Προς το περιεχόμενο

Έφτιαξε βόμβα απο το Game Boy

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ο πιτσιρίκος είναι βάνδαλος! :P Ακούς εκεί να καταστρέψει ένα game boy για να το κάνει όπλο! Τι χαζά που είναι τα Αμερικανάκια!!!

Δημοσ.

Το Gameboy είχε autofire ?

Έτσι ξεκίνησε και ο μικρός Σάββας ... από έναν Atari 260

Τώρα καταλαβαίνω γιατί ζήταγε αυτός ο παλαιστίνιος να αγοράσει το παλιό μου Lynx (τι θυμήθηκα τώρα !).

Δημοσ.

lol lol lol lol

Τι άλλο θα ακούσουμε Θεε μου!!!

Είναι κανίβαλοι τελικά αυτοί οι Αμερικάνοι! Τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κανουν στην ζωή τους;;;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

Μια στιγμή να ξαναγεμίσω το ποντίκι μου και σας έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις, δεν μας είπες!!! :P :P

Δημοσ.

αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις, δεν μας είπες!!!

Βασικά σκεφτόμουν με σκάγια αλλά μόλις είδα τι μαλακία κυκλοφορεί στον κόσμο, είπα να κρυφτώ για 5-6 χρόνια, ή τώρα που το ξανασκέφτομαι 5-6 αιώνες. Δείτε εδώ...

http://www.sakopetra.com/php/modules.php?name=News&file=article&sid=131&mode=&order=0&thold=0

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

αχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα με τι όμως θα το ξαναγεμίσεις' date=' δεν μας είπες!!!

[/quote']

Βασικά σκεφτόμουν με σκάγια αλλά μόλις είδα τι μαλακία κυκλοφορεί στον κόσμο, είπα να κρυφτώ για 5-6 χρόνια, ή τώρα που το ξανασκέφτομαι 5-6 αιώνες. Δείτε εδώ...

http://www.sakopetra.com/php/modules.php?name=News&file=article&sid=131&mode=&order=0&thold=0

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: Αυτο θα πει μαλακας... :lol:
Δημοσ.

Θα έλεγα, ο ορισμός του Μαλάκα :) !

Δικαιωματικά πλέον πιστεύω ότι ο μαλάκας μπορεί να λέγεται και Watson ! Να αποτελεί παράδειγμα, να έχει την φωτογραφία του στο λεξικό κάτω από το αυνανιστής (μιας και ο Αυναάν μας πέφτει λίγο παλιός).

ΕΥΓΕ, σπουδαίο επίτευγμα!

Αντε βρες καμιά γκόμενα, WATSON! E WATSON!!!

Δημοσ.

auti oi amerikanoi den exoun tpt na kanoun kai ksodeuoun to xrono tous me malakies!!!!! oso gia tin bomb kala katestrepse ena SP gia na to kani bomba den mporouse na pari kanena allo kouti oxi tipota allo, allla den katalabainw giati katestrepse adika tin consola :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...