Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια τηλεόραση Samsung 48" LED Smart TV (https://www.skroutz.gr/s/7050710/Samsung-UE48JU6000.html). Την έχω περίπου 2,5 χρόνια. Εδώ και αρκετό καιρό, είναι λες και υπάρχει μια στρώση ημιδιάφανη μπροστά από την οθόνη και έτσι θολώνει όλο το περιεχόμενο. Δεν είναι απλώς σαν συννεφάκια σε κάποια σημεία. Είναι σε όλη την οθόνη ισομετρικό. Φανταστείτε ένα σχέδιο σαν καρό. Από φωτογραφία δεν φένεται το πρόβλημα αλλά είναι σαν ημιδιάφανες γραμμές από την πάνω δεξιά γωνία προς την κάτω αριστερά, συμμετρικές.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, postfire είπε

panel

στο λευκο φενεται πιο πολυ?

Ποιο πολύ φαίνεται στο μαύρο. Αλλά γενικά φαίνεται παντού. Ποιο έντονα όμως στο μαύρο

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, postfire είπε

μπορεις να ανεβασεις φωτο?

Δεν φαίνεται καθόλου από φωτογραφία αλλά θα προσπαθήσω σε μαύρο background

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, postfire είπε

πρεπει για να καταλαβουμε τι ειναι ακριβως

κατι σαν αυτο?

DSC00427_zps143f4a61.jpg

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δες τις εικόνες αν και δεν φαίνεται καθαρά

1.jpg

2.jpg

Επεξ/σία από AlexisG13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που γκριζαρή λίγο λες? Κάτι φαίνεται αν είναι αυτό που βλέπω και εγώ, γεμισε clouding ξαφνικά η οθόνη? Όπως και να έχει , αν είναι  πρόβλημα του πάνελ δύσκολα μπορεί να φτιαχτεί με ένα εξαρτήμα, συνήθως τα πάνελ κοστίζουν το 90% τις αξίας όλης  τις τηλεοράσης, και αν είναι εκτός εγγύησης, δεν αξίζει να φτιαχτεί, όμως γνώμη από τεχνικό που είναι ο τομέας του θα σου απάντηση καλύτερα, στη προκειμένη περίπτωση το σέρβις τις Samsung δεν ξέρω τι χρέωση έχει μετά την εγγύηση, για επίσκεψη τεχνικου κτλ. Αν μπορείς να ζήσεις με αυτό και δεν σου χαλάει τόσο την εμπειρία θέασης μια χαρά, αλλά μπορεί να αυξηθεί και άλλο το πρόβλημα. Σου έδωσα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιες είναι η επιλογές σου, επίσης μπορείς να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις σου να αλλάξεις λίγο εικόνα κτλ μπας και βελτιωθεί το όλο θέμα που βλέπεις. 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για προβλημα προβλημα πλακετας το κοβω

καλυτερα να την δει τεχνικος καπου εξω γιατι αντιπροσωπεια κοβουν κεφαλια

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, woox-2 είπε

Αυτό που γκριζαρή λίγο λες? Κάτι φαίνεται αν είναι αυτό που βλέπω και εγώ, γεμισε clouding ξαφνικά η οθόνη? Όπως και να έχει , αν είναι  πρόβλημα του πάνελ δύσκολα μπορεί να φτιαχτεί με ένα εξαρτήμα, συνήθως τα πάνελ κοστίζουν το 90% τις αξίας όλης  τις τηλεοράσης, και αν είναι εκτός εγγύησης, δεν αξίζει να φτιαχτεί, όμως γνώμη από τεχνικό που είναι ο τομέας του θα σου απάντηση καλύτερα, στη προκειμένη περίπτωση το σέρβις τις Samsung δεν ξέρω τι χρέωση έχει μετά την εγγύηση, για επίσκεψη τεχνικου κτλ. Αν μπορείς να ζήσεις με αυτό και δεν σου χαλάει τόσο την εμπειρία θέασης μια χαρά, αλλά μπορεί να αυξηθεί και άλλο το πρόβλημα. Σου έδωσα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιες είναι η επιλογές σου, επίσης μπορείς να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις σου να αλλάξεις λίγο εικόνα κτλ μπας και βελτιωθεί το όλο θέμα που βλέπεις. 

10 ώρες πριν, postfire είπε

για προβλημα προβλημα πλακετας το κοβω

καλυτερα να την δει τεχνικος καπου εξω γιατι αντιπροσωπεια κοβουν κεφαλια

Ευχαριστώ και τους δύο σας!

2.jpg

2.jpg

Δημοσ.

Δεν φαινονται  απο την φωτογραφια.. Αν ειναι εντος εγγυησης στο  service.. αν εισαι εκτος  και εχεις καποιες στοιχειωδεις γνωσεις.. καποιες φορες χανουν επαφη οι καλωδιοταινίες που φευγουν απο το tcon  και πανε στο πανελ...ειται στην πλακετα ειτε στο πανελ.. συνγθως ειναι ορατες αφου αφαιρεσεις το πισω πλασιο..   δοκομαζεις και ενημερωνεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...