xarisl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλημέρα . Προσπαθώ να κάνω format και θέλω να μεταφέρω τα αρχεία μου σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Με το που επιλέγω όμως ένα αρχείο αυτό μεταφέρεται αυτόματα στον κάδο ανακύκλωσης και δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτε άλλο. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μηπως εχει κολλησει το delete στο πληκτρολογιο σου?
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε αν κάνεις Δεξί κλικ->αντιγραφή στα αρχεία και μετά στον εξωτερικό δεξί κλικ->επικόλληση δεν αντιγράφονται; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από micos000
xarisl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 όχι. με το που κάνω δεξι κλικ κάνει και πάλι το ίδιο.
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Κάτσε γιατί εδώ όντως κάτι δεν πάει καλά. Εξήγησε λίγο την διαδικασία, κάνεις αντιγραφή ένα οποιοδήποτε αρχείο π.χ. μια φωτογραφία ή ένα έγγραφο και επιλέγεις αντιγραφή και αυτό στο πετάει στον κάδο ή όταν κάνεις επικόλληση αντί να το αντιγράψει το σβήνει; Μήπως συμβαίνει σε κανένα exe ή crack; Δοκίμασες με απενεργοποιημένο το antivirus ή από ασφαλή λειτουργία;
staticoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δοκιμασε να βγαλεις το keyboard απο την usb τελειως και προσπαθησε ξανα να επιλεξεις καποιο αρχειο με το ποντικι να δεις αν συνεχιζει να συμβαινει.. Αν οντως συνεχιζει , τρεξε ενα virus scan με οποιο τροπο μπορεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα