Δημοφιλής ανάρτηση FKLDS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το ebay σε συνεργασία με το paypal, προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι 5$ για αγορά από λίστα συγκεκριμένων προϊόντων. Τα προϊόντα θα τα βρείτε εδώ. Τα περισσότερα είναι αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (απο επώνυμα, θα βρείτε αρκετά καλώδια ugreen) Βάζετε το προϊόν/ντα στο καλάθι, επιλέγετε πληρωμή με paypal, συνδέεστε στο λογαριασμό paypal και καταχωρείτε τον κωδικό P5DFIRST. Αν το προϊόν κοστίζει λιγότερο από 5$, δεν πληρώνετε τίποτα, και το paypal στέλνει ειδοποίηση πως εξοικονομήσατε το ποσό που κόστιζε το αντικείμενο. Όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του κουπονιού θα βρείτε εδώ. Σημείωση: υπάρχει αντίστοιχο προμο για το κουπόνι M5DFIRST, με όρους και προϋποθέσεις εδώ, αλλά για κάποιο λόγο, ενώ τα στάδια είναι τα ίδια, δεν γίνεται αποδεκτό (Looks like that's the wrong code. Please double-check and try again) Edit (22/08): Ο δεύτερος κωδικός λειτουργεί σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ebay, άγνωστο με ποιά κριτήρια. Αν δεν πέρασε με την πρώτη, είναι πιθανό να μην περάσει όσες προσπάθειες και αν επιχειρήσετε. Προσοχή στους πωλητές από τους οποίους αγοράζετε και προσπαθήστε να συγκρατηθείτε (παραγγελίες με κουπόνι από λογαριασμούς που ξεφύτρωσαν χθες μπορεί να ακυρωθούν από το ebay και να κλειδωθούν λογαριασμοί). Εdit 2ο: Ο πρώτος κωδικός έληξε (Unfortunately, this code no longer works. Please continue with your order), για τον δεύτερο δεν έχω άποψη, εφόσον μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με πριν (Looks like that's the wrong code. Please double-check and try again) Spoiler Αφού δημοσιεύεται και αλλού η προσφορά και χρησιμοποιείται αυτούσιο το λινκ (p5DFIRST.html), καλό θα ήταν να γραφτεί η πηγή της προσφοράς. Όχι για τα credits, αλλά για το feedback που προκύπτει μέσα από τα σχόλια των χρηστών. 🙂 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από FKLDS 56 81
JLEE Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ @FKLDS μόλις τσίμπησα ένα flexible tripod!
kamui Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω ότι μπορούν να μπουν πάνω από 1 αντικείμενα στο καλάθι και να επωφεληθούν την προσφορά. Thanks ts Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από kamui 1
bill987 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ μια θήκη και ένα τζαμάκι για την κόρη!! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από bill987
Greekz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ευχαριστωω τσιμπησα ενα καλωδιο για το κινητο
exitpc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 You saved US $4.17 on this purchase Thanks for the tip.Πηρα ενα τριποδακι και μια θηκη για το κινητο μου. Keep 'em comming
axouu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δούλεψε κανονικά και από δεύτερο λογαριασμό μου, όποιος το σκέφτεται μπορεί να αγοράσει και από άλλο λογαριασμό χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ ts. 1
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ Πήρα ένα ζευγάρι ακουστικά για τον πατέρα μου για το κινητό
enterhere Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ. Πήρα μια βάση για το αυτοκίνητο.
leros2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ρε παιδιά βάλτε και τι πήρατε να πάρουμε και εμείς.. 😀 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις