lazi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα AP tplink πιο συγκεκριμένα το οποίο 5 είναι ορόφους πάνω στο διαμέρισμα μου και το τρέχω σε αυλή και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι μέσω του ομοαξονικού καλωδίου που πριν ήταν κάτι άλλο στην θέση του να βάλω μια κεραία επόμενος το ένα άκρο του ημιονικού είναι πάνω στο male από το ρουτερ και το άλλο το έχω συνδέσει με κροκοδειλάκια σε μια κεραία άλλα δεν έχω σήμα τίποτα Όλα είναι μια χαρά πιστεύω το καλώδιο δεν είναι κεραίας για tv δεν περνάει από μετασχηματιστές τίποτα Είναι δυνατόν αυτό που προσπαθώ να κάνω; μπορείτε να ρίξετε καμιά λύση; και ναι το καλώδιο έχει συνεχεία Για εξοπλισμό εξωτερικού χώρου ούτε που το συζητάω γιατί άμα περάσει κάνας παλιατζής το έχει ξηλώσει όλο Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από lazi
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 για να παιξει το ομοαξονικο σε μεγαλες αποστασεις θελει σωστο ομοαξονικο που θα εχεις μικρες απωλειες.lmr 400 lmr 600 τα οποια ειναι και ακριβα.και εννοειται οτι ολα θα συνδεονται με βυσματα και οχι με κροκοδειλακια. 13 hours ago, lazi said: Έχω ένα AP tplink πιο συγκεκριμένα το οποίο 5 είναι ορόφους πάνω στο διαμέρισμα μου και το τρέχω σε αυλή και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι μέσω του ομοαξονικού καλωδίου που πριν ήταν κάτι άλλο στην θέση του να βάλω μια κεραία επόμενος το ένα άκρο του ημιονικού είναι πάνω στο male από το ρουτερ και το άλλο το έχω συνδέσει με κροκοδειλάκια σε μια κεραία άλλα δεν έχω σήμα τίποτα Όλα είναι μια χαρά πιστεύω το καλώδιο δεν είναι κεραίας για tv δεν περνάει από μετασχηματιστές τίποτα Είναι δυνατόν αυτό που προσπαθώ να κάνω; μπορείτε να ρίξετε καμιά λύση; και ναι το καλώδιο έχει συνεχεία Για εξοπλισμό εξωτερικού χώρου ούτε που το συζητάω γιατί άμα περάσει κάνας παλιατζής το έχει ξηλώσει όλο
tyf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ρίξε ένα απλό καλωδιο utp βάλε ένα μικρό ηλεκτρολογικό κουτί πλαστικό στεγανό και βάλε μέσα ένα μικρό ap. Απλό. Δώσε και ρεύμα μέσω του utp βρίσκοντας μέσω google ποια είναι τα κένα καλώδια (4 είναι ) Καντά ζευγάρια και κόψε το καλωδιο του φορτιστή και δώσε και ρεύμα και πάρτο από την άλλη μεριά ενώνοντας πάλι τα βύσμα του. 1
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 On 24/08/2018 at 08:55, tyf said: Ρίξε ένα απλό καλωδιο utp βάλε ένα μικρό ηλεκτρολογικό κουτί πλαστικό στεγανό και βάλε μέσα ένα μικρό ap. Απλό. Δώσε και ρεύμα μέσω του utp βρίσκοντας μέσω google ποια είναι τα κένα καλώδια (4 είναι ) Καντά ζευγάρια και κόψε το καλωδιο του φορτιστή και δώσε και ρεύμα και πάρτο από την άλλη μεριά ενώνοντας πάλι τα βύσμα του. στο 100 ethernet λειτουργουν τα 1,2,3,6 .τα 3,4,7,8 ειναι ελευθερα. Στο gigabit παιζουν και τα 8.βεβαια μπορει να παρει απλα και Poe access point για να μην κανει πατεντες με τα βυσματα.πολλα tp link παιζουν και με κανονικη τροφοδοσια και με Poe injector που περιλαμβανεται στην συσκευασια πολλες φορες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα