Hal9000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Η εφαρμογή του Gmail στο Android, μόλις απέκτησε άλλο ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που προέρχεται από τη desktop έκδοση της γνωστής υπηρεσίας e-mail της Google. Συγκεκριμένα από την έκδοση 8.7, το Gmail στο Android υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα ανάκλησης της αποστολής e-mail, μια λειτουργία αρκετά χρήσιμη στην περίπτωση που εντοπίσετε τελευταία στιγμή ότι έχετε ξεχάσει είτε να επισυνάψετε κάποιο αρχείο είτε να προσθέσετε κάτι στο e-mail που στέλνετε. Η εμφάνιση της ανάκλησης αποστολής e-mail εμφανίζεται μόλις ο χρήστης πατήσει την αποστολή του μηνύματός του, όταν και στη μαύρη μπάρα ενημέρωσης για την αποστολή, εμφανίζεται και η λέξη Undo. Η εμφάνιση του μηνύματος γίνεται για 10 δευτερόλεπτα, ένα χρονικό διάστημα στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το Undo ώστε να γυρίσει πάλι στην οθόνη επεξεργασίας του e-mail του, ακυρώνοντας έτσι την αποστολή προκειμένου να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί. Με βάση την αναφορά του Android Police που εντόπισε τη νέα αυτή προσθήκη στο Gmail του Android, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ο χρήστης να ορίσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα μπορεί να ακυρώσει την αποστολή ενός e-mail. Όσοι θέλουν να έχουν πρώτοι πρόσβαση στη νέα έκδοση του Gmail, μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση 8.7 από το APK Mirror. Android Police Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TheGrisGrisMan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μήπως απλά καθυστερεί 10’’ να το στείλει; Χρησιμο παντως
Alexandros74 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Να το βάλουν και στο outlook... εχω στείλει τόσα λάθος mail επαγγελματικά, που θα μπορούσα να είμαι άνεργος...
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε Να το βάλουν και στο outlook... εχω στείλει τόσα λάθος mail επαγγελματικά, που θα μπορούσα να είμαι άνεργος... Υπάρχει εδω και χρόνια το delayed sent στο outlook. Πριν σταλεί το email μπαίνει στο outbox για όσο χρόνο έχεις ορίσει και μετά "φεύγει" https://support.office.com/en-us/article/delay-or-schedule-sending-email-messages-026af69f-c287-490a-a72f-6c65793744ba edit: για το desktop app μιλάω Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από DaRkAnGeL999 3 2
Leokatana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε Να το βάλουν και στο outlook... εχω στείλει τόσα λάθος mail επαγγελματικά, που θα μπορούσα να είμαι άνεργος... υπάρχει αυτη η δυνατότητα στο outlook αν ο παραλήπτης δεν εχει ανοίξει το email. 2 1
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στα windows το έχω ενεργοποιήσει εδώ και καιρό, είχα την εντύπωση ότι και στο android είναι θέμα κάποιας ρύθμισης. Χρήσιμο πάντως!
Alexandros74 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, DaRkAnGeL999 είπε Υπάρχει εδω και χρόνια το delayed sent στο outlook. Πριν σταλεί το email μπαίνει στο outbox για όσο χρόνο έχεις ορίσει και μετά "φεύγει" https://support.office.com/en-us/article/delay-or-schedule-sending-email-messages-026af69f-c287-490a-a72f-6c65793744ba edit: για το desktop app μιλάω Ευχαριστώ για την πληροφορία ... θα το δω αμέσως... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Προσοχη! Η ανακληση ισχυει μονο για τον παραληπτη! Οι υπολοιποι ενδιαφερομενοι(google,hackers, keyloggers, trojan και ολα τα καλα) θα το λάβουν κανονικα κι ας εχεις πατησει ανακληση!😂😊😋 1 1 3
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εδώ και κάμποσες μέρες υπάρχει αυτό παιδιά
Kostasspil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 50 minutes ago, Alexandros74 said: Να το βάλουν και στο outlook... εχω στείλει τόσα λάθος mail επαγγελματικά, που θα μπορούσα να είμαι άνεργος... Same here
chrisSerres Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια, εντούτοις είναι πολύ καλό νέο 1
Janoss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δεν κατάλαβα. Απλά αργεί να σταλεί 10 δευτερα το email; Ο παραλήπτης υπάρχει περίπτωση να λάβει το αρχικό λάθος mail;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα