Προς το περιεχόμενο

Xiaomi tv box

Agapan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.. Μπορεί να γράφω σε λάθος topic... Θέλω να συνδέσω στη μία και μοναδική Θύρα usb ένα φλασακι για περισσότερη μνήμη και το στικακι για το πληκτρολόγιο... Αν βάλω ένα κάθε φορά οκ... Πήρα usb hub και δεν βλέπει το στικακι καθόλου... Καμία ιδέα?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε το tvbox μαζι σου και δοκιμασε το hub στο μαγαζι επιτοπου με το usb stick που εχεις

καμμια φορα δεν τα βλεπουν καθολου η θελουν φορματ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα το ρευμα που δινει το hub σε καθε συσκευη που θα συνδεσιες πανω του δεν επαρκει για να κανει την εκαστοτε συσκευη για να δουλεψει, αρα, αν δεν παιρνει εξτρα τροφοδοσια ωστε να παρεις ενα μετασχηματιστη για τον παραπανω λογο, δεν το χρησιμοποιεις με το tvbox.

Φορ δε ρεκορντ, εδω και ενα χρονο σχεδον εχω... καπηλευτει απο μια φιλη μου ενα τετοιο αλλα με 4 θυρες και ειναι απλα αψογο. Εχει και δικο του μετασχηματιστη για να του δινει ρευμα.
https://www.e-shop.gr/belkin-f5u701cwblk-7-port-usb20-mobile-hub-black-p-PER.701724

Επεξ/σία από jim_p

5 ώρες πριν, Agapan είπε

https://www.e-shop.gr/esperanza-ea116-4-port-hub-usb-20-p-PER.572812

Δεν μου διαβάζει τα stikakia ούτε στο pc

Κατ' αρχάς τόσο μεγάλο καλώδιο δύσκολα θα δουλέψει σωστά χωρίς έξτρα τροφοδοσία. Θα έπρεπε να έχει και 2ο usb καλώδιο για να παίρνει παραπάνω ρεύμα.
Και αν κρίνω από τα σχόλια στο eshop...

9bd0SE.jpg

Δεν ειναι αναγκη να παρεις το belkin που δειχνω ή γενικα καποιο ακριβο, απλα φροντησε να παρεις καποιο που να παιρνει και εξωτερικη τροφοδοσια.

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Έχω πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή ταινιών με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχείων και μου εμφανίζονται "κινέζικοι".  Δοκίμασα και vlc και kodi πχ.

Έψαξα στο μενού των εφαρμογών, αλλά δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...