ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 καλημερα σας. Σε σταθερο υπολογιστη με windows 7 ειχα 2 σκληρο δισκο 500gb για αποθηκευση εργασιων φωτο εγραφων και τα σχετικα. το τελευταιο διαστημα το δισκο μια των εβλεπαν τα windows kai επαιζε κανονικα. μια οχι. χρειαζοταν να κανω επανκινηση τον υπολογιστη. ή ακομα καποιες φορες να τον σβησω τελειως και μετα να τον ανοιξω για να δει τον 2σκληρο. απο χτες δν τον βλεπει καθολου . τον εβγαλα τον εβαλα σε αλλο pc τιποτα. τον συνδεσα σαν εξωτερικο δισκο επισης τπτ.. επειδη ειχα μεσα εργασιες φωτο και πολλα ακομα χρησιμα πραγματα που δεν τα ειχα πουθενα πουθενα αλλου υπαρχει περρπτωση να μπορεσω να τα παρω? Η καποια απο αυτα ? και να ναι πως.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Σορυ φιλε μου που θα σου το πω αλλα εισαι σαν την ομαδα σου... Ο,τι να΄ναι δηλαδη! Αφου βλεπεις οτι υπαρχει προβλημα, γιατι περιμενεις να πεθανει εντελως ο δισκος και δεν σωζεις κατευθειαν τα αρχεια σου? Και μαλλον δεν σε σωζει ουτε ο Παυλιδης, ουτε μια τελευταια προσευχη.. Τον ακους να δουλευει? Το μοτερ δηλαδη γυρναει? Αν ναι, τοτε η΄ πρεπει να αλλαξεις πλακετα με το ακριβως ιδιο μοντελο, η΄ αλλιως να χρυσοπληρωσεις εταιρια ανακτησης δεδομενων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Σορυ φιλε μου που θα σου το πω αλλα εισαι σαν την ομαδα σου... Ο,τι να΄ναι δηλαδη! Αφου βλεπεις οτι υπαρχει προβλημα, γιατι περιμενεις να πεθανει εντελως ο δισκος και δεν σωζεις κατευθειαν τα αρχεια σου? Και μαλλον δεν σε σωζει ουτε ο Παυλιδης, ουτε μια τελευταια προσευχη.. Τον ακους να δουλευει? Το μοτερ δηλαδη γυρναει? Αν ναι, τοτε η΄ πρεπει να αλλαξεις πλακετα με το ακριβως ιδιο μοντελο, η΄ αλλιως να χρυσοπληρωσεις εταιρια ανακτησης δεδομενων.. χαχαχαχααααα.. ναι τον ακουω να γυρναει. ζεσταινεται . δν το φανταστικα ρε οτι θα χαλουσε γμτοτοσ τοσο γρηγορα. δεν μου πηγε καθολου το μυαλο να τα τραβηξω..να καηκε η πλακετα λες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πιθανο αφου δεν φαινεται πουθενα.. Και αφου εκτος απο αλλο pc τον εβαλες και σε εξωτερικη θηκη, τοτε δυσλοκα τα πραγματα.. Στην διαχειρηση δισκων πηγες μηπως και εχασε το γραμμα του ωστε αν τον βλεπεις εκει να τον ξανα ονοματησεις? Και κοιτα και στο bios αν τον βλεπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 ναι αδερφε μου. ουτε απο bios ουτε απο θηκη τιποτα.. να ψαξω να βρες λες καποιον ιδιο μεταχειρισμενο και να αλλαξω την πλακετα του απο πανω? αυτος λες? αυτος ειναι ο δικος μου 500gb seagate barracuda 7200.09 repair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Και να αλλαχτεί η πλακέτα με ακριβώς ίδια δεν ξέρεις αν θα παίξει 100% Σε μερικούς δίσκους η εταιρίες βάζουν πάνω συγκεκριμένα chips που κρατάνε πληροφορίες για το που βρίσκονται τα δεδομένα, ακόμα και με αλλες κεφαλές μπορεί να μην παίξει ενας δισκος. Δεν ειναι έτσι απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ναι συμφωνω αλλα μιλαω για τον συγκεκριμενο δισκο - συγκεκριμενο μοντελο. πιστευω αξιζει να προσπαθησω βρισκοντας εναν μεταχειρσμενο ιδιο δισκο να προσπαθησω απο το να τα παρατησω εντελως.... seagate barracuda 500gb st3500641as Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από ALXIOA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ο ιδιος δισκος που θα βρεις πρεπει να εχει το ιδιο firmware με τον παλιο.Πολυ σημαντικο αυτο για να δουλεψει η πλακετα στο παλιο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Ο ιδιος δισκος που θα βρεις πρεπει να εχει το ιδιο firmware με τον παλιο.Πολυ σημαντικο αυτο για να δουλεψει η πλακετα στο παλιο δισκο. τι πιθανοτητες υπαρχουν για αυτο..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εννοεις να βρεις με το ιδιο firmware? Μεγαλες πιθανοτητες να βρεις.Η ετικετα που ειναι κολλημενη στον δισκο, γραφει το s/n του δισκου, την παρτιδα και λογικα την εκδοση firmware.Με αυτα τα στοιχεια ψαχνεις τον ιδιο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 seagate barracuda 500gb st3500641as και S/N 3500641AS / FIRMWARE 3.AAJ εβαλα αναζητηση ηδη στις αγγελιες.. αν καποοιο μελος εχει και τον δινει ας κανει ενα να μου στειλει μηνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Την πλακέτα που έχει τώρα απάνω την έβγαλες να δεις πως είναι απο κάτω; Μην έχει σκάσει τίποτα εννοώ. Νομίζω σε αυτούς απλά αλλάζεις πλακέτα και EEPROM και κάνεις δουλειά αλλά άντε βρες... Ebay κοίταξες; Μερικοί σου λένε στείλε πλακέτα και σου στέλνουμε την φτιαγμένη με την δικιά σου EEPROM απάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, nikos903 είπε Την πλακέτα που έχει τώρα απάνω την έβγαλες να δεις πως είναι απο κάτω; Μην έχει σκάσει τίποτα εννοώ. Νομίζω σε αυτούς απλά αλλάζεις πλακέτα και EEPROM και κάνεις δουλειά αλλά άντε βρες... Ebay κοίταξες; Μερικοί σου λένε στείλε πλακέτα και σου στέλνουμε την φτιαγμένη με την δικιά σου EEPROM απάνω. Ναι ebay έχει πολλούς αλλά στοιχίζουν κ πιο ακριβά και έχουν κ πολλά μεταφορικά. Δεν ξέρω αν συμφέρει...αλλά στην τελική αν δεν βρω εδώ..αναγκαστικά μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 30€ τον έχουν αλλά θα χρειαστεί και άλλα 5-10-20 όταν πας εδώ για σκάτζα EEPROM. Good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, nikos903 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα την κάνω μόνος μου την δουλειά.πιανουν τα χέρια μου. Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα