Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέα στην παρεα και θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω λαπτοπ lenovo και πριν από μια εβδομάδα είχα ένα ατυχημα.Κατά λάθος έπεσε το σίδερο πανω στο λαπτοπ και μάλλον επαθε ζημιά ο σκληρός.Στην αρχή αναγκάστηκα να χωρισω σε διαμερίσματα το δίσκο γιατί δεν μπορουσα να κάνω ουτε φορμάτ ουτε ανανέωση του λαπτοπ και μπήκε κανονικά στα windows και δουλευε μια χαρά.Μετά από 3 μέρες κολλούσε πολυ το λαπτοπ και και όταν έκανα επανεκκίνηση έδειχνε πως έκανε επιδιόρθωση αλλά μετά μου έβγαζε μαυρη οθόνη.Τώρα πλέον όταν τον ανοίγω μου βγάζει μήνυμα checking media και μετά μου βγάζει μια μπλε ταμπέλα που λέει EFI network 0 for IPv4 ( 68-F7-28-20-8A-B6)  boot failed.Λέτε ο σκληρός να μας χαιρέτησε;Την βοήθεια σας παρακαλω γιατί έχω πελαγωσει.Α και δεν μπορω να μπω ουτε στις ρυθμίσεις της εκκίνησης.Ευχαριστώ εκ των προτερων. 

Δημοσ.
Στις 22/8/2018 στις 12:02 ΜΜ, ALXIOA είπε

χαχαχαχααααα.. ναι τον ακουω να γυρναει. ζεσταινεται . δν το φανταστικα ρε οτι θα χαλουσε γμτοτοσ  τοσο γρηγορα. δεν μου πηγε καθολου το μυαλο να τα τραβηξω..να καηκε η πλακετα λες?? 

Να σου πω πως αν υπάρχει βλάβη στην πλακετα του δίσκου τότε δε θα στροφαρει. Αυτο ειναι και απολυτα φυσιολογικο γτ αν εχει καει τοτε δεν περναει ρευμα για να παρει μπρος ο δισκος, επομενως δεν ειναι αυτο το προβλημα σου. Ακόμα και να σου είχε καει ομως, με το να αλλαξεις την πλακετα με καποια που ειναι απολυτως ιδια, παλι δε θα δουλέψει γτ υπάρχουν καποιες πληροφοριες στη μαμα πλακετα που πρεπει να μεταφερθουν στην καινουρια για να παιξει οποτε θα δωσεις τσαμπα λεφτα με το να αγορασεις μια. Αυτο με τις αλλαγες πλακετας δουλευε πριν καμια δεκαπενταρια χρονια, πλεον δεν παιζει..

Δημοσ.

μολις παρελαβα νεο δισκο με ακριβως ιδιο firmw ακριβως ιδιο τυπο ...σε πρωτη φαση λεω να αλλαξω τραμπα μονο την πρασινη πλακετα να δω αν τον διαβασει .. προτεινετε να κανω κατι αλλο.??

Δημοσ.

Χωρίς την eeprom απο την άλλη πλακέτα δεν το νομίζω να τον δει, δεν χάνεις κάτι βέβαια αλλά θα είσαι στο βίδωνε ξεβίδωνε πάλι μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...