NoiSy MaN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στο skroutz ξεκινάει από 1699. Και στα δύο είναι για παραλαβή μόνο από κατάστημα που σημαίνει ότι πρέπει να δείτε για διαθεσιμότητα. Δυστυχώς Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ δεν έχει πουθενά. Επίσης στον Κωτσόβολο δίνει στις LG oled extra πόντους της Alpha Bank. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172839-lg-oled-55b7v-55 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-oled55b7v-1197301.html Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από NoiSy MaN
ziaba Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, vadergr είπε Εξαιρετικη τιμη και εξαιρετική τηλεοραση. Θα ταν ακόμα πιο εξαιρετικά αν ειχαμε 1250€ να την αγοράσουμε 4
kostiger Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Στο skroutz ξεκινάει από 1699. Και στα δύο είναι για παραλαβή μόνο από κατάστημα που σημαίνει ότι πρέπει να δείτε για διαθεσιμότητα. Δυστυχώς Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ δεν έχει πουθενά. Επίσης στον Κωτσόβολο δίνει στις LG oled extra πόντους της Alpha Bank. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172839-lg-oled-55b7v-55 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-oled55b7v-1197301.html Και σε συνεχεια του υπογραμμισμενου, το κατα ποσο αποτελουν εκθεσιακα κομματια με οτι αυτο ενδεχομενως συνεπαγεται για OLED TV κ' BURN-IN.. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 παίζει να είναι και εκθεσιακή να το ρωτήσετε όποιοι θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά
VagVene Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Τουλαχιστον στον Κωτσοβολο ειναι εκθεσιακα κομματια και ισχυει εδω και καποιο καιρο η προσφορα. Εγω αγορασα μια πριν κανα μηνα και μαλιστα μου την αφησαν 1100. Απο οτι ειπαν ηταν ανοιχτη κανα μηνα ακομα, γενικα σε αριστη κατασταση κ αρκετα καθαρη ακομα κ στο πισω μερος.. Ελεγξα για burn in και εδω κ ενα μηνα που την λειτουργω ειναι εξαιρετικη. Επισης για να εχω το κεφαλι μ ησυχο εκανα κ την 5ετη εγγυηση αντι για την διετη που εδινε οποτε μ ηρθε 1250 συνολο 1
slk200gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, VagVene είπε Τουλαχιστον στον Κωτσοβολο ειναι εκθεσιακα κομματια και ισχυει εδω και καποιο καιρο η προσφορα. Εγω αγορασα μια πριν κανα μηνα και μαλιστα μου την αφησαν 1100. Απο οτι ειπαν ηταν ανοιχτη κανα μηνα ακομα, γενικα σε αριστη κατασταση κ αρκετα καθαρη ακομα κ στο πισω μερος.. Ελεγξα για burn in και εδω κ ενα μηνα που την λειτουργω ειναι εξαιρετικη. Επισης για να εχω το κεφαλι μ ησυχο εκανα κ την 5ετη εγγυηση αντι για την διετη που εδινε οποτε μ ηρθε 1250 συνολο true και φιλος πηρε απο κωτσο εκθεσιακα (ταχα το τελευταιο κομματι γιατι εγινε χαμος ) την 65 2200 ε αλλα οταν την εκανε reset για να βγαλει το διαφημιστικο τα χρωματα ειναι πολυ χαλια και αυτο με συγκριση μια 55 oled που εχει και με την δικια μου 65αρα
heavyrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρες εκθεσιακη τηλεοραση και μαλιστα oled ;.... και εναν μηνα να ηταν οπως σου παν, που δεν παιζει... ηδη εχει χασει το 1/4 της ζωης της αφου παιζει καθε μερα ολη μερα το ιδιο πραμα...μακαρι να σου αντεξει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από heavyrain 3
fingolfingr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δεν υπαρχει τρόπος να δεί καποιος πόσε ώρες λειτουργείας εχει μια TV; Παλια υπηρχε αν θυμαμαι καλα σαν πληροφορία στο factory menu. Ενα μήνα στην εκθεση και τιμή σκοτωμα δεν παίζει. Από την αλλη βέβαια.... παλι καλα που το είπαν ότι είναι εκθεσιακή.
heavyrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ολες εχουν σερβις μενου που το γραφει. Αλλα εχω την εντυπωση οτι αν μπεις χανεις την εγγυηση.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 22/8/2018 στις 2:00 ΜΜ, VagVene είπε Τουλαχιστον στον Κωτσοβολο ειναι εκθεσιακα κομματια και ισχυει εδω και καποιο καιρο η προσφορα. Εγω αγορασα μια πριν κανα μηνα και μαλιστα μου την αφησαν 1100. Απο οτι ειπαν ηταν ανοιχτη κανα μηνα ακομα, γενικα σε αριστη κατασταση κ αρκετα καθαρη ακομα κ στο πισω μερος.. Ελεγξα για burn in Burn in σε μολις 1 μηνα δεν προκειται να εβλεπες. Κατα τα αλλα αυτο ειναι και η καλυτερη λυση αν μιλαμε για εκθεσιακες Oled,οσοι ενδιαφερεστε Και βλεπετε τετοιες περιπτωσεις που ειναι εκθεσιακες αλλα στο site(καλη ωρα)δεν λενε τιποτα να ζητατε μειωση τιμης για αυτο ακριβως το λογο. 1
chriskourou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού ο άνθρωπος έκανε 5ετη εγγύηση, λογικά δε θα έχει πρόβλημα. Εκτός αν από την εγγύηση εξαιρείται το burn in. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από chriskourou 2
plasTOST Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, chriskourou είπε Αφού ο άνθρωπος έκανε 5ετη εγγύηση, λογικά δε θα έχει πρόβλημα. Εκτός αν από την εγγύηση εξαιρείται το burn in. Κατά τα λεγόμενα υπαλλήλου στον Κωτσόβολο, δεν καλύπτεται το burn in ούτε από την LG ούτε από την 5 ετή του Κωτσόβολου. Υπάρχει και σχετικό νήμα σχετικά με το burn in για τις OLED:
fredd0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Περσυνο μοντελο OLED πρωην εκθεσιακο δεν επερνα με τιποτα, δυνητικα μπορει να χει φαει ενα χρονο να παιζει στο καταστημα. Δεν εχω κανενα προβλημα με τα περσυνα μοντελα, την 65ρα την C7 εχω, απλα αν στο καταστημα παιζει ποσες ωρες την ημερα για ποσους μηνες ... ε εχει φαει τη μιση ζωη της. Καλυτερα 200-300 ευρω παραπανω και σφραγισμενη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα