλλά με παλιά ημερομηνία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα φιλε μου εχω αγορασει το συγκεγριμενο πολυμηχανημα και εχω διαβασει σε φορουμ οτι αν δεν το κανεις αναβαθμιση δεχεται συμβατα μελανια αλλων εταιριων ,εκτος απο αυτο το εχω σε wifi και δεν το βρισκει το μηχανημα σε windows 7 και δεν θελω να περασω drivers για να μην κανει αναβαθμιση για να εχω την επιλογη να βαζω αλλα μελανια και να μην μπλεξω με chip reseter κτλ....επισης ειναι και λιγο δυσκολος ο wf-2750 σε θεμα λειτουργιας αν καποιος το εχει και ξερει κατι παραπανω στο πως δουλευει και πως τον μπλοκαρω σε θεμα αναβαθμισης θα ηταν πολυ χρησιμο για εμενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να απενεργοποιήσεις την αναβάθμιση του firmware τη στιγμή που κάνεις εγκατάσταση. Αλλά έχεις δίκιο γιατί η epson κάνει και κάποιες αναβαθμίσεις firmware έτσι κι αλλιώς, χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης.
Του έχεις βάλει μελάνια, δουλεύει; Γιατί υπάρχει περίπτωση να έχει καινούριο firmware και να μην τα δέχεται έτσι κι αλλιώς. Αλλά φαντάζομαι αυτό θα το έχεις δοκιμάσει.
Φαντάζομαι σε κάπoio manual θα το αναφέρει. Setup, user guide. μάλλον στο user guide.

Επίσης να σε ρωτήσω, του έχεις βάλει τα αρχικά μελάνια που έχει στη συσκευασία; Σε ρωτάω γιατί σε έναν epson δεν έβαλα τα αρχικά μελάνια και έβαλα κατ' ευθείαν συμβατά. Δεν τα δέχτηκε. Και δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι δεν έβαλα τα αρχικά μελάνια (και σε αυτά να έγραψε κάτι που να μην τα δέχεται ούτε στο μέλλον) ή αν πράγματι είχε καινούριο firmware. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει κανείς να βάλει όπωσδηποτε τα αρχικά μελάνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

 

Προσθήκη.
Μπορείς να βάλεις driver για λίγες μέρες και μετά να τον σβήσεις. Δεν ξέρω τι παίζει με σύνδεση wi-fi. Με αυτήν δεν κάνει αναβάθμιση; Γιατί όχι; (Εκτιμώ ότι με wifi δεν θα κάνει αναβάθμιση 99%). Αλλά σκέφτομαι, μήπως είναι χειρότερα με την wi-fi, γιατί στον driver μπορείς να ορίσεις να μην κάνει αναβάθμιση, ίσως με wi-fi να θεωρεί δεδομένο ότι έχεις "επιλέξει" να κάνει αναβάθμιση. Αν έχεις το χρόνο, μάθε αν με wi-fi γίνεται να γίνει αναβάθμιση. Αν μάθεις πες και σε εμένα.

Επεξ/σία από John31
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...