saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, 8elwADSL είπε Παίδες απο όλα αυτά που προτάθηκαν είμαι ανάμεσα σε 2, το V30 και το S9. Τα υπόλοιπα τα έχω απορρίψει για διάφορους λόγους. Πιο πολύ με βλέπω για S9 καθώς πληρεί τις περισσότερες προϋποθέσεις Μαζεμένο μέγεθος Καλη οθόνη Καλά ηχεία 3,5mm jack Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το UI της Samsung αλλά αν δεν κολλάει όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω τότε όλα καλά. Εγώ θα σου πω το S9. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν δεν έλεγες από Ελλάδα θα σου έλεγα το 1+6. Το Razer phone ειναι στην κατηγορία των gaming phone που δεν έχει ραδιόφωνο,δεν υποστηρίζει 3.5mm και είναι και ακριβό. Ε και; Επειδή το χαρακτηρίζει το marketing gaming δεν σημαίνει οτι δεν κάνει για κάποιον που δεν παίζει games. Έχει ίσως τον καλύτερο ήχο από όλα τα κινητά. Ο TS δεν ζήτησε ούτε jack, ούτε ραδιόφωνο στο αρχικό post. Όντως είναι ακριβό πάντως. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Μακιαβέλλι
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, 8elwADSL said: Παίδες απο όλα αυτά που προτάθηκαν είμαι ανάμεσα σε 2, το V30 και το S9. Τα υπόλοιπα τα έχω απορρίψει για διάφορους λόγους. Πιο πολύ με βλέπω για S9 καθώς πληρεί τις περισσότερες προϋποθέσεις Μαζεμένο μέγεθος Καλη οθόνη Καλά ηχεία 3,5mm jack Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το UI της Samsung αλλά αν δεν κολλάει όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω τότε όλα καλά. Το UI της Samsung είναι άριστο πλέον. Καμία σχέση με παλιότερα. Είχα Galaxy S, Galaxy S2 κλπ.. Έβλεπα τις αηδίες που κυκλοφορούσαν μετά απ αυτά και δεν τα πλησίαζα εννοείται, μέχρι που είδα το S7 edge και τρελάθηκα. Ε μετά βγήκε το 8 που δεν μ άρεσε το μέρος που ήταν το δακτυλικό και το ηχείο που είχε και το απέφυγα. Μάντεψε ποιος πήρε S9 ΥΓ. Στο χέρι είναι Α Ρ Ι Σ Τ Ο. Δεν φαίνεται καν για 5.8. Σου προτείνω να πας σε ένα κατάστημα Γερμανός / Vodafone κλπ και να το δεις εκεί. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
8elwADSL Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Το έχω δει από κοντά πολύ καλό! Το μονο που με χαλάει είναι η έλλειψη stock android αλλά αφού παίρνει όλα τα τσεκ στα υπόλοιπα θα ζήσω και με το Samsung experience ui.
georgerapp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Καλα θα κανεις, κουβαλάει καλό πακέτο το sammy χωρις να υστερεί. Το stock μου αρέσει κ εμενα αλλα τι κάνουμε; Απο τα custom ui το θεωρώ το πιο ομορφο σε σχεση με lg xiaomi και huawei.
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Ε και; Επειδή το χαρακτηρίζει το marketing gaming δεν σημαίνει οτι δεν κάνει για κάποιον που δεν παίζει games. Έχει ίσως τον καλύτερο ήχο από όλα τα κινητά. Ο TS δεν ζήτησε ούτε jack, ούτε ραδιόφωνο στο αρχικό post. Όντως είναι ακριβό πάντως. Razer phone,Xiaomi Black Shark και τώρα Xiaomi POCO F1 δηλαδή εντάξει λες και δεν έχουν βγει κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά...... Βρήκαν πάλι "θύματα" να αρμεξουν......
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, 8elwADSL είπε Παίδες απο όλα αυτά που προτάθηκαν είμαι ανάμεσα σε 2, το V30 και το S9. Τα υπόλοιπα τα έχω απορρίψει για διάφορους λόγους. Πιο πολύ με βλέπω για S9 καθώς πληρεί τις περισσότερες προϋποθέσεις Μαζεμένο μέγεθος Καλη οθόνη Καλά ηχεία 3,5mm jack Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το UI της Samsung αλλά αν δεν κολλάει όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω τότε όλα καλά. Να πάρεις το s9 για να εχει και μια σχετική αξία μεταπώλησης 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 hours ago, 8elwADSL said: Το έχω δει από κοντά πολύ καλό! Το μονο που με χαλάει είναι η έλλειψη stock android αλλά αφού παίρνει όλα τα τσεκ στα υπόλοιπα θα ζήσω και με το Samsung experience ui. Αν σου κ@υλώσει στο μέλλον του βάζεις μια custom rom και τελείωσε η υπόθεση. Απλά δεν θα έχεις εγγύηση μετά Οπότε κάντο μετά τα 2 χρόνια και θα είσαι king ! 2
georgerapp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 φυσικα s9 servise-υποστηριξη απο την κοινότητα των developers-μεταπωληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα