Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα έχω τα razer kraken  7,1 και όλη την ώρα ανοιγοκλείνουν μονά τους σαν να βγάζω το usb  και να το ξανά βάζο ξέρετε τι μπορεί να είναι  εγώ πιστεύω το καλώδιο

Επεξ/σία από ghostgg
Δημοσ.

Ναι φίλε το καλώδιο είναι το πρόβλημα το έκαναν και τα δικά μου.Απλα έπρεπε να το γράψεις άλλου εδώ είναι για κάρτες γραφικών και ήχου.

Δημοσ.

καλησπέρα δεν ξερό που άλλου να το βάλω Τορά πρέπει να άλλαχτη καλώδιο ξερής κανένα μαγαζί ι με ένα κάλο usb να το κανό μονός ευχάριστο για τον χρόνο σου 

Δημοσ.

Το δοκίμασες και σε άλλες θύρες του υπολογιστή? Μήπως έχει θέμα η συγκεκριμένη θύρα, βάλτο στις πίσω της μητρικής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν κάνε απεγκατάσταση το synapse και ξανάβαλτο να αποκλησουμε το σενάριο ότι μπορεί να είναι θέμα driver αν όχι τότε φόρεσε τα ακουστικά  βάλε ένα τραγούδι να παίζει και πιάσε όλο το μήκος  του καλωδίου μπας και καταλάβεις που περίπου είναι κομμένο άν το βρεις το κόβεις και το ενώνεις λίγο παρακάτω απαιτεί χρήση κολητηριου , δεν μπορεις απλά να πάρεις ένα άλλο από άλλη συσκευή και να το κολλήσεις έχει παρά πολλά καλωδιακια μέσα , μικρόφωνο ακούστηκα led , έχω αλλάξει το headbound στο δικό μου και είναι πίκρα έπρεπε να ξήλωσω όλο το καλώδιο και να το ξανακολησω με κολητηρι, όποτε πρέπει να βρεις ένα ίδιο η με τον ίδιο αριθμό καλωδίων. 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

Σε κάποιο σημείο το καλώδιο χάνει επαφή και την ξαναβρίσκει δεν μπορεις να κανείς κάτι το μόνο προσωρινό που έκανα και γω έβρισκα το σημείο που έπιαναν και κάπως τα έβαζα να μένουν σε αυτό το σημείο αλλα μετά από λίγο ξανά χάλαγαν και απλά τα αποσυνδεεις και τα ξανασυνεδεεις. Η λυση είναι να στείλεις ένα μήνυμα στην zegeteon hellas αντιπροσωπεία της razer στην Ελλάδα και θα σου πουν τι μπορείς κανεις

3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Καταρχήν κάνε απεγκατάσταση το synapse και ξανάβαλτο να αποκλησουμε το σενάριο ότι μπορεί να είναι θέμα driver αν όχι τότε φόρεσε τα ακουστικά  βάλε ένα τραγούδι να παίζει και πιάσε όλο το μήκος  του καλωδίου μπας και καταλάβεις που περίπου είναι κομμένο άν το βρεις το κόβεις και το ενώνεις λίγο παρακάτω απαιτεί χρήση κολητηριου , δεν μπορεις απλά να πάρεις ένα άλλο από άλλη συσκευή και να το κολλήσεις έχει παρά πολλά καλωδιακια μέσα , μικρόφωνο ακούστηκα led , έχω αλλάξει το headbound στο δικό μου και είναι πίκρα έπρεπε να ξήλωσω όλο το καλώδιο και να το ξανακολησω με κολητηρι, όποτε πρέπει να βρεις ένα ίδιο η με τον ίδιο αριθμό καλωδίων. 

Το είχα ψάξει και γω φίλε αρκετά το θέμα θέλει δουλειά και στην τελική το πιο πιθανό είναι να σου μείνουν στο χέρι αν δεν το έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Ναι είχα στηλει και εγώ στην zegetron email για το που μπορώ να βρω headbound και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό ούτε το καλύπτει η εγγύηση όποτε πήρα ένα από κινέζο στο eBay και το άλαξα, άμα πιάνουν λίγο τα χέρια σου το φτιάχνεις δεν είναι και τόσο δύσκολο, έχει μερικά βίντεο στο tube σχετικά με την επισκευή του καλωδίου τσέκαρε τα. 

Δημοσ.

αν Πάρο ένα καλώδιο usb και το αλλάξω όλο θα έχω θέμα μετά και αν γίνετε εγγυάσαι δεν έχει γιατί τα είχα Άνοιξη μια φορά επειδή ήχε χάλαση το πλαστικά που έχει το μικρόφωνο και το έβγαλα άλα δουλεύαν κανονικά και έχει πέραση 2 μίνες από τότε 

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις ένα που να έχει ακριβώς όμως τον ίδιο αριθμό καλωδίων εσωτερικά για δουλέψουν όλα, μικρόφωνο ακουστικά και led, αν δεν το έχεις καλύτερα πηγενετα σε έναν ηλεκτρονικό να στο φτιάξει ρωτά όμως πρώτα ποσό θα σου πάρει. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...