gsam6290 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν από βραχυκύκλωμα στα καλώδια παροχής από τον πίνακα ασφαλειών στο κλιματιστικό μπορεί να προκληθεί βλάβη στην πλακέτα της εξωτερικής μονάδας και να χρειάζεται αντικατάσταση; Και αν ναι, τι βλάβη μπορεί να προκαλέσει; Μου είπαν αυτό το πράγμα και μου φαίνεται λίγο περίεργο.
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Βλαβη στην Εξωτερικη μοναδα απο την εσωτερικη; Δυσκολο ακουγεται αλλα δεν ειμαι ψυκτικος. Στο ειπαν απο αντιπροσωπεια η καποιος ψυκτικος που εφερες στο σπιτι; Να ειναι βλαβη απο θεμα ΔΕΗ ναι αυτο θα ηταν πιο πιθανο.
cpc464 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εάν το κλιματιστικό είναι inverter ναι, είναι πολύ πιθανό.
rayven18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου μιλήσω σαν αυτοματιστής. Όλα είναι πιθανά, ειδικά σε τέτοιες ηλεκτρολογικές μονάδες που τα φορτία δεν είναι παθητικά, πχ μια τοστιέρα που έχει μια αντίσταση, αλλα επαγωγικά και με πολλά ηλεκτρονικά, controllers εναλλασώμενα τροφοδοτικά, μνήμες και δεν συμμαζεύεται. Για να είσαι σίγουρος όμως θα πρέπει να δείς την πλακέτα, και θα καταλάβεις εάν πραγματικά έχει πρόβλημα, 99% κάπου κάτι θα είναι καμμένο και θα διακρίνετε έυκολα. Επίσης υπάρχει και ένας μεγάλος πυκνωτής στην εξωτερική μονάδα, πολύ πιθανό να έχει αυτός το πρόβλημα και όχι η πλακέτα, οπότε ελέγχεις και αυτόν Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από rayven18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα