Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάτι. 

Αφού ξέρεις ότι θα φας κραξιμο. Γιατί δεν το πουλάς ως tablet με 4g που παίρνει και τηλέφωνο??

Δεν έχει ουσιαστικά καμία διαφορά αλλά αλλιώς το παίρνει ο κόσμος. 

• Like 2
Δημοσ.

Κατα αλλα εχετε φάει ολοι αμάσητο, τον μυθο οτι τα ταμπλετ πεθαναν. Ζουν και βασιλευουν, απλα σας τα πουλάνε με την ταμπελα του smartphone 😂

• Like 3
Δημοσ.

Πληροφορίες λένε ότι με τα 1000 πρώτα κομμάτια που θα πουληθούν, θα δίνεται δώρο και 1 βαλίτσα samsonite για την μεταφορά της συσκευής.

Ωστόσο Aegean και RyanAir ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται τη μεταφορά της συσκευής ως χειραποσκευή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, nectons18 είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα αρνητικά σχόλια.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, TheAccountant είπε

Κατα αλλα εχετε φάει ολοι αμάσητο, τον μυθο οτι τα ταμπλετ πεθαναν. Ζουν και βασιλευουν, απλα σας τα πουλάνε με την ταμπελα του smartphone 😂

Σωστός. Μάλλον τα smartphones είναι που μας άφησαν χρόνους.

Επεξ/σία από jp77s
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nectons18 είπε

Δεν είναι όλοι αετομάτηδες και μικροί σε ηλικία. Χαλαρώστε παιδιά. Υπάρχουν και κάποια ηλικίας άτομα που θέλουν μεγάλες οθόνες γιατί έχουν ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό προφανώς και είστε μικροί σε ηλικία. 

Αυτοί λοιπόν θέλουν μεγάλες οθόνες. Είναι πολύ απλό. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα αρνητικά σχόλια. Αυτός που δεν τον ενδιαφέρει απλά προσπερνά. 

Όσο για το honor 8x άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της huawei εφόσον έτσουξε αρκετά το θηρίο της Xiaomi Max 3 που θα σπείρει τον τρόμο σε όλες τις εταιρίες αφού με 250 ευρώ συν ΦΠΑ παίρνεις ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ και σε σχεδιασμό και σε επιδόσεις και σε κάμερα (αφού έχει τα ίδια με το Redmi Note 5 που ήδη το συγκρίνουν με κινητά του χιλιάρικου) με ΠΟΛΥ μεγαλύτερη μπαταρία από το honor. 

Αν κοστίζει κάνα 200άρι έχει ελπίδες. Αν κοστίζει 400+ (που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ) και φυσικά θα έχει κίριν μέσα τότε Big fail. Απλά προσπαθεί με το μεγαλύτερο μέγεθος σε κάποια χιλιοστά να χτυπήσει την Xiaomi. Και φυσικά θα ΧΑΣΕΙ για μια φορά ακόμη όπως όλοι που προσπαθούν να την μιμηθούν. 

Για το μέγεθος πιστεύω ότι είναι οριακά οι 7 ίντσες με αυτό το σχεδιασμό... Παραπάνω θα ξεφύγει η κατάσταση και πλέον δεν θα μπαίνει ούτε στην τσέπη.

Προσωπικά όσο και να την θέλει η αγορά θεωρώ ότι η Huawei βγάζει την μια πατάτα μετά την άλλη ωσότου να μην έχει άλλες να βγάλει... να δω μετά τι ζαρζαβατικό θα πάρει σειρά... 

Φίλε εσυ μπορείς να πιστεύεις ότι βγάζει πατάτες αλλά με αυτές είναι πλέον η δεύτερη εταιρία σε πωλήσεις κινητών .

Ναι Kirin θα ε ει το γράφει το άρθρο . Γράφει και την τιμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το θέλω.

Θέλω να ξεχωρίζω από τους κοινούς θνητούς.

😁😁

Επεξ/σία από palawiaris
Για πλάκα
Δημοσ.

Το έχω ξαναγράψει και για άλλο μοντέλο..

..μεγάλο λάθος το 2018 να βγαίνουν ταμπλέτες στις 7''.. Σήμερα πουλάνε οι 8'' για φορητότητα και οι 10άρες για άνεση. Πως σκέφτηκαν αυτοί να βγάλουν σήμερα ταμπλέτα 7'' δεν καταλαβαίνω.. Στο 2013 ήμαστε; 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Άντε, άλλους 10-11 πόντους ακόμα για να αντικαταστήσουμε αυτά που έχουμε. 

Και δεν μιλάω για τα κινητά μας. 

Εμένα προσωπικά με έχει πιάσει ήδη

Δημοσ.
2 hours ago, nectons18 said:

(αφού έχει τα ίδια με το Redmi Note 5 που ήδη το συγκρίνουν με κινητά του χιλιάρικου) 

Που? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nectons18 είπε

Δεν το διάβασα όλο.. samsung huawei και iphone (δεν μπορώ να μιλήσω ευθέως λυπάμαι) είναι το τρίο μπελκάντε.. και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που τους αρέσει. Πονάει αλλά μαρέσει το έχεις ακουστά? Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλές εταιρίες... ξυπνάτε επιτέλους... 

έλα ντε... τον αράπη και αν τον πλύνεις... χέσε μέσα Πολυχρόνη...

Φίλε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για κινητά και όχι για πολιτικές πεπηθησεις ;

Δημοσ.

Ακόμα και χωρίς καθόλου bezels μεγάλα είναι πλέον... είμαι περίεργος που θα φτάσει το μέγεθος <<κοινής αποδοχής>>.

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, jp77s said:

Πληροφορίες λένε ότι με τα 1000 πρώτα κομμάτια που θα πουληθούν, θα δίνεται δώρο και 1 βαλίτσα samsonite για την μεταφορά της συσκευής.

Ωστόσο Aegean και RyanAir ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται τη μεταφορά της συσκευής ως χειραποσκευή.

κατοχος xiaomi mi max 2  6.44 inches και 5200mah μπαταρια.αλλοι το λενε παντοφλα αλλα εγω δεν θα το αλλαζα με τιποτα.και δεν ειναι 18:9.Για καποιον που θελει να το βαλει τσεπη δυσκολα.Για καποιον που εχει τσαντακι και βαζει πραγματα μεσα μια χαρα.και ναι εχω 15% battery και ξερω οτι δεν χρειαζεται να ψαχνω να βρω φορτιστη.οποτε ναι τα μεγαλα κινητα εχουν και αυτα το κοινο τους.οταν βλεπω κινητο 5inches και κατι μπαταριες 2300 mah απλα.....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...