thory Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Έστω ότι είσαι καλός σε κάποιο παιχνίδι, στα esports εν προκειμένω. Τι σημαίνει καλός; Δεν ξέρω, ίσως είναι θέμα αντιληψης,προπόνησης, δεξιότητας η όλα τα παραπάνω μαζί; Πως ξέρεις ότι είσαι καλός; Παίζεις στον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και ανταπεξερχεσαι,συναγωνιζεσαι ομοϊδεάτες σου ανα τον κόσμο και τα καταφέρνεις πολυ καλά, μιλάνε οι αριθμοί; ίσως όλα τα παραπάνω, ίσως κάτι ακόμη;; Πως το πας ένα βήμα παραπέρα; Έστω και 1 ευρώ να βγάλεις από αυτό, είναι ένα βήμα παραπέρα. Δημιουργία η συμμετοχή σε ομάδα απαραίτητη; Αν ναι πως;; Συμμετοχή σε event/διαγωνισμούς; Παίξε online μέχρι να σε ανακαλύψει κάποιος; Πως γκενεν αυτό;; Ρίξτε τα φώτα σας όσοι το έχετε καταφέρει η όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να το καταφέρετε. ΥΓ Για να σας προλάβω. Δεν είμαι πιτσιρικάς, καλά ούτε παππούς:P Έχω "κανονική" δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ(καλά, εκτός κι αν βγάζω χιλιαρικα παίζοντας fifa...) Έχω κοπέλα Αν ανήκει σε άλλη κατηγορία ας μεταφερθεί. 1
gr1goris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλός σε ένα παιχνίδι λεγεσαι όταν εισαι σε υψηλό ρανκ πχ στο lol εισε Diamond φτιάξε και ένα κανάλι στο Twitch και αν αξίζεις θα βγάλεις αρκετά χρήματα
Zengar Zombolt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Stream στο Twich μόνο ότι κάνεις.... η Ελλάδα είναι πίσω στα τουρνουά gaming και εννοείτε αγγλόφωνα
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ωραίο θέμα, το να γίνεις pro-gamer δεν το θεωρώ καθόλου διαφορετικό από το να γίνεις ολυμπιονίκης και θα πρέπει να φυσικά να αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο με το κατάλληλο επιτελείο και βοήθεια και υποστήριξη θα χρειαζόταν ο ολυμπιονίκης. Είναι επίσης κάτι παραπάνω από full time εργασία. Αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις διάφορων pro-gamers θα δεις ότι οι 12-16 ώρες τη μέρα προπόνηση είναι το νορμάλ. Σε ότι αφορά τα ίδια τα βήματα νομίζω δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Θα πρέπει να είσαι top of your game έτσι ώστε να σε κάνουν scouting από τις διάφορες pro-ομάδες που υπάρχουν με τους σπόνσορες. Εναλλακτικά αν θεωρείς ότι είσαι top of your game μπορείς εσύ να μιλήσεις άμεσα με αυτές τις ομάδες για να τους αποδείξεις του λόγου το αληθές και από εκεί και μετά τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Αν είσαι παρα πολύ καλός, δίνοντας έμφαση στο ποσο καλός είσαι τότε ξεκινα βρίσκοντας ένα clan, ξένο κατά προτίμηση. Τώρα περί Twitch άμα δεν έχεις κάτι special όπως skill, humor, etc και άψογα αγγλικά τότε αστο buddy, τζάμπα θα απογοητευθείς.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε lol Για αυτό υπάρχουν πια τα reactions dude
giannis2429 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εγώ να ρωτήσω κάτι μιας και αναφέρθηκε; Στο online του fifa, προοπτικές έχεις μόνο στο fut η και στο απλό ανεβαίνοντας divisions? Εννοώ αξίζουν και τα 2?
GoDRiC- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Εγώ ας πουμε έχω κάπου στις 8000 ώρες στο csgo και θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά καλό για τα ελληνικά επίπεδα. Τώρα όσον αφορά το εξωτερικό υστερούμε για άλλη μια φορά σε πολλά θέματα όπως διοργάνωση τουρνουά, χορηγίες, λεφτά, παίχτες, ping, managment κτλ κτλ.. Εγω θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ ως επαγγελματίας παίχτης ή κατι που να αφορά τα esports, αλλά δεν έχω τον τρόπο ούτε τα κατάλληλα μέσα ή τα κατάλληλα άτομα για να το κάνω, οπότε παίζω for fun και ό,τι γίνει. 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα