privateer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 http://www.gamespot.com/all/news/news_6089713.html
damn3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 kati hxeran kai apagoreusan ola ta paixnidia
theoritikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Καλά ο πιτσιρίκος είναι βάνδαλος! Ακούς εκεί να καταστρέψει ένα game boy για να το κάνει όπλο! Τι χαζά που είναι τα Αμερικανάκια!!!
NiColaO_@SRaiL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 sostos o theoritikos (akous eki na katastrepsis mia konsola gia na tin kanis oplo) imarton
wizard Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Μια στιγμή να ξαναγεμίσω το ποντίκι μου και σας έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panahs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ δηλαδή μπορώ να κάνω πυρηνικό όπλο με το ασύρματο πληκτρολόγιό μου...
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Το Gameboy είχε autofire ? Έτσι ξεκίνησε και ο μικρός Σάββας ... από έναν Atari 260 Τώρα καταλαβαίνω γιατί ζήταγε αυτός ο παλαιστίνιος να αγοράσει το παλιό μου Lynx (τι θυμήθηκα τώρα !).
Anduril Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Να γιατί κάποτε ο Saddam αγόρασε 2000 playstation 2 ρε παιδιά...
Aligator21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 lol lol lol lol Τι άλλο θα ακούσουμε Θεε μου!!! Είναι κανίβαλοι τελικά αυτοί οι Αμερικάνοι! Τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κανουν στην ζωή τους;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!Μια στιγμή να ξαναγεμίσω το ποντίκι μου και σας έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις, δεν μας είπες!!! :P
wizard Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις, δεν μας είπες!!! Βασικά σκεφτόμουν με σκάγια αλλά μόλις είδα τι μαλακία κυκλοφορεί στον κόσμο, είπα να κρυφτώ για 5-6 χρόνια, ή τώρα που το ξανασκέφτομαι 5-6 αιώνες. Δείτε εδώ... http://www.sakopetra.com/php/modules.php?name=News&file=article&sid=131&mode=&order=0&thold=0
Anduril Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις' date=' δεν μας είπες!!! [/quote'] Βασικά σκεφτόμουν με σκάγια αλλά μόλις είδα τι μαλακία κυκλοφορεί στον κόσμο, είπα να κρυφτώ για 5-6 χρόνια, ή τώρα που το ξανασκέφτομαι 5-6 αιώνες. Δείτε εδώ... http://www.sakopetra.com/php/modules.php?name=News&file=article&sid=131&mode=&order=0&thold=0 ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Αυτο θα πει μαλακας...
Panahs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Θα έλεγα, ο ορισμός του Μαλάκα ! Δικαιωματικά πλέον πιστεύω ότι ο μαλάκας μπορεί να λέγεται και Watson ! Να αποτελεί παράδειγμα, να έχει την φωτογραφία του στο λεξικό κάτω από το αυνανιστής (μιας και ο Αυναάν μας πέφτει λίγο παλιός). ΕΥΓΕ, σπουδαίο επίτευγμα! Αντε βρες καμιά γκόμενα, WATSON! E WATSON!!!
NiColaO_@SRaiL Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 auti oi amerikanoi den exoun tpt na kanoun kai ksodeuoun to xrono tous me malakies!!!!! oso gia tin bomb kala katestrepse ena SP gia na to kani bomba den mporouse na pari kanena allo kouti oxi tipota allo, allla den katalabainw giati katestrepse adika tin consola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.