magdalhnh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προηγουμένως που έψαχνα που πήγαν τα 2 προϊόντα της προηγούμενης αγοράς, μπήκα στο καλάθι και το βρήκα κενό. Προσθέτω τώρα ένα αντικείμενο που θέλω και ανοίγει το καλάθι και έχει μέσα αυτό που πρόσθεσα, συν τα δυο προιόντα που έψαχνα, να περιμένουν να τα αγοράσω. Πάρα πολύ ωραία! edit: και στο email που μου έστειλε το paypal μονο τα 3 προϊόντα έχει. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, αλλά απο τη στιγμή που η αξία των τριών δεν ξεπερνάει τα 5 δολάρια, δεν έπρεπε να πάρουν και χρήματα απο την κάρτα μου, τα οποία τονίζω προέκυψαν απο την χρηματική διαφορά, που είχαν στο σύνολο τα 5 που παρήγγειλα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από magdalhnh
Fabricated Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 δουλεψε και εδω ο 2ος. Παλιο acc χωρις να χρησιμοποιησω τον 1ο
Arkin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Άρα ο M5DFIRST δουλεύει μόνο ο σε παλιούς λογαριασμους σε νέους δεν δουλεύει κανένας πια
JohNickZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πήρα έναν φορτιστή Samsung Fast Charge 5.50 δολάρια (πλήρωσα 50 λεπτά). Ευχαριστώ TS.
xariskk24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εμανα δεν δουλευει κανενας απο τους 2... και εχω παλιο acc και δοκιμασα και αο αλλο account και με διαφορετικα paypal accounts .. τπτ.. μίλησα με ebay μου ειπε στην αρχη οτι ισχυει μονο για usa registered users...και οταν τους εστειλα το link με τους ορους και την λιστα των χωρων,, το ξανατσεκαρε.. ναι μου λειι. ολα καλα.. και βλεπω οτι και τα προιοντα που εχετε στο καλαθι ειναι απο την λιστα.. την σωστη... και οτι θα το στειλει στο τμημα του technical support και υα μου απαντησουν σε 3-4 μερες... οποτε αναμονη για την απαντηση αν βγει ακρη βεβαια....
Hapatingo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Για πόσο παλιό λογαριασμό μιλάμε? Εμένα είναι από το 2009 και δεν δουλεύει ο δεύτερος.
bromiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, link67 είπε Είπαμε από υπολογιστή, από το κινητό έχει πρόβλημα η όλη διαδικασία. 3 παραγγελίες από κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα...
Fabricated Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Για πόσο παλιό λογαριασμό μιλάμε? Εμένα είναι από το 2009 και δεν δουλεύει ο δεύτερος. Κανα χρόνο το δικό μ
baskon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Αρα δεν παιζει κανένα ρολο το αν ειναι παλιός ο λογαριασμός η οχι.. Και μενα ο λογαριασμός παμπαλαιος ειναι και δεν παιζει το δευτερο. Περίεργο αλγόριθμο έχουν εκει στο eBay να διαλεγουν πελατες που δουλεύουν οι κωδικοί..
Fabricated Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις είδα ότι το πρωί μου είχε έρθει και mail. Άρα ίσως παίζει ρόλο αυτό
Arkin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 O P5DFIRST δουλευε παντου. Απο τη στιγμη που τον εκοψαν ο M5DFIRST παιζει σε παρα πολυ λιγους.
todoris10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Παιδιά το επαθα κ γω αυτο που αναφερεται παραπάνω..Εκανα παραγγελια με δυο πραγματα πληρωσα τη διαφορα και το δευτερο δε προχωρησε ποτε..απο τον πωλητη του δευτερου αντικειμενου πηρα απαντηση οτι δε πληρωθηκε ποτε..τωρα εχω στειλει στο ebay και περιμενω απαντηση..!
magdalhnh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Έγραψα και εγώ στο ebay. Μάλλον αύριο θα μας απαντήσουν. Στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία του email που έχω δηλωμένο στο ebay βρήκα mail order confirmed όπου φαίνονται και τα 5 προϊόντα μου αναλυτικά. Θα δω, μήπως χρειαστεί να τους το προωθήσω.
todoris10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Και γω το ίδιο email πήρα και τους το έστειλα μαζί με την ερώτηση μου!!άντε να δούμε τι θα μας πουν..
magdalhnh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Λογικά θα έγινε σε πολύ κόσμο. Πιστεύω θα βρεθεί η άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις