Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, Istros είπε Τη διαρροή περιμέναμε δεν το χαμε καταλάβει ότι βάζουν μαϊμού φωτό στις διαφημίσεις.Ας είναι καλά το DxOMark Ναι ας είναι καλά το "αμερόληπτο" DxOMark.
TopicStrarter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως ο κάμεραμαν (επαγγελματίας που πήρε λεφτά για αυτό) δεν προσάρμοσε τον τρίποδα και την κλήση της κάμερας ώστε ο αισθητήρας να βρίσκεται στην ίδια θέση με τον αισθητήρα του κινητού (αν κρατούσε κινητό στο σημείο που έχει προτάξει το χέρι του) Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
EuphangeL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Sorry, αλλά η Apple ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει DSLR για διαφήμηση των φωτογραφικών δυνατοτήτων των συσκευών της 3 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως ο κάμεραμαν (επαγγελματίας που πήρε λεφτά για αυτό) δεν προσάρμοσε τον τρίποδα και την κλήση της κάμερας ώστε ο αισθητήρας να βρίσκεται στην ίδια θέση με τον αισθητήρα του κινητού (αν κρατούσε κινητό στο σημείο που έχει προτάξει το χέρι του) Καλά και εγώ εκεί τρελάθηκα. Όχι που τράβαγαν με dslr αντί για κινητό 😛 3 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Sorry, αλλά η Apple ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει DSLR για διαφήμηση των φωτογραφικών δυνατοτήτων των συσκευών της Ψέματα, τα κινητά της είναι σαν dslr. Άρα στην ουσία dslr χρησιμοποιεί 😛 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Retromaniac
TopicStrarter Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 κάτι άσχετο απλά έτυχε και το πρόσεξα 5 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε κάτι άσχετο απλά έτυχε και το πρόσεξα Κορυφή! 2
Razor333 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Όχι απλά dslr, dslr top of the line, με φακό top of the line, πάνω σε τρίποδο, επαγγελματικό φωτισμό και φυσικά μπόλικο post proseccing. Όλα αυτά για την selfie κάμερα, ούτε καν προσπάθησαν λίγο να πεις ήταν οι πίσω κάμερες. 1
Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Όχι απλά dslr, dslr top of the line, με φακό top of the line, πάνω σε τρίποδο, επαγγελματικό φωτισμό και φυσικά μπόλικο post proseccing. Όλα αυτά για την selfie κάμερα, ούτε καν προσπάθησαν λίγο να πεις ήταν οι πίσω κάμερες. Και πάλι δεν κατάφεραν να τραβήξουν τόσο καλή φωτό όσο τραβάει το κινητό. Αυτό ήθελα να πουν και εμείς το παρεξηγησαμε και πέσαμε να τους φάμε 😛
Bezbozny Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, nectons18 είπε ναι... το dxomark είναι έγκυρο... τι να σου πω... ναι είναι. Απλά εδώ έχουμε συνηθίσει να κατηγορούμε τα πάντα και να μην πιστεύουμε τίποτα. Διαβάστε πρώτα πως γίνεται η βαθμολόγηση και μετά μιλάτε. (και δεν το λέω επειδή συμπαθώ την εταιρία, ήμουν ο πρώτος που άνοιξε θέμα για την απάτη αυτή στο myphone πριν εμφανιστεί το θέμα εδώ, αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω να μηδενίζει ο κάθε άσχετος τα πάντα.... βέβαια αμέσως θα ακολουθήσει μία απάντηση του τύπου, "ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ο καθηγητής του ΜΙΤ κτλ"... ως συνήθως σε αυτά τα fora...) Σαν να ακούω τον μπακάλη του χωριού να μου λέει ότι ο Αινστάιν έλεγε βλακείες ένα πράγμα.... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Bezbozny 7 3
pcos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 αχ γιατι μανιτσα μου κανεις τετοια πραματα. για ενα καθαρο κουτελο ζουμε σαυτη την κενωνια😊
CyanBlue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Με DSLR? Γιατί άραγε? αφού τα κινητά βγάζουν φοβερές φωτό με τρελά megapixels. 😜
Istros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nectons18 είπε για γέλια για κλωτσιές η για κλάματα? στην περίπτωση φίλου που πήρε το p20 pro το "καλύτερο καμεροκινητό" στον κόσμο και έδωσε 800 ευρώ και όταν βρεθήκαμε με το redmi note 5 μου των 160 ευρώ και κάναμε σύγκριση ανοίγοντας της φωτογραφίες σε υπολογιστή θα έλεγα κλάματα... ευτυχώς δεν είχα πάει με το 5Τ μου γιατί εκεί θα είχαμε άλλες ιστορίες... Και ο φουκαράς δεν είχε μείνει ευχαριστημένος από το s8/s9 και είπε να πάει σε huawei....κρίμα... ναι... το dxomark είναι έγκυρο... τι να σου πω... Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?μήπως είναι καμιά μυστική υπηρεσία από πίσω και αλλοιωνει τα αποτελέσματα?μήπως τα παίρνουν και αυτοί για να προωθούν συσκευές?μήπως δεν σ' αρέσει γιατί το τηλέφωνο που έχεις δεν έχει καλή θέση στην κατάταξη?μήπως βλέπετε παντού φαντάσματα? Εδώ μας λες ότι το redmi 5 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το huawei p20 pro?!!?? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Istros 6 2
palawiaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Κάπως έτσι αγόρασα και εγώ το Νικία 7+ γιατί λέγανε ότι έχει καλή κάμερα και βγάζει ωραίες φωτογραφίες. 🤐
Istros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ναι ας είναι καλά το "αμερόληπτο" DxOMark. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?μήπως είναι καμιά μυστική υπηρεσία από πίσω και αλλοιωνει τα αποτελέσματα?μήπως τα παίρνουν και αυτοί για να προωθούν συσκευές?μήπως δεν σ' αρέσει γιατί το τηλέφωνο που έχεις δεν έχει καλή θέση στην κατάταξη?μήπως βλέπετε παντού φαντάσματα? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Istros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα