panka Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω στην κατοχή μου ένα Sencor SMP 5000 PRO (8GB), αγορασμένο απο την MediaMarkt εδώ (δώρο για την ακρίβεια). Το λογισμικό του είναι Android KitKat, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω σε πολλά apps του store και συγκεκριμένα, στο Netflix. Υπάρχει τρόπος να γίνει αναβάθμιση ή αλλαγή rom του, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό? Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό στο site της εταιρείας και δεν έχω εμπειρια απο αυτά, οπότε σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Το συγκεκριμένο δεν κάνει για netflix γιατί εχει drm L3, οποτε η αναλυση του netflix θα ειναι σε SD (οχι HD) οποτε σε μεγάλη οθόνη θα φαίνεται χάλια εικονα. Απο εκει και πέρα το βλέπω δυσκολο να βρεις νεοτερη rom, συν οτι εχει πολύ μικρο και παλιο επεξεργαστη για τα σημερινα δεδομένα. αν ήμουν στη θεση σου, μάλλον θα το πουλούσα να πάρω κάτι αλλο η θα δοκιμαζα να βάλω librelec-kodi για να το εχω σαν kodi player. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει παραπάνω επενδυση χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panka Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, isay είπε Το συγκεκριμένο δεν κάνει για netflix γιατί εχει drm L3, οποτε η αναλυση του netflix θα ειναι σε SD (οχι HD) οποτε σε μεγάλη οθόνη θα φαίνεται χάλια εικονα. Απο εκει και πέρα το βλέπω δυσκολο να βρεις νεοτερη rom, συν οτι εχει πολύ μικρο και παλιο επεξεργαστη για τα σημερινα δεδομένα. αν ήμουν στη θεση σου, μάλλον θα το πουλούσα να πάρω κάτι αλλο η θα δοκιμαζα να βάλω librelec-kodi για να το εχω σαν kodi player. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει παραπάνω επενδυση χρονου Το υποπτευόμουν....ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα