Προς το περιεχόμενο

Desperados 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Γραφικα ηχος, η αγρια δυση κλπ ολα πολυ TOP 

Καλα ναι ενταξει εχει ωραιο soundtrack και μουσικη αλλα τα γραφικα του ειναι ps3.

Μου κανει εντυπωση που το θεωρεις και top..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καλα ναι ενταξει εχει ωραιο soundtrack και μουσικη αλλα τα γραφικα του ειναι ps3.

Μου κανει εντυπωση που το θεωρεις και top..

εσυ που τα ειδες τα γραφικα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραίο παίζει να είναι, το 1 μου είχε αρέσει πάρα πολύ, αλλά όχι και 36 ευρά για τέτοια γραφικά. Ναι εντάξει, έτσι είναι το στυλ του παιχνιδιού αλλά πολλά τα 36. Καλύτερα να πάρω 4-5 indie με παραπλήσια γραφικά παρά 36 για ένα game. Με 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις το RDR2, λολ..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ωραίο παίζει να είναι, το 1 μου είχε αρέσει πάρα πολύ, αλλά όχι και 36 ευρά για τέτοια γραφικά. Ναι εντάξει, έτσι είναι το στυλ του παιχνιδιού αλλά πολλά τα 36. Καλύτερα να πάρω 4-5 indie με παραπλήσια γραφικά παρά 36 για ένα game. Με 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις το RDR2, λολ..

25€ στο allkeyshop & ειναι οκ γι'αυτο που προσφερει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, firepc είπε

Τελος το game

Δεν εχω λογια απλα. Εβαλαν ολη τους την τεχνη και ολη τους την μαγεια

10/10

Να κάτι τέτοια λέτε και δεν με αφήνετε σε ησυχία! :P Τελειώνω αυτές τις μέρες την παιχνιδάρα που λέγεται Shadow Tactics και πραγματικά το έχω απολαύσει φουλ. Το gameplay θεωρώ ότι είναι το καλύτερο του είδους, έχει μουσικάρες και bonus το σενάριο που έχει περισσότερο ψωμί από αυτό που φαίνεται. Τώρα κατάλαβα γιατί γράφατε 30+ ώρες, το πάω κι εγώ αργά και προσεκτικά, θέλει το χρόνο του και την υπομονή του. Επόμενη στάση Desperados 3, ελπίζω σε καμια εκπτωσούλα στα επερχόμενα Steam sales και φύγαμε. Πόσο σου πήρε;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein² είπε

25€ στο allkeyshop & ειναι οκ γι'αυτο που προσφερει.

Από κλειδαδικο είναι σαν να το κλέβεις..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Να κάτι τέτοια λέτε και δεν με αφήνετε σε ησυχία! :P Τελειώνω αυτές τις μέρες την παιχνιδάρα που λέγεται Shadow Tactics και πραγματικά το έχω απολαύσει φουλ. Το gameplay θεωρώ ότι είναι το καλύτερο του είδους, έχει μουσικάρες και bonus το σενάριο που έχει περισσότερο ψωμί από αυτό που φαίνεται. Τώρα κατάλαβα γιατί γράφατε 30+ ώρες, το πάω κι εγώ αργά και προσεκτικά, θέλει το χρόνο του και την υπομονή του. Επόμενη στάση Desperados 3, ελπίζω σε καμια εκπτωσούλα στα επερχόμενα Steam sales και φύγαμε. Πόσο σου πήρε;

28 ωρες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/10 και απο μένα. Περίμενα απλά να είναι ένα reskin του Shadow Tactics κάτι το οποίο θα ήταν επίσης καταπληκτικό για μένα αλλα οι μπαγάσηδες κατάφεραν να κάνουν ακόμα καλύτερο παιχνίδι.

Το Showdown mode είναι απίστευτο. 

Και μένα μου πήρε 25-26 ώρες στο Hard αλλα άφησα τις extra Baron Quests και τα υπόλοιπα badges που έχει για να καθαρίσεις πίστες με άλλους τρόπους και διαφορετικές διαδρομές για το μέλλον οπότε βλέπω να έχω άλλες 10-15 ώρες παραπάνω. Έχει κι ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία(Desperados) αλλα μου φαίνεται εντελώς αδύνατο ακόμη και τώρα που το τελείωσα το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή δεν σε αφήνει να έχεις unlimited saves. Υπήρχαν missions που ολοκλήρωσα με +100 saves/reloads να φανταστείτε..😄 Αν θα έπρεπε να ξεκιναω σε καθε missclick ή fail απο την αρχή θα το παρατούσα το παιχνίδι απο τα νεύρα μου.

Γι αυτό αν το ξεκινήσετε μην το κάνετε χωρίς unlimited saves. Τo hard είναι μια χαρά αν και θα σας πρότεινα να πάτε στο μάξιμουμ και το "play ammo" (limited supplies)  γιατί στο hard δεν βρέθηκα ποτέ σε δύσκολη θέση με τα πυρομαχικά μου όπως και το "player health"(limited health) γιατί ουσιαστικά κάθε φορά που κάνεις πατάτα και τραυματίζεσαι/χτυπά ο συναργεμός κάνεις reload αρα δεν έχει σημασία το health bar και τα med kits.

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
Δημοσ.

Στο desperado difficulty παντως εχεις απειρα save/load, μαλλον θα μιλας για custom difficulty.

Δυστυχως δεν ειχα προσεξει οτι εχει να πειραζεις τις μπαρες δυσκολιας, αλλα και το desperado mode ειναι αρκετα playable

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, devil-ji είπε

Στο desperado difficulty παντως εχεις απειρα save/load, μαλλον θα μιλας για custom difficulty.

Δυστυχως δεν ειχα προσεξει οτι εχει να πειραζεις τις μπαρες δυσκολιας, αλλα και το desperado mode ειναι αρκετα playable

Σωστά έχεις δίκιο. Απλα δεν έχεις pause στο showdown mode και η αντίδραση των κακών στο παραμικρό λάθος είναι σχεδόν στιγμιαία. Για το πρώτο όντως δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλα η αντίδραση έχει μεγάλη διαφορά. Στο hard μερικές φορές είχα την ευκαιρία να σώσω κάποιες καταστάσεις όταν έπεφτα μέσα στο οπτικό πεδίο κακών των οποίων δεν είχα προσέξει αλλα νομίζω στο desperados θα πρεπει να τσεκάρεις σχεδόν τα πάντα με τα "ματάκια" για να προχωρήσεις μπροστά. Αλλα όντως με άπειρα saves θα είναι αρκετά playable. Δεν το συστήνω όμως.

Στη τελική για να πάρεις όλα τα badge  μόνο το hard mode χρειάζεται αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλοφτιαγμένο για το είδοσ του . εγώ το γουστάρω. το παίζω σε δύσκολο και οχι ντεσπεραντο αλλά και πάλι μου σπάει το κεφάλι

Δημοσ.

Από το desperados μέχρι τώρα έχω παίξει το demo, το οποίο ήταν αναμενόμενα καταπληκτικό. Δεν έχω χρόνο τις τελευταίες μέρες οπότε δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το full game. 

Επειδή αγαπάω πάρα πολύ το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών (Commandos 2 σίγουρα στην τριάδα με τα αγαπημένα μου games) και επειδή φαντάζομαι ότι κάτι παρόμοιο ισχύει για πολλούς εδώ να πω ότι είναι σε ανάπτυξη ένας Commandos like παιχνίδι με setting το ανατολικό μέτωπο. Λέγεται Partisans 1941 και έχει και demo στη Steam. Δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. 

Σόρρυ για το off topic απλώς επειδή πρόκειται για niche κατηγορία είπα να το αναφέρω εδώ για όποιον δεν το ξέρει.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...