Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα προσπάθησα να βάλω τα Windows 7 στο MacBook του 2009 Τα Windows 7 τα πήρε μια  Χαρά αλλά μάλλον κάτι πήγε στραβά και μου έχουνε σβηστεί το πρόγραμμα της Apple δηλαδή όταν έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση και να αλλάζει από Windows 7 σε Apple ή το αντίθετο παραμείνει στα Windows 7 Το έχω κάνει με boot camp Μήπως ξέρει κανείς πως θα ξαναβάλω το πρόγραμμα apple El Capitan 

Επεξ/σία από kostas.0521
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas.0521 είπε

Καλησπέρα προσπάθησα να βάλω τα Windows 7 στο MacBook του 2009 αλλά καταλάθος έσβησα το boot camp Όταν μου ζήτησε να κάνω format το πάτησα ενώ είχε κολλήσει και κάνε διαγραφή και δεν μπορώ να πρόλαβαν σβήσω το πρόβλημα είναι ότι έχουν εγκατασταθεί τα Windows 7 μια χαρά παίζουν όλα αλλά τα κάνω επανεκκίνηση μπαίνεις σε Windows 7 δεν μπαίνεις Στις apple  is x 10 el capitan καθόλου Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας πως θα μπορέσω να ξανά επαναφέρω είναι ξαναβάλω και apple το λογισμικό

Διόρθωσε το κείμενο σε κανονικά Ελληνικά γιατί σε...αλαμπουρνέζικα δεν θα σου απαντήσει κανένας... 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Διόρθωσε το κείμενο σε κανονικά Ελληνικά γιατί σε...αλαμπουρνέζικα δεν θα σου απαντήσει κανένας... 

Γιατί βγαίνει τώρα νόημα...;

Δημοσ.

Έχω ένα Mac book του 2009 Με πρόγραμμα Apple OS X el  Και πήγα να βάλω και τα Windows 7 γιατί  Δεν έτρεχαν κάποιες εφαρμογές που διάλεξα τον τρόπο  boot camp Δηλαδή όταν κάνεις επανεκκίνηση να αλλάζει από το Apple σε windows 7  Αλλά κάτι δεν πήρε καλά και έχει μείνει μόνο στα εφτάρια κανονικά τα κάνεις επανεκκίνηση πρέπει να αλλάζεις για Apple ή σε εφτά ή το αντίθετο δηλαδή δε μου ανοίγει καθόλου σαν apple

Δεν ξέρω πως θα περάσω το Apple os x El Πάλι στον υπολογιστή μου σα λειτουργικό

Δημοσ.

ανοίγοντας τον macbook και πατώντας το alt δεν βγάζει τους δίσκους εκκίνησης; 
εάν τους βγάζει και επιλέξεις το OSX πας μετά στο system preferences του λειτουργικού και επιλέγεις από το startup disk τον δίσκο με το OSX

563882092_ScreenShot2018-08-23at10_05_20AM.png.e97362f0170ad9ded2b354029a6722dd.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, liospi είπε

ανοίγοντας τον macbook και πατώντας το alt δεν βγάζει τους δίσκους εκκίνησης; 
εάν τους βγάζει και επιλέξεις το OSX πας μετά στο system preferences του λειτουργικού και επιλέγεις από το startup disk τον δίσκο με το OSX

563882092_ScreenShot2018-08-23at10_05_20AM.png.e97362f0170ad9ded2b354029a6722dd.png

Αφού σου λέει ότι μπαίνει μόνο στα 7 και δεν μπορεί να μπει στα mac. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΙναι πολυ πιθανο να σβηστηκε το partition των macbook. Προτιστως αφου μπουταρεις σε windows δες εαν το μεγεθος σκληρου που αναφερεται στα windows (στο my computer) ειναι το ιδιο με αυτο που επελεξες για partition. εαν το μεγεθος ειναι το ιδιο με αυτο ολοκληρου του σκληρου που ειχες μεσα στο macbook. Επιπροσθετως ελεγχεις στο control panel (administrative tools) τους σκληρους και τα partitions απο εκει

Πριν προχωρησεις ομως δοκιμασες να μπουταρεις με την επιλογη να εχεις πατημενο το option key του mac κατα το boot (πριν βγαλει το μηλαρακι στην οθονη), οπου σου δειχνει επιλογη να μπουταρεις σε OSX η windows?

Αν την πατησες πρεπει να βρεις ενα αλλο mac να κατεβασεις το el capitan (πιθανον να μη γινεται σε μακ με νεοτερο λειτουργικο), να το περασεις σε bootable στικακι με αυτη τη διαδικασια και να σεταρεις απο την αρχη το μακμπουκ

Επεξ/σία από mtzs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...