Προς το περιεχόμενο

Desperados 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο 10 mission και έχω ενθουσιαστεί και εγώ με το παιχνίδι. Μακάρι να ήξερα ότι θα μου άρεζε τόσο πολύ, θα το είχα αγοράσει ήδη για Steam. Η Game Pass έκδοση του PC είναι αρκετά υποδυέστερη από αυτή του steam ή ακόμη και του epic store για 4 λόγους.

1. Το παιχνίδι κρασάρει κάθε φορά που παίρνεις achievement. Το "έφτιαξα" προσωρινά αυτό κλείνοντας το xbox game bar. Φαντάζομαι θα φτιαχτεί σύντομα αυτό.

2. Δεν υπάρχει cloud save support και δε μπορώ να βρω πουθενά το save file για να το κάνω back up. Μόλις σβήσω το παιχνίδι χάνεται και το progress μου. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα με το Night in the Woods που αναγκάστηκα να παρατήσω όταν έκανα format το PC.
EDIT: Tο path για τα saves τελικά είναι στη διαδρομή AppData/Local/Packages/NordicGames.DesperadosIII

3. Δεν έχει κάνει track το χρόνο που παίζεις, feature αρκετά χρήσιμο για τόσο μεγάλα games.

4. Δεν υποστηρίζει mods.

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κατά σύμπτωση και εγώ στη 10 αυτή τη στιγμή, αυτό που έχω να πω ότι έχω εκτιμήσει πάρα πολύ είναι το παιχνίδι παίζεται μια χαρά, ακόμα και αν το σπας σε εικοσάλεπτα κάθε ημέρα. Εντάξει καμιά φορά γίνονται 30 τα λεπτά.
Προφανώς για τα speedrun(πως στο κέρατο τα κάνουν μερικοί) δεν μπορείς να αφιερώσεις τόσο λίγο χρόνο ημερησίως

Δημοσ.

To ξεκίνησα και εγώ στο Game Pass και μου θύμισε τις ωραίες μέρες των Commandos. Εξαιρετική δουλειά και ενώ ξεκινάς για λίγο δεν σταματάς...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολυ ακριβό ακομα στο steam το game . Το ιδιο κ σε αλλα μαγαζιά απο οτι βλεπω . Ξέρετε αν υπαρχει κάπου με καλη έκπτωση ;

Δημοσ.
Στις 17/6/2020 στις 4:41 ΜΜ, psof είπε

Παιχνιδάρα είναι όπως ήταν και το Shadows Tactics και παλιότερα τα Commandos/Desperados 1/Jagged alliance κλπ.

Πολύ καλή μουσική, καλό voice acting, πάρα πολύ καλό animation στα σώματα των χαρακτήρων και το σημαντικότερο φοβερούς χάρτες.

Επίσης έχει καλό replayability, καθώς σου ζητάει να κερδίσεις την πίστα με διαφορετικους τρόπους όπως πχ στα νεότερα Hitman.

παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα: να πάρω πρώτα το shadow tactics και μετά το desperados 3;

Βασικά μου αρέσουν τα isometric rpg αλλά δεν θέλω ακόμα να μπλέξω με spells κλπ (έρχονται και τα baldur's gate 3 και elden ring).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nik5163 είπε

παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα: να πάρω πρώτα το shadow tactics και μετά το desperados 3;

Βασικά μου αρέσουν τα isometric rpg αλλά δεν θέλω ακόμα να μπλέξω με spells κλπ (έρχονται και τα baldur's gate 3 και elden ring).

Θα ευχαριστηθείς και τα 2 οπότε στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν είναι RPG ασφαλώς, real time tactics λέγεται το είδος.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις και τα 2 με 17€ περίπου:

https://gg.deals/game/shadow-tactics-blades-of-the-shogun/

https://gg.deals/game/desperados-iii/

Επεξ/σία από Despotas
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2021 στις 4:04 ΜΜ, Despotas είπε

Θα ευχαριστηθείς και τα 2 οπότε στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν είναι RPG ασφαλώς, real time tactics λέγεται το είδος.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις και τα 2 με 17€ περίπου:

https://gg.deals/game/shadow-tactics-blades-of-the-shogun/

https://gg.deals/game/desperados-iii/

Τρομερό το shadow tactics (και δύσκολο), βγαίνει και το expansion και στη συνέχεια έχω το desperados 3 (με τις βελτιώσεις σε χειρισμό) οπότε έχω μπόλικο ψωμί 😁.

Πλάκα έχει που έψαχνα για κάτι να γεμίσει το κενό μέχρι τα επερχόμενα rpg και κόλλησα με τα RTS.

Επεξ/σία από nik5163
  • Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερμάτισα και 'γω επιτέλους, πολύ δυνατό western gunslinger παιχνίδι όπως και το πρώτο. Το δεύτερο δεν το έπαιξα, απ' ότι είχα δει τότε δεν μου άρεσε.

Στα 4 ευρώ τώρα από κλειδάδικο για steam.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό stealth strategy συνολικά και ωραία εξέλιξη του Shadow Tactics. Gameplay, σενάριο, voice actors, μουσική, όλα λειτουργούν ουσιαστικά. Θεωρώ ότι και το DLC με τα 3 έξτρα missions αξίζει και είναι love letter σε αυτούς που είχαν ασχοληθεί με τα παλιά Desperados.

Γενικά η Mimimi φαίνεται να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία. Ανυπομονώ για το καινούργιο IP Süßkartoffel το οποίο θα είναι self-published και θα έχουν το απόλυτο creative control και δικαιώματα πάνω του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...