Janoss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Errik είπε Και το Pixel 2 και το 3 έχουν πανάθλιο σχεδιασμό. Αυτό σε χαλάει λίγο, μέχρι να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις φωτογραφία. Η φωτογραφία του Pixel ειναι ΑΛΛΟΥ. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο. Το είχε κάποιος στην παρέα, και πραγματικά όλες τις διακοπές τις καλύψαμε με αυτό, ούτε με DSLR ούτε με το one plus 6 που έπαιζαν στην παρέα. Χρήστης DSLR πάνω απο 15 χρόνια τώρα, πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τετοιο πράγμα. Και οι στατικές εικόνες και κυρίως αυτές με το MOTION είναι συγκλονιστικές. ήταν ανώτερο από dslr. οκ. νόμιζα ότι τα χα διαβάσει όλα, αλλά κάθε μέρα κάτι καινούργιο θα δω. 1
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Fotis13 είπε Σχεδιαστικα δεν φημιζονται ποτε τα pixel για την ομορφια τους αλλα για οποιον θελει την "καθαροτερη " εμπεiρια android ειναι μονοδρομος και σαν συσκευη επειδη εχει το προηγουμενο μοντελο ο κολητος μου ειναι εξαιρετικη οπως και η καμερα του . Ειναι μεσα στις 2-3 ναυαρχιδες του android . Καλή κοπέλα, νοικοκυρά, για σπίτι, αλλά μπάζο.
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλή κοπέλα, νοικοκυρά, για σπίτι, αλλά μπάζο. Ναι καπως ετσι και εγω δινω πολυ σημασια στο τελευταιο ας ειναι και εις βαρος των πρωτων αχχαχα.
thomasG4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, Janoss είπε ήταν ανώτερο από dslr. οκ. νόμιζα ότι τα χα διαβάσει όλα, αλλά κάθε μέρα κάτι καινούργιο θα δω. Εντάξει είναι προφανές ότι υπερβάλλει, αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει μακράν τη καλύτερη κάμερα σε Android κινητό. Άμα όλα τα Android κινητά βγάζουν πολύ καλές φωτό όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός, σε low light καταστάσεις ο βασιλιάς είναι το Pixel με μεγάλη διαφορά. Όποιο benchmark και να δεις στο internet, χωρίς να έχεις δει ποια κινητά έχουν βγάλει τις photo, 9 στις 10 φορές σε low light θα διαλέξεις το Pixel.
Errik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Janoss said: ήταν ανώτερο από dslr. οκ. νόμιζα ότι τα χα διαβάσει όλα, αλλά κάθε μέρα κάτι καινούργιο θα δω. Το οτι προτιμήσαμε να το χρησιμοποιήσουμε απο την DSLR δεν σημαίνει οτι ηταν ανώτερο απο DSLR. Αλλά σε συνδυασμό με την ευκολία την φορητότητα και το γεγονός οτι η DSLR που έχω είναι πολύ παλιά, καθώς και το γεγονός οτι σε πρωινές λήψεις η διαφορά μεταξύ κινητού και DSLR μεινώνεται μας οδήγησε στο να προτιμάμε να χρησιμοποιούμε το pixel. Μπράβο μαγκάκο, μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά παιχτο έξυπνος σε αγνώστους στο ίντερνετ. Σχετικά με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται και τη σύγκριση με DSLR εδώ τα αναλύουν εδώ οι μηχανικοί της Google. https://ai.googleblog.com/2017/10/portrait-mode-on-pixel-2-and-pixel-2-xl.html Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Errik
Janoss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Errik είπε Το οτι προτιμήσαμε να το χρησιμοποιήσουμε απο την DSLR δεν σημαίνει οτι ηταν ανώτερο απο DSLR. Αλλά σε συνδυασμό με την ευκολία την φορητότητα και το γεγονός οτι η DSLR που έχω είναι πολύ παλιά, καθώς και το γεγονός οτι σε πρωινές λήψεις η διαφορά μεταξύ κινητού και DSLR μεινώνεται μας οδήγησε στο να προτιμάμε να χρησιμοποιούμε το pixel. Μπράβο μαγκάκο, μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά παιχτο έξυπνος σε αγνώστους στο ίντερνετ. Σχετικά με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται και τη σύγκριση με DSLR εδώ τα αναλύουν εδώ οι μηχανικοί της Google. https://ai.googleblog.com/2017/10/portrait-mode-on-pixel-2-and-pixel-2-xl.html klaiw 1
contoriano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Για κάποιο περίεργο λόγο η Google δεν θέλει το κινητό να πουλήσει ή απλά, τα δικά μου γούστα, είναι τόσο διαφορετικά από αυτό το πράμα που αχνοφαίνεται στο βάθος.
Errik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικά είναι όλα λογισμικό. Εδώ βλέπεις πανομοιότυπα κινητά με το ίδιο hardware και αισθητήρα να έχουν χαοτικές διάφορες στη φωτογραφία καθαρά λόγω του σοφτγουερ και του πώς οδηγείται ο σενσορας. Το one plus 5Τ και το 6 με gcam mod τα έχω δει, είναι decent για κινητά. Το Pixel 2 όμως που επίσης είδα δίπλα δίπλα είναι απλά άλλη κατηγορία. Και γω για πολλά χρόνια τα υποβαθμίζα όλα αυτά τα software effects, αλλά τελευταία έχει ξεφύγει η κατάσταση. Διαβάστε το link που έχω ποσταρει παραπάνω για να καταλάβετε το τι μαγείες κάνουν σε software. Όπως και άλλες τεχνικές που εφαρμόζουν σε αστροφωρογραφιες όπως το Lucky imaging που το υλοποιούν για χρήση σε χαμηλό φωτισμό. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Errik 1
angelwithyou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 On 22/08/2018 at 13:15, Janoss said: ήταν ανώτερο από dslr. οκ. νόμιζα ότι τα χα διαβάσει όλα, αλλά κάθε μέρα κάτι καινούργιο θα δω. από τη dslr 15ετίας που ανέφερε , πολύ πιθανό να ήταν ανώτερο. ειδικά σε κοντινές φωτογραφίες.. ανάλογα και το τι φακό φορά στην κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα