Pantelispt98 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στο forum.Έχω ένα iPhone 6s και το θέμα είναι το εξής.Ενώ το κινητό δεν έχει κανένα κόλλημα ανοίγει τα πάντα πολύ γρήγορα κλπ η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα(Με ένα 10λεπτο βίντεο στο YouTube χάνει μέχρι και 10% μπαταρία).Η υγεία της μπαταρίας είναι στο 88%.Έχω βάλει iOS 12 beta 8 γιατί η 11.4. ήταν ότι χειρότερο για την μπαταρία.Θα λυθεί το θέμα με αλλαγή μπαταρίας ή μήπως είναι θέμα λογισμικού;Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα; Ευχαριστω.
mistr4l Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πήγαινε για αλλαγή στην istorm με 39Ε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στο δικό μου iphone 6 το battery health ήταν στο 82% και η κατάσταση είχε ξεφύγει. Μην ψάχνεσαι άδικα. Δεν θα διορθωθεί με το λογισμικό. Περιττό επίσης να σου πω πως το δικό μου ξεχνάω να το φορτίσω πλέον (μετά την αλλαγή). Δεν αναφέρεις βέβαια αν με 11.3 ήσουν οκ και η ζημιά έγινε στο 11.4. Επίσης, αν ισχύουν τα προηγούμενα, στην 12 πώς είναι η κατάσταση σε σχέση με 11.3 ? 1
Pantelispt98 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, mistr4l είπε Πήγαινε για αλλαγή στην istorm με 39Ε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στο δικό μου iphone 6 το battery health ήταν στο 82% και η κατάσταση είχε ξεφύγει. Μην ψάχνεσαι άδικα. Δεν θα διορθωθεί με το λογισμικό. Περιττό επίσης να σου πω πως το δικό μου ξεχνάω να το φορτίσω πλέον (μετά την αλλαγή). Δεν αναφέρεις βέβαια αν με 11.3 ήσουν οκ και η ζημιά έγινε στο 11.4. Επίσης, αν ισχύουν τα προηγούμενα, στην 12 πώς είναι η κατάσταση σε σχέση με 11.3 ? Γενικά και στην 11.3 αλλά και στην 11.4 ήταν πολύ χάλια μπορεί να έδειχνε 80% και να έσβηνε και πχ μπορεί να ήταν στο 1% για μισή ώρα.Στο iOS 12 beta 8 αυτό έχει διορθωθεί δηλαδή μου δείχνει ακριβώς πόσο έχει και ίσως να κρατάει λίγο περισσότερο από πριν.Πάντως σαν πλοήγηση στην συσκευή το iOS 12 είναι πολύ καλύτερο.
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, PantelisPt είπε Γενικά και στην 11.3 αλλά και στην 11.4 ήταν πολύ χάλια μπορεί να έδειχνε 80% και να έσβηνε και πχ μπορεί να ήταν στο 1% για μισή ώρα.Στο iOS 12 beta 8 αυτό έχει διορθωθεί δηλαδή μου δείχνει ακριβώς πόσο έχει και ίσως να κρατάει λίγο περισσότερο από πριν.Πάντως σαν πλοήγηση στην συσκευή το iOS 12 είναι πολύ καλύτερο. Αλλαξε μια μπαταρια τωρα που τρεχει η προσφορα γιατι ειναι μεχρι τελος του χρονου και θα ειναι αλλο κινητο μετα. 1 1
mistr4l Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, PantelisPt είπε Γενικά και στην 11.3 αλλά και στην 11.4 ήταν πολύ χάλια μπορεί να έδειχνε 80% και να έσβηνε και πχ μπορεί να ήταν στο 1% για μισή ώρα. Άλλαξε μπαταρία άμεσα. Τα ίδια έκανε και σ'εμένα. Δεν είναι θέμα λειτουργικού, είναι θέμα μπαταρίας. Η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε μετά το ios 10 το οποίο υποθέτω πως δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα 6 / 6s. Άλλαξέ την και θα ησυχάσει το κεφάλι σου μετά. Όπως στο γράφει κι ο alexakos89, η προσφορά τελειώνει σε λίγο καιρό, οπότε μην το σκέφτεσαι καν. 1 1
nirair23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Όπως σου είπανε άλλαξε μπαταρία. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και πήγα και άλλαξα στην istorm. Μάλιστα στην αρχή έκανε και ένα διαγνωστικό έλεγχο και είδε ότι η δικιά μου μπαταρία ήταν σε μία προβληματική παρτίδα (σε κινητά 6s) και μου την αλλάξανε δωρεάν και όχι με 39 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα