Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga Book 10.1" X90L Android 4G / 349€ / kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συσκευη απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο και με ιδιαιτερες ευκολιες χρησης, .....αν δε σας κανει ,απλα το προσπερνατε........δε χρειαζονται οι διαφοροι χαρακτηρισμοι και φιλονικιες μεταξυ σας,μονο κακο κανει σε ενα φορουμ.....εγω απο μερια μου,να ζητησω συγνωμη και να παρακαλεσω καποιον απο τους διαχειριστες να κλειδωσουν το θεμα,για να μην συνεχιστει η ασκοπη διαμαχη!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Συγγνώμη και από εμένα, μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμαι με τίποτα, απλά συνεχίζω το καυγά για να πικάρω τον απέναντι διότι τις περισσότερες φορές το αξίζει.....το είχα το μηχάνημα και είμαι καμένος από την εταιρεία λόγο του απαράδεχτου service της. Εγώ βέβαια το είχα πάρει για σημειώσεις στη σχολή αλλά συνεχώς χάλαγε και δεν ανταποκρινόταν, για αυτό το λόγο και μόνο δεν προτείνω τον εν λόγο επεξεργαστή.

Οκ μπαμπά θα τρώω όλο το φαγητό μου μην ανησυχείς. Το ποιόν μου το ξέρω εγώ και μόνο και όχι ένας ρ=τυχάρπαστος στο ίντερνετ με στοιχειώδης γνώσης περί τεχνολογίας και ανθρώπινου ψυχισμού.

Το ποιόν σου το δείχνεις παντού σε όλους με κάθε τι που κάνεις γράφεις και λες... Δυστυχώς ή ευτυχώς... Μεγάλωσε μικρέ... Και στο θέμα μας επιτέλους έδωσες χρήσιμο feedback για το μηχανάκι και μια χαρά βοηθάει όποιον ενδιαφέρεται να το πάρει. Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι χαλαγε συνέχεια... Και αν μπορείς να μας πεις πως ανταποκρινόταν στην γραφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...