Agapan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα.. Μπορεί να γράφω σε λάθος topic... Θέλω να συνδέσω στη μία και μοναδική Θύρα usb ένα φλασακι για περισσότερη μνήμη και το στικακι για το πληκτρολόγιο... Αν βάλω ένα κάθε φορά οκ... Πήρα usb hub και δεν βλέπει το στικακι καθόλου... Καμία ιδέα?? Παράθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 παρε το tvbox μαζι σου και δοκιμασε το hub στο μαγαζι επιτοπου με το usb stick που εχεις καμμια φορα δεν τα βλεπουν καθολου η θελουν φορματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Το hub έχει τροφοδοσία ρεύματος ή όχι; Τι μήκος έχει το καλώδιο; Μια φώτο από το hub ή ένα λινκ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agapan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 https://www.e-shop.gr/esperanza-ea116-4-port-hub-usb-20-p-PER.572812 Δεν μου διαβάζει τα stikakia ούτε στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agapan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, micos000 είπε Το hub έχει τροφοδοσία ρεύματος ή όχι; Τι μήκος έχει το καλώδιο; Μια φώτο από το hub ή ένα λινκ; Όχι ειναι απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αρα το ρευμα που δινει το hub σε καθε συσκευη που θα συνδεσιες πανω του δεν επαρκει για να κανει την εκαστοτε συσκευη για να δουλεψει, αρα, αν δεν παιρνει εξτρα τροφοδοσια ωστε να παρεις ενα μετασχηματιστη για τον παραπανω λογο, δεν το χρησιμοποιεις με το tvbox. Φορ δε ρεκορντ, εδω και ενα χρονο σχεδον εχω... καπηλευτει απο μια φιλη μου ενα τετοιο αλλα με 4 θυρες και ειναι απλα αψογο. Εχει και δικο του μετασχηματιστη για να του δινει ρευμα. https://www.e-shop.gr/belkin-f5u701cwblk-7-port-usb20-mobile-hub-black-p-PER.701724 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agapan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Σε ευχαριστώ πολυυυυ.... Δεν το γλυτώνω το 20ευρω..χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Agapan είπε https://www.e-shop.gr/esperanza-ea116-4-port-hub-usb-20-p-PER.572812 Δεν μου διαβάζει τα stikakia ούτε στο pc Κατ' αρχάς τόσο μεγάλο καλώδιο δύσκολα θα δουλέψει σωστά χωρίς έξτρα τροφοδοσία. Θα έπρεπε να έχει και 2ο usb καλώδιο για να παίρνει παραπάνω ρεύμα. Και αν κρίνω από τα σχόλια στο eshop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δεν ειναι αναγκη να παρεις το belkin που δειχνω ή γενικα καποιο ακριβο, απλα φροντησε να παρεις καποιο που να παιρνει και εξωτερικη τροφοδοσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedoom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Έχω πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή ταινιών με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχείων και μου εμφανίζονται "κινέζικοι". Δοκίμασα και vlc και kodi πχ. Έψαξα στο μενού των εφαρμογών, αλλά δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρυθμισε το vlc και το kodi να τους παιζουν σε κωδικοποιηση iso-8859-7 ή windows-1253. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα