Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εκανα μια νεα σύνδεση σε vodafone και μου εστειλαν το zte 267a, διαβασα σε διαφορα φορουμς οτι ειναι κλειδωμενο κτλ. Κτλ. Και αλλα πραγματα που ισως να μην εχω τοσο εξειδίκευμενες γνωσεις, αυτο που ειναιβτο ερώτημα μου αν γνωριζει καποιος.. 

Αν παρω ενα after market vdsl modem router, με voip αναγκαστικά, θα δουλεψει??? 

Δημοσ.

Δεν τους δίνει. Αν θέλεις να βάλεις τον δικό σου router (όχι modem/router), θα πρέπει να μπει η συσκευή της Vodafone σε bridge mode ώστε να λειτουργεί μόνο ως modem και ταυτόχρονα η τηλεφωνία σε αυτήν.

Όμως προσοχή! Η επιλογή είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί αν το κάνει ο χρήστης, παρά μόνο η εταιρεία. Οπότε πρώτα επιβεβαιώνεις ότι θα το κάνουν (δεν είναι σίγουρο) και μετά προχωράς στα υπόλοιπα.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.! 

Εχουμε θεμα οποτε, στην αλλαγη.. Θα δουμε τουλαχιστον αν αυτο δουλευει αξιοπρεπώς 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει κι εγώ αίτηση για  vdsl στη voda και μου είπαν ότι έχουν έλλειψη σε router της ZTE και δεν μπορούν να μου δώσουν....

Εσύ πότε έκανες αίτηση και σου έστειλαν router?

Δημοσ.

Είχες voda adsl και έκανες αναβάθμιση σε vdsl ή πήγες στη voda από άλλο παροχο? 

Κι εγώ το ίδιο ζήτησα αλλά δεν είχαν router...

Θα ξαναπροσπαθησω την ερχόμενη εβδομάδα και βλέπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...