Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη και πάρα πολύ σοβαρό να βρω έναν αριθμό που διαγράφηκε από το κινητό μου. Υπήρχε στις επαφές μου και στο ιστορικό κλήσεων, αλλά μόνο ως αναπάντητη. Πήρα την ανάλυση κλήσεων και δεν έδειξε την αναπάντητη. Από ότι κατάλαβα καταγράφουν μόνο τις εξερχόμενες κλήσεις που έχουν απαντηθεί. Χρειάζομαι οποιονδήποτε τρόπο να βρω αυτό τον αριθμό. Σας παρακαλώ, όποιος ξέρει κάτι, να μου πει. Είναι η τελευταία μου ελπίδα. 

Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Συγνώμη αν βρίσκομαι στο λάθος θέμα.

Δημοσ.

Ισως μπορει να σε βοηθησει η εταιρεια κινητης σου. Δεν ξερω εαν το συστημα τους καταγραφει και τις αναπαντητες (ασχετα εαν δεν τυπωνονται στον λογαριασμο σου). Μπορεις  να τους ρωτησεις αλλα θα θελει να βρεις και τον καταλληλο ανθρωπο να ρωτησεις και οχι τις τηλεφωνητριες της εξυπηρετησης πελατων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, chloesn είπε

Είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη και πάρα πολύ σοβαρό να βρω έναν αριθμό που διαγράφηκε από το κινητό μου.Υπηρχε στις επαφες μου και στο ιστορικό κλήσεων, αλλά μόνο ως αναπάντητη. Πήρα την ανάλυση κλήσεων και δεν έδειξε την αναπάντητη. Από ότι κατάλαβα καταγράφουν μόνο τις εξερχόμενες κλήσεις που έχουν απαντηθεί. Χρειάζομαι οποιονδήποτε τρόπο να βρω αυτό τον αριθμό. Σας παρακαλώ, όποιος ξέρει κάτι, να μου πει. Είναι η τελευταία μου ελπίδα. 

Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Συγνώμη αν βρίσκομαι στο λάθος θέμα.

Στο Gmail δεν ήταν συγχρονισμένο?

Και δες και αυτό μπας και βοηθήσει http://global.drfone.biz/el/android-recovery/recover-deleted-call-log-on-android.html#part2

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Πήγα στο Γερμανό, στην Vodafone, επικοινώνησα με την Cosmote τόσες φορές, πήγα στην Cosmote, με έστειλαν σε άλλο Γερμανό. Πήγα σε τεχνικό κινητών. Πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και χρειάζεται οπωσδήποτε να βρω αυτόν τον αριθμό. Το αστείο είναι ότι όλοι λένε "όταν διαγράφεται κάτι δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε ποτέ". Έχω ακούσει κάποιους που κατάφεραν να επαναφέρουν όλες τις φωτογραφίες που είχαν σβήσει! Και εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω έναν αριθμό; Κατέβασα το dr.fone και πριν αρχίσω το scan έκανα ένα πείραμα. Διέγραψα επίτηδες μία άλλη επαφή για να δω αν θα την έβρισκε. Όταν τελείωσε το scan, την βρήκε. Αλλά δεν βρήκε τον αριθμό που χρειαζόμουν. Νομίζω, όμως, ότι αυτό αποδεικνύει ότι δεν ισχύει το "όταν διαγράφεται κάτι δεν επαναφέρεται." Προσπαθώ να βρω αυτόν τον άνθρωπο μόνη μου, γιατί δεν θέλω να μπλέξω με την αστυνομία, ειδικά χωρίς να έχω κανένα στοιχείο. Αν είχα τουλάχιστον το τηλέφωνο, θα μπορούσα να μαζέψω πολλά στοιχεία και θα είχα κάτι, έστω έναν αριθμό. Τώρα δεν έχω τίποτα. Ούτε μία απόδειξη. Χωρίς αποδείξεις δεν θα καταφέρω τίποτα και πραγματικά όλοι οι δρόμοι που έχω στραφεί για να βρω κάτι, μία μικρή ελπίδα, καταλήγουν στο πουθενά. 

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο οι κλήσεις με φώτο. Αν δεν ήταν synced με google account, χλωμό το βλέπω.

Οι τεχνικοί σε Cosmote/Γερμανό δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Αν επιτρέπεται τι αφορά ακριβώς;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chloesn είπε

Πήγα στο Γερμανό, στην Vodafone, επικοινώνησα με την Cosmote τόσες φορές, πήγα στην Cosmote, με έστειλαν σε άλλο Γερμανό. Πήγα σε τεχνικό κινητών. Πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό και χρειάζεται οπωσδήποτε να βρω αυτόν τον αριθμό. Το αστείο είναι ότι όλοι λένε "όταν διαγράφεται κάτι δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε ποτέ". Έχω ακούσει κάποιους που κατάφεραν να επαναφέρουν όλες τις φωτογραφίες που είχαν σβήσει! Και εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω έναν αριθμό; Κατέβασα το dr.fone και πριν αρχίσω το scan έκανα ένα πείραμα. Διέγραψα επίτηδες μία άλλη επαφή για να δω αν θα την έβρισκε. Όταν τελείωσε το scan, την βρήκε. Αλλά δεν βρήκε τον αριθμό που χρειαζόμουν. Νομίζω, όμως, ότι αυτό αποδεικνύει ότι δεν ισχύει το "όταν διαγράφεται κάτι δεν επαναφέρεται." Προσπαθώ να βρω αυτόν τον άνθρωπο μόνη μου, γιατί δεν θέλω να μπλέξω με την αστυνομία, ειδικά χωρίς να έχω κανένα στοιχείο. Αν είχα τουλάχιστον το τηλέφωνο, θα μπορούσα να μαζέψω πολλά στοιχεία και θα είχα κάτι, έστω έναν αριθμό. Τώρα δεν έχω τίποτα. Ούτε μία απόδειξη. Χωρίς αποδείξεις δεν θα καταφέρω τίποτα και πραγματικά όλοι οι δρόμοι που έχω στραφεί για να βρω κάτι, μία μικρή ελπίδα, καταλήγουν στο πουθενά. 

Το να βρεις μια εγγραφη που εσβησες απο οποιοδηποτε αποθηκευτικο μεσο δεν ειναι παντα αδυνατο. Η διαγραφη απλα διαφραφει την διευθυνση της ως εγγραφη αλλα οχι την ιδια την εγγραφη. Οποτε μπορεις να την βρεις με τα καταλληλα εργαλεια/προγραμματα. Ομως ο χωρος της εγγραφης απελευθερωνεται για επανεγγραφη αλλων data. Αυτο σημαινει οτι μπορει να γραφτει πανω εκει νεα ηλεκτρονικη πληροφορια. Εαν γινει αυτο απλα κανενα προγραμμα δεν μπορει να επαναφερει την παλια σου εγγραφη γιατι απλα δεν υπαρχει πια. Οποτε ναι, μπορει να βρηκες την εγγραφη που ΜΟΛΙΣ εσβησες αλλα να μην βρεις την εγγραφη που εσβησες παλαιοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά μου είναι αδύνατον να πω τι συνέβη δημόσια, ειδικά τη στιγμή που δεν το έχω πει καν στους δικούς μου ανθρώπους. Ναι, γνωρίζω ότι κάποια δεδομένα σβήνονται για να δημιουργηθούν άλλα. Τα έκανα κυριολεκτικά όλα λάθος εκείνη τη μέρα. Δεν σκέφτηκα ότι ίσως υπήρχε τρόπος να πάρω τον αριθμό πίσω (αν το είχα σκεφτεί εκείνη τη μέρα σίγουρα θα το είχα βρει αμέσως με αυτό το πρόγραμμα). Είναι αδιανόητο ότι η μόνη πιθανότητα για τη δικαιοσύνη που μπορούσα να πάρω εξαφανίστηκε πριν καν καταλάβω ότι ήταν εκεί. Είναι απαράδεκτο το ότι μερικά ηλεκτρονικά δεδομένα με εμποδίζουν από το να έχω ένα στοιχείο. Είναι άδικο ότι οι άνθρωποι κάνουν ότι θέλουν και ξεφεύγουν ΤΟΣΟ εύκολα, ενώ εσύ μένεις μόνος σου να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες από αυτά που προκάλεσαν και να προσπαθείς να βρεις κάτι, χωρίς να βρίσκεις τίποτα. 

Εν τω μεταξύ ξαναδοκίμασα το dr.fone. Ακόμη μου εμφανίζει τον αριθμό που είχα διαγράψει για το πείραμα και σήμερα μου εμφάνισε και ένα διεγραμμένο audio file από τον Σεπτέμβριο του 2016. Έλεος δηλαδή. 

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...