ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει .Αυτοκινητα απο γκαραζ δεν κλεβουν ? Το κοστος ασφαισης για ενα μικρο παλιο αμαξι για ενα μηνα ειναι ασημαντο . όχι πάντως χαλασμένα cinquencento
logokrimenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Παιδιά Δευτέρα κάνω μεταβίβαση και κανονικα μια 3μηνη ασφάλεια και ξεμπερδεύω. Το αμάξι έμεινε στο γκαραζ του εργοστασίου που δουλεύω οπότε δεν υπήρχε θέμα να κλαπεί. Έγιναν οι απαραίτητες επισκευές και είμαστε κομπλέ πλεόν. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Παιδιά Δευτέρα κάνω μεταβίβαση και κανονικα μια 3μηνη ασφάλεια και ξεμπερδεύω. Το αμάξι έμεινε στο γκαραζ του εργοστασίου που δουλεύω οπότε δεν υπήρχε θέμα να κλαπεί. Έγιναν οι απαραίτητες επισκευές και είμαστε κομπλέ πλεόν. Ετσι !!!
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μια ερωτηση σχετικη. Εχω ενα αφλα ποσο στην τραπεζ; Πχ 4000€ και θα δωσω το δικο μου αμαξι 3000€. Θελω να αγορασω ενα αλλο αμαξι που κανει 6500 να τα βαλω ολα στην τραπεζα και να τον πληρωσω με τραπεζικη επιταγη; Ή να εχω μονο τα 4000€ε τραπεζικη επιταγη και τα αλλα στο χερι;
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μια ερωτηση σχετικη. Εχω ενα αφλα ποσο στην τραπεζ; Πχ 4000€ και θα δωσω το δικο μου αμαξι 3000€. Θελω να αγορασω ενα αλλο αμαξι που κανει 6500 να τα βαλω ολα στην τραπεζα και να τον πληρωσω με τραπεζικη επιταγη; Ή να εχω μονο τα 4000€ε τραπεζικη επιταγη και τα αλλα στο χερι; Άσχετη είναι, αλλά δε πειράζει Αφού θα κάνεις ούτως η άλλως τη διαδικασία (έκδοση τραπεζικής επιταγής), δεν βλέπω το λόγο να μην έχει όλο το ποσό η επιταγή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μια ερωτηση σχετικη. Εχω ενα αφλα ποσο στην τραπεζ; Πχ 4000€ και θα δωσω το δικο μου αμαξι 3000€. Θελω να αγορασω ενα αλλο αμαξι που κανει 6500 να τα βαλω ολα στην τραπεζα και να τον πληρωσω με τραπεζικη επιταγη; Ή να εχω μονο τα 4000€ε τραπεζικη επιταγη και τα αλλα στο χερι; Αν ειναι απο ιδιωτη αν δεν κανω λαθος δεν ειναι ακομα υποχρεωτικη η Τραπεζικη καταθεση οποτε οτι θελεις κανεις . Φυσικα και μπορεις να κανεις αυτο που λες αν θελεις και δεν εχεις προβλημα "που τα βρηκες". Το γραφω γιατι εχω δει ανεργους χωρις να εχουν κανει ποτε φορολογικη δηλωση να θελουν να αγορασουν αμαξι .
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Τα λεφτά θα τα δηλωσω στην φορολογικη τ 18 δ μπορώ ν τ αποφύγω γιατί ειναι πωληση αυτοκινητου. Δουλευω κανονικα ωστε ν μπορώ ν τ δηλωσω 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μεταβιβασα σημερα το δικο μου και μου ειπε αυτη οτι στην υπευθυνη δηλωση μπορώ να βαλω ως 500€ αν ειναι μετρητά και αν θέλω παραπάνω μονο καταθεση. Εγω πουλησα τωρα αμαξι σε ιδιωτη, νοκιζω ηταν ακυρο αυτο που μου είπε. Ξερω οτι ισχυει για τις επιχειρησης αυτό.
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μεταβιβασα σημερα το δικο μου και μου ειπε αυτη οτι στην υπευθυνη δηλωση μπορώ να βαλω ως 500€ αν ειναι μετρητά και αν θέλω παραπάνω μονο καταθεση. Εγω πουλησα τωρα αμαξι σε ιδιωτη, νοκιζω ηταν ακυρο αυτο που μου είπε. Ξερω οτι ισχυει για τις επιχειρησης αυτό. Όντως, στις συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών δεν ισχύει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μεταβιβασα σημερα το δικο μου και μου ειπε αυτη οτι στην υπευθυνη δηλωση μπορώ να βαλω ως 500€ αν ειναι μετρητά και αν θέλω παραπάνω μονο καταθεση. Εγω πουλησα τωρα αμαξι σε ιδιωτη, νοκιζω ηταν ακυρο αυτο που μου είπε. Ξερω οτι ισχυει για τις επιχειρησης αυτό. Βλακεια σου ειπε .
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα το καταλαβα. Οτι να ναι ειναι μερικοι, κρατανε και μαγαζιά Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα