FKLDS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, someone- είπε 14??? Τα καλά του να μενεις επαρχία 😉 (δεν ειμαι εργαζόμενος, ούτε συγγενης, ουτε γνωστός... απλά παρατηρητικος και σβέλτος σε ανάλογα ξεστοκαρισματα με παραλαβή από το κατάστημα).
someone- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, FKLDS είπε Τα καλά του να μενεις επαρχία 😉 (δεν ειμαι εργαζόμενος, ούτε συγγενης, ουτε γνωστός... απλά παρατηρητικος και σβέλτος σε ανάλογα ξεστοκαρισματα με παραλαβή από το κατάστημα). ωραιος φιλε καλυτερη τιμη και απο noname κινεζικη. επισης η μαρκα που ανεφερε ο @Salvation81 SANNCE ειδα και εγω ενα μοντελο στο aliexpress με 13000 πωλησεις και πολλα καλα σχολια. κατι πρέπει να γιορταζουν οι κινεζοι και σε 5-6 μερες η τιμη της θα παει στα 15και κατι ευρω θα τσιμπήσω 2-3. σε ξεχωριστες παραγγελίες για να ειμαστε κομπλε απο τελώνιο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από someone-
avacan23 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ... στα 39 ευρώ τι καλύτερο υπάρχει, δώστε ενα link από ποιο μαγαζί. https://www.amazon.co.uk/SANNCE-monitor-Wireless-Security-Camera/dp/B076GSPSZB Προσωπικά δε θα ανοιγα ενα θέμα αν δεν ημουνα σίγουρος οτι ειναι καλή προσφορά. Η καμερα αυτή πανω απο 50 ευρώ δεν αξιζει γιατί μετά με 70+ ευρώ εχει πολύ καλύτερες επιλογές, στα 40 ευρώ ομως αξίζει. εχω αλλαξει πολλες καμερες xiaomi -devolo-foscam- ολες με πολυ καλα χαρακτηριστικά αλλα χαλια εφαρμογή και σέρβερ-cloud αλλά και πολύ δυσκολη εγκατάσταση. Εδω η εφαρμογή δουλευει πάντα και δε κολλάει. https://itunes.apple.com/us/app/sannce-cam/id1125848904?mt=8 Ανοιξα ενα θέμα για μια καμερα με 40 ευρώ και πάντα προτεινω κατι δοκιμασμενο και αν δεις στη φωτο που εβαλα εχει βραβευτει. οποτε η παραίνεση μην παρετε αυτή την καμερα γιατι ειναι χάλια και παρτε με 20 ευρώ ενα baby monitor δεν νομίζω οτι ισχύει. Αν εχεις παρει αξιοπιστη καμερα με 20 ευρώ και την εχεις δοκιμασει, θα περιμενω με χαρά να ακουσω απο που για να πάρω και εγώ. τέλος η συγκεκριμενη καμερα εχει 3 έτη εγγυηση. Για κάποιους η αξιοπιστία και η εγγυήση ισως μετράει περισσότερο από την τιμή. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από avacan23 1
Salvation81 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, avacan23 είπε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ... στα 39 ευρώ τι καλύτερο υπάρχει, δώστε ενα link από ποιο μαγαζί. https://www.amazon.co.uk/SANNCE-monitor-Wireless-Security-Camera/dp/B076GSPSZB Προσωπικά δε θα ανοιγα ενα θέμα αν δεν ημουνα σίγουρος οτι ειναι καλή προσφορά. Η καμερα αυτή πανω απο 50 ευρώ δεν αξιζει γιατί μετά με 70+ ευρώ εχει πολύ καλύτερες επιλογές, στα 40 ευρώ ομως αξίζει. εχω αλλαξει πολλες καμερες xiaomi -devolo-foscam- ολες με πολυ καλα χαρακτηριστικά αλλα χαλια εφαρμογή και σέρβερ-cloud αλλά και πολύ δυσκολη εγκατάσταση. Εδω η εφαρμογή δουλευει πάντα και δε κολλάει. https://itunes.apple.com/us/app/sannce-cam/id1125848904?mt=8 Ανοιξα ενα θέμα για μια καμερα με 40 ευρώ και πάντα προτεινω κατι δοκιμασμενο και αν δεις στη φωτο που εβαλα εχει βραβευτει. οποτε η παραίνεση μην παρετε αυτή την καμερα γιατι ειναι χάλια και παρτε με 20 ευρώ ενα baby monitor δεν νομίζω οτι ισχύει. Αν εχεις παρει αξιοπιστη καμερα με 20 ευρώ και την εχεις δοκιμασει, θα περιμενω με χαρά να ακουσω απο που για να πάρω και εγώ. τέλος η συγκεκριμενη καμερα εχει 3 έτη εγγυηση. Για κάποιους η αξιοπιστία και η εγγυήση ισως μετράει περισσότερο από την τιμή. Γιατι βαζεις λινκ του Αμαζον και οχι απο Aliexpress που την βρισκεις στα 20ε; Και οπως ειπα ειδικα σε Aliexpress και σε Gearbest / Bangood βρισκεις ΑΠΕΙΡΕΣ καμερες με 1080p ληψη και ακομα και pan/tilt που για καποιους εχει μεγαλη σημασια. Οσο για τις εφαρμογες μην τρελενεσαι, πλεον μεχρι και 10χρονα βγαζουν εφαρμογες σε Android και iOS. Πριν 5 χρονια ναι τα πραγματα ηταν ντεμι, πλεον δεν νομιζω πως παιζει να βρεις εφαρμογη που να μην δουλευει. Απο εκει και περα παιζει ρολο πως το λανσαρει μια εταιρεια; Σε πειραξε που καποια εταιρεια το λανσαρει σαν baby monitor (αν ηξερες θα γνωριζες πως τα λενε baby monitor επειδη εχουν μικροφωνο και μεγαφωνο ωστε να μπορει καποιος να μιλησει στο παιδι του για να το ηρεμησει πχ) και η αλλη οχι; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Salvation81 2
avacan23 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Γιατι βαζεις λινκ του Αμαζον και οχι απο Aliexpress που την βρισκεις στα 20ε; Και οπως ειπα ειδικα σε Aliexpress και σε Gearbest / Bangood βρισκεις ΑΠΕΙΡΕΣ καμερες με 1080p ληψη και ακομα και pan/tilt που για καποιους εχει μεγαλη σημασια. Οσο για τις εφαρμογες μην τρελενεσαι, πλεον μεχρι και 10χρονα βγαζουν εφαρμογες σε Android και iOS. Πριν 5 χρονια ναι τα πραγματα ηταν ντεμι, πλεον δεν νομιζω πως παιζει να βρεις εφαρμογη που να μην δουλευει. Απο εκει και περα παιζει ρολο πως το λανσαρει μια εταιρεια; Σε πειραξε που καποια εταιρεια το λανσαρει σαν baby monitor (αν ηξερες θα γνωριζες πως τα λενε baby monitor επειδη εχουν μικροφωνο και μεγαφωνο ωστε να μπορει καποιος να μιλησει στο παιδι του για να το ηρεμησει πχ) και η αλλη οχι; Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω λοιπόν αφού το λες... ότι πεις...όποτε δεν αξίζει να πω τίποτα άλλο. Εγώ απλά ποσταρα μια προσφορά που πιστευω ότι είναι καλή . ας την κλειδώσει λοιπόν ο administrator αφού κατά τη γνώμη σου δεν είναι καλή αφού μπορεί να πάρεις baby monitor με 20 ευρώ. Με την ίδια λογική γιατί να πάρεις μια go pro υπάρχει κινεζική με 50 ευρώ στο aliexpress...θα περιμένω να ανοίξεις νέο θέμα με την τέλεια κάμερα η baby monitor που πρότεινες.. σκοπός στο τοπικ είναι οι προσφορές άλλωστε.. 1
koufs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) η προσφορά καλύπτει τον ορισμό της προσφοράς και είναι μια χαρά, κάποιοι δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να πάρουν από κίνα απυθείας (πχ τιμολόγιο), - ούτε έχει σημασία αν υπάρχουν άλλες φθηνότερες κάμερες με ίδια specs, με τη λογική αυτή, αν μπει προσφορά ένα samsung κινητό ή ένα dell laptop, να μην ανακοινώνεται εδώ, αφού από κίνα βρίσκεις καλύτερα specs σε χαμηλόρτερη τιμή Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από koufs 2
Salvation81 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, avacan23 είπε Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω λοιπόν αφού το λες... ότι πεις...όποτε δεν αξίζει να πω τίποτα άλλο. Εγώ απλά ποσταρα μια προσφορά που πιστευω ότι είναι καλή . ας την κλειδώσει λοιπόν ο administrator αφού κατά τη γνώμη σου δεν είναι καλή αφού μπορεί να πάρεις baby monitor με 20 ευρώ. Με την ίδια λογική γιατί να πάρεις μια go pro υπάρχει κινεζική με 50 ευρώ στο aliexpress...θα περιμένω να ανοίξεις νέο θέμα με την τέλεια κάμερα η baby monitor που πρότεινες.. σκοπός στο τοπικ είναι οι προσφορές άλλωστε.. Συγκρινεις την GoPro με την TP-Link........Οτι και να πω θα ειναι λιγο και δεν υπαρχει και λογος εξαλλου......Εσυ λοιπον παρε TP-Link και ασε οσους δεν γνωριζουν να παρουν κατι απο Κινα και ας ειναι κλασης ανωτερο σε χαρακτηριστικα...... 4 ώρες πριν, koufs είπε η προσφορά καλύπτει τον ορισμό της προσφοράς και είναι μια χαρά, κάποιοι δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να πάρουν από κίνα απυθείας (πχ τιμολόγιο), - ούτε έχει σημασία αν υπάρχουν άλλες φθηνότερες κάμερες με ίδια specs, με τη λογική αυτή, αν μπει προσφορά ένα samsung κινητό ή ένα dell laptop, να μην ανακοινώνεται εδώ, αφού από κίνα βρίσκεις καλύτερα specs σε χαμηλόρτερη τιμή Υπαρχουν αλλες φθηνοτερες καμερες με ΑΝΩΤΕΡΑ specs, αυτο ειναι το ολο θεμα. Αν μιλουσαμε για τα ιδια ναι εκει θα ειχες δικιο, οταν μιλαμε ομως για Full HD, μικροφωνο, μεγαφωνο και μηχανικο pan/tilt δεν υπαρχει συγκριση.
koufs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Συγκρινεις την GoPro με την TP-Link........Οτι και να πω θα ειναι λιγο και δεν υπαρχει και λογος εξαλλου......Εσυ λοιπον παρε TP-Link και ασε οσους δεν γνωριζουν να παρουν κατι απο Κινα και ας ειναι κλασης ανωτερο σε χαρακτηριστικα...... Υπαρχουν αλλες φθηνοτερες καμερες με ΑΝΩΤΕΡΑ specs, αυτο ειναι το ολο θεμα. Αν μιλουσαμε για τα ιδια ναι εκει θα ειχες δικιο, οταν μιλαμε ομως για Full HD, μικροφωνο, μεγαφωνο και μηχανικο pan/tilt δεν υπαρχει συγκριση. το ενδεχόμενο αυτά τα επιπλέον specs να είναι άχρηστα σε κάποιους πχ αν έχεις σύνδεση 4 mbps και απλά θέλεις να μπορείς να δεις αν μπήκε ή όχι κάποιος σπίτι σου για να ειδοποιήσεις κάποιον ή την αστυνομία και δεν σε ενδιαφέρουν μικρόφωνα και μεγάφωνα δεν παίζει; - ή αν κάποιος δεν θέλει να μπει στο ρίσκο της αγοράς από κίνα για να γλιτώσει 5 ευρώ ή αν θέλει να ξέρει ότι το cloud της εταιρείας θα υπάρχει και μετά από 6 μήνες ή αν θέλει να αγοράσει σήμερα γιατί αύριο φεύγει ή αν θέλει οπωσδήποτε tp-linkγιατί έχει κάποιο ρούτερ και δεν θέλει να ασχολείται με set up ή αν θέλει τιμολόγιο - δεν παίζουν σαν ενδεχόμενα; 1
andreasece Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως έχω 2 χρόνια άψογη escam 1080p με pan/tilt, μικροφωνο, μεγαφωνο, πολύ καλή εφαρμογή στα 17€ από banggood. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, τότε 40€ είναι πάρα πολλά. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από andreasece 2
Salvation81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, koufs είπε το ενδεχόμενο αυτά τα επιπλέον specs να είναι άχρηστα σε κάποιους πχ αν έχεις σύνδεση 4 mbps και απλά θέλεις να μπορείς να δεις αν μπήκε ή όχι κάποιος σπίτι σου για να ειδοποιήσεις κάποιον ή την αστυνομία και δεν σε ενδιαφέρουν μικρόφωνα και μεγάφωνα δεν παίζει; - ή αν κάποιος δεν θέλει να μπει στο ρίσκο της αγοράς από κίνα για να γλιτώσει 5 ευρώ ή αν θέλει να ξέρει ότι το cloud της εταιρείας θα υπάρχει και μετά από 6 μήνες ή αν θέλει να αγοράσει σήμερα γιατί αύριο φεύγει ή αν θέλει οπωσδήποτε tp-linkγιατί έχει κάποιο ρούτερ και δεν θέλει να ασχολείται με set up ή αν θέλει τιμολόγιο - δεν παίζουν σαν ενδεχόμενα; Σου απαντησε ο απο κατω. Απο εκει και περα οταν παιρνεις κατι καλυτερο στην μιση τιμη τι αλλο να λεμε δλδ; Τωρα ΑΝ καποια εταιρεια ΚΛΕΙΣΕΙ εντελως (γιατι αλλιως τα Cloud και ολα τα συνναφη δεν παιζει να σταματησουν να δουλευουν - επισης δεν χρειαζεται setup πλεον καμερα που εχει app σε κινητο ασχετα με τι router εχεις) αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο οπως λενε. Γιαυτο δεν προτεινα ποτε εταιρεια που ειναι 1-2 χρονια στην αγορα. Εννοειται εκει πας σε εταιρειες που ειναι τουλαχιστον μια 3ετια και που εχουν πολλες πωλησεις και καλες κριτικες (αυτες δεν παιζει να κλεισουν ειδικα οταν μιλαμε για βασεις στην Κινα). Οσο για το τιμολογιο στα 40ε ναι θα γλυτωσει καποιος 8ε και θα παει το κοστος στα 32ε......Παλι στα 20ε γλυτωνει 12ε ακομα..... Το μονο "θετικο" ειναι πως καποιος παει αμεσα και παιρνει την εν λογο TP-Link, αλλα οπως ειπα οποιος δεν ειχε "αναγκη" πραγματικα κατι τετοιο μεχρι σημερα μπορει να περιμενει 15-20 μερες για κατι απο Κινα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Salvation81
vgiozo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, andreasece είπε Εγώ πάντως έχω 2 χρόνια άψογη escam 1080p με pan/tilt, μικροφωνο, μεγαφωνο, πολύ καλή εφαρμογή στα 17€ από banggood. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, τότε 40€ είναι πάρα πολλά. Δώσε σύνδεσμο σε παρακαλώ, γιατί εγώ σε αυτή την ανάλυση τις βλέπω πάνω από 40$
Sebu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγω παντως μια Escam 1080p που ειχα παρει στα 20 ευρω με pan/tilt, μικροφωνα, ασυρματη κτλ εκτος του οτι ηταν ταλαιπωρια το στησιμο της, δεν βρηκα ποτε app για iphone το οποιο να μπορει να κανει Live streaming/viewing την καμερα χωρις σπασιματα και κολληματα, και ποτε δεν καταφερα την καμερα να μου στελνει screenshot παρα μονο απλο email οτι επιασε κινηση (το οποιο ειναι αχρηστο αν δεν εχεις εικονα). Βιντεο δεν εστελνε με την καμια, ενω βιντεο και εικονες τα αποθηκευε στην sd αλλα δεν μπορουσες να τα δεις απομακρυσμενα και επρεπε να πας σπιτι, να βγαλεις την καρτα και να χρησιμοποιησεις ειδικη εφαρμογη pc της Escam γιατι το βιντεο ηταν σε φορματ μη αναγνωσιμο. Ταλαιπωρηθηκα αρκετους μηνες, δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει αξιοπρεπως, εκανε και μονη της κατι restart τα ξημερωματα (χωρις να υπαρχει διακοπη) και ξαναεπιανε σημα ιντερνετ wifi και αρχιζε να μιλαει μονη της η καμερα στα αγγλικα σε καθε re-initialize step που εκανε. Ειναι εδω και μηνες στο κουτι της. Οποτε ο μεσος χρηστης ενδιαφερεται για την απλοτητα της χρησης, χωρις πολλες περιεργες ρυθμισεις και να κανει απλα και ομορφα οτι χρειαζεται. Η αλλη λυση ειναι επαγγελματιας, καταγραφικο, οσες καμερες θες, καταγραφη σε σκληρο δισκο, σεταρισμα απο τον επαγγελματια και ολα να δουλευουν ρολοι και αν χαλασει να ερθει να το φτιαξει. Ναι θα κοστισει κατι παραπανω αλλα η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα στην υλοποιηση και στις δυνατοτητες. Ο καθενας οτι θελει και κρινει πληρωνει και παιρνει.
andreasece Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, vgiozo είπε Δώσε σύνδεσμο σε παρακαλώ, γιατί εγώ σε αυτή την ανάλυση τις βλέπω πάνω από 40$ Σε banggood περιμένεις ότι συχνά θα μπαίνουν σε προσφορά, είτε με flash sale, είτε με κουπόνι, είτε με πόντους. Αυτή που είχα πάρει εγώ δεν τη βλέπω διαθέσιμη πάντως, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την ανεβάσω. 27 λεπτά πριν, Sebu είπε Εγω παντως μια Escam 1080p που ειχα παρει στα 20 ευρω με pan/tilt, μικροφωνα, ασυρματη κτλ εκτος του οτι ηταν ταλαιπωρια το στησιμο της, δεν βρηκα ποτε app για iphone το οποιο να μπορει να κανει Live streaming/viewing την καμερα χωρις σπασιματα και κολληματα, και ποτε δεν καταφερα την καμερα να μου στελνει screenshot παρα μονο απλο email οτι επιασε κινηση (το οποιο ειναι αχρηστο αν δεν εχεις εικονα). Βιντεο δεν εστελνε με την καμια, ενω βιντεο και εικονες τα αποθηκευε στην sd αλλα δεν μπορουσες να τα δεις απομακρυσμενα και επρεπε να πας σπιτι, να βγαλεις την καρτα και να χρησιμοποιησεις ειδικη εφαρμογη pc της Escam γιατι το βιντεο ηταν σε φορματ μη αναγνωσιμο. Ταλαιπωρηθηκα αρκετους μηνες, δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει αξιοπρεπως, εκανε και μονη της κατι restart τα ξημερωματα (χωρις να υπαρχει διακοπη) και ξαναεπιανε σημα ιντερνετ wifi και αρχιζε να μιλαει μονη της η καμερα στα αγγλικα σε καθε re-initialize step που εκανε. Ειναι εδω και μηνες στο κουτι της. Οποτε ο μεσος χρηστης ενδιαφερεται για την απλοτητα της χρησης, χωρις πολλες περιεργες ρυθμισεις και να κανει απλα και ομορφα οτι χρειαζεται. Η αλλη λυση ειναι επαγγελματιας, καταγραφικο, οσες καμερες θες, καταγραφη σε σκληρο δισκο, σεταρισμα απο τον επαγγελματια και ολα να δουλευουν ρολοι και αν χαλασει να ερθει να το φτιαξει. Ναι θα κοστισει κατι παραπανω αλλα η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα στην υλοποιηση και στις δυνατοτητες. Ο καθενας οτι θελει και κρινει πληρωνει και παιρνει. Προφανώς έπεσες στην περίπτωση (για τα restart, για το iphone όχι τόσο). Εγώ πήρα δύο, μία για το σπίτι στο χωριό και μία για σπίτι και δουλεύουν απροβλημάτιστα. Στέλνουν screenshot στην εφαρμογή μόλις ανιχνεύσουν κίνηση και γενικά έχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις για σύνδεση σε δίκτυο κλπ που δεν ασχολήθηκα καν. Αυτό που είχα ασχοληθεί είναι να τις βάλω και σε ένα πρόγραμμα cms που είχα βρει από εδώ στο οποίο μπορείς να βάλεις ό,τι κάμερα ip διαθέτεις μέσω ftp (αν τα λέω καλά, πάει και καιρός που τα έκανα). Που σημαίνει ότι δεν παίζουν μόνο με το δικό τους πρόγραμμα, αλλά και με άλλα πιο γνωστά.
avacan23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 https://www.avforums.com/review/tp-link--nc250-hd-day-night-cloud-camera-review.12555 Is the TP-LINK NC250 HD Day/Night Cloud Camera worth buying? At £57.99, the TP-LINK NC250 offers excellent value for money with a good level of quality and a range of useful features. It doesn’t quite have the finesse of the HomeMonitor system but at this price you can’t really complain too much. The installation and setup is very easy and you can view and record images and video on PC, Android and iOS devices thanks to the tpCamera app and the web browser direct connection. The wireless extender function, which TP-LINK appear to be keeping a secret on the packaging, works very well and is a great bonus feature. O καθενας εχει μια γνώμη...κι ο καθενας μπορει να λεει οτι θέλει και να αγοράσει οτι θελει... https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/ip-cameras/asyrmati-ip-camera-bionics-cybercam-hd-leyko/prod8820378pp/ https://www.e-shop.gr/bionics-safecam-5-ip-camera-p-PER.617933 στα ιδια λεφτα αλλη αξιοπιστη επιλογή Bionics Cybercam HD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα