jp77s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, poulinos είπε κατοχος xiaomi mi max 2 6.44 inches και 5200mah μπαταρια.αλλοι το λενε παντοφλα αλλα εγω δεν θα το αλλαζα με τιποτα.και δεν ειναι 18:9.Για καποιον που θελει να το βαλει τσεπη δυσκολα.Για καποιον που εχει τσαντακι και βαζει πραγματα μεσα μια χαρα.και ναι εχω 15% battery και ξερω οτι δεν χρειαζεται να ψαχνω να βρω φορτιστη.οποτε ναι τα μεγαλα κινητα εχουν και αυτα το κοινο τους.οταν βλεπω κινητο 5inches και κατι μπαταριες 2300 mah απλα..... Σεβαστή η άποψή σου αλλά να σου πω κι εγώ οτι οταν βλέπω 6,5 και 7 inches κινητά απλά... Προτιμώ να κουβαλάω μαζί μου μια compact smart tv ,έτσι να μπορώ να κάνω και καλύτερη φιγούρα.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις ποσες ιντσες θα τεθει οριο λογω μη εμπορευσιμοτητας και ποτε θα πει η αγορα ωπ...ως εδω τωρα ο κοσμος δε θελει μεγαλυτερα κινητα ουτε περισσοτερες καμερες αλλα 2 και καλες, notification led και μπαταρια που βγαζει 5 ωρες οθονη με 4g ανοιχτο? Επισης βρε παιδια ελεος με τα κινητα τηλεκοντρολ. Καλα και αγια αλλα ως ενα οριο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από SpirtouLisS
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 49 minutes ago, jp77s said: Σεβαστή η άποψή σου αλλά να σου πω κι εγώ οτι οταν βλέπω 6,5 και 7 inches κινητά απλά... Προτιμώ να κουβαλάω μαζί μου μια compact smart tv ,έτσι να μπορώ να κάνω και καλύτερη φιγούρα. μα δεν ειναι θεμα φιγουρας.xiaomi ειναι αλλωστε.απλα ειναι τι χρηση κανει ο καθενας.εγω πχ το εχω για να βλεπω και ταινιες ακομα και οταν ειμαι σπιτι οποτε η οθονη βολευει.αλλη χρηση ειναι να εχω κανει remote (team viewer)που επισης με βολεψε.δεν πιστευω οτι υπαρχει καλο η κακο κινητο αλλα κινητο για τις αναγκες του καθενος.δηλαδη ενας θελει μεγαλη οθονη αλλος θελει καλη καμερα αλλος καλη αυτονομια.οτι καποιου δεν του αρεσει το μεγαλο κινητο δεν σημαινει οτι δεν βολευει καποιον αλλον.για αυτο αλλωστε υπαρχουν ολων των ειδων οι κατηγοριες και καποιοι αγοραζουν.αλλωστε μην ξεχναμε οτι παλια ελεγαν παντοφλα τα 4.5inches μετα οταν εγιναν ολα 4.5 ελεγαν παντοφλα τα 5.τωρα που εγιναν ολα 5 και 5.5 λενε παντοφλα τα 6 και 6.5. οπως για καποιον μπορει να ειναι παραξενο το να ειναι 7 inches ενα κινητο ετσι και εμενα μου φαινεται παραξενο ενα κινητο να εχει μπαταρια κατω απο 3000mah η ενα κινητο να κανει 1000 ευρω οσο δηλαδη ενα λαπτοπ.οτι βγαινουν τετοια μοντελα καποιοι τα παιρνουν.επισης πολλοι κολλανε στο πως θα μιλανε με αυτο το κινητο.προσωπικα παλι αν και μπορω να μιλησω χωρις κανενα προβλημα εχοντας στο χερι παρολα αυτα παντα ειμαι με το κινητο σε τσαντακι κτλ και μιλαω με hands free που βολευουν απιστευτα 3
Loykas1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εγώ εχο το mi mxa2 και παο στο mi max3 που ινε 7ιντεσ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Loykas1987 είπε εγώ εχο το mi mxa2 και παο στο mi max3 που ινε 7ιντεσ Τ9 έχει το mi max 3?
vbeka9733 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 7 ιντσες οοποτε επισημα καταργεται και ο ορος phablet και tablet. Πλεον ολα ειναι κινητα!
fingolfingr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μάλλον ξεχασατε το Samsung Galaxy W των 7 ιντσών
Alexandros7474 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, nectons18 είπε max 3 <> redmi note 5. Και επειδή δεν έχουν πλακώσει τα συγκριτικά με το MAX3 ακόμη με άλλες συσκευές αναφέρομαι στο note 5 που πλέον έχει γεμίσει το youtube με συγκριτικά... ? Οι Samsung, Huawei, Apple είναι νομίζεις πολιτική? Μήπως μπέρδεψες τα φόρουμ? Μην ανοίγεις πολλαπλά παράθυρα και μπερδεύεσαι φίλε. Σε αυτό που έγραψες σχολίασα . Έγραψες Δεν το διάβασα όλο.. samsung huawei και iphone (δεν μπορώ να μιλήσω ευθέως λυπάμαι) είναι το τρίο μπελκάντε.. και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που τους αρέσει. Πονάει αλλά μαρέσει το έχεις ακουστά? Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλές εταιρίες... ξυπνάτε επιτέλους...
Loykas1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, adr_giv είπε Τ9 έχει το mi max 3? οταν θα το παρο το 3 θα σουπο χαχαχα
Psyber Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 On 22/08/2018 at 17:31, UsualSuspect__ said: Άντε, άλλους 10-11 πόντους ακόμα για να αντικαταστήσουμε αυτά που έχουμε. Και δεν μιλάω για τα κινητά μας. Εμένα το pc μου έχει 24αρα οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα