woox-2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά σήμερα μόλις πουλήθηκε η παλιά τηλεόραση μου μοντέλο lg uh615v 65 άρα, στα 800 ευρώ, είμαι κάτοχος άλλης μιας 65 αρας xd7505 αν δεν κάνω λάθος και δύο με ips panel , η LG αν είχε κάποια θετικά στοιχεία για mix χρήση το χαμηλό contrast το γκρίζο αντί μαύρο και το rgbw δεν παλεύόταν. Με την Sony αν και ips panel είχε average μαύρο χρώμα δεν ήταν τόσο άσχημο αλλά σίγουρα όχι σαν το μαύρο των va panel, από τα sdr χρώματα είμαι απίστευτα ευχαριστημένος σε 4k gaming που παίζω με το pc. Παλιότερα είχα την 70 άρα ku6000 που και αν είχε va panel η Sony με την εμπειρία μου θεωρώ ότι είναι καλύτερη κίνηση χρώματα 100 αρι πάνελ κτλ. Όσα αρνητικά και αν έχουν τα ips panel υπάρχουν κάποια που είναι καλύτερα θεωρω από τα entry level va panel ,μονο το μαύρο και το contrast είναι το θετικό τους, άλλου χάνουν αρκετα. Σκέφτομαι τώρα για αγορά τις 75" SONY KD75XE8596BAEP αλλά και αυτή νομίζω έχει ips panel, το μέγεθος παίζει σημασία εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Να πάω λέτε μια 65 άρα Hi end για παράδειγμα την Sony την 9005, Samsung nu8000 που είναι κορυφαία va panel ( μιλώ για την Κυπριακή αγορά που η τιμές είναι πιο ψηλες και υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα και τις κορυφαίας 9 σειράς τις Sony του 2017 μοντέλο ) η να προτιμήσω την 75 άρα το μεγάλο μέγεθος δηλαδή και να αρκεστο στα αρνητικά του ips panel; (με triluminos color κτλ) ΧΡΗΣΗ κυρίως Gaming, netflix περισσότερο σειρές αντί ταινίες, που εδώ βλέπω να μην τα πηγαίνουν άσχημα τα ips panel, σε σχέση με την κακή εμπειρία στις ταινίες. Ζητώ συγνώμη για το μέγεθος του ερώτηματος μου καί για την ορθογραφία, έχω γνώσεις από το αντικείμενο τηλεόραση όλοι μέρα διαβαζω εδώ το φόρουμ το rtings.com κτλ απλά είμαι σε δίλημμα Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από woox-2
Sheogorath Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, δεν θα έπαιρνα IPS TV. Καλύτερα σε κάποιο καλό VA panel. Η 9005 έχω ακούσει είναι κορυφαία.
woox-2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, είμαι και εγώ μεταξύ αυτόν τον 2 , 9005 65 άρα va κορυφαίο πάνελ κτλ και 75 άρα 8 σειρά τις sony ips panel. Έχω είδη ips panel τις Sony xd7505 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από χρώματα κίνηση 100 αρι πάνελ, average μαύρο σύμφωνα με το rtings.com, και καλύτερη τηλεόραση στα αθλητικά 2016 μοντέλο πίσω από oled, είχα και την 70 άρα ku6000 va panel τις Samsung και πέραν του μαύρου και καλύτερου contrast η Sony που έχω τώρα είμαι καλύτερη ακομη και στα χρώματα. Η LG που είχα μέχρι το απόγευμα ναι είναι τα χειρότερα ips panel τις αγοράς, 3k ανάλυση rgbw μέτρια χρώματα, γκρίζο αντί μαύρο κτλ, και το ερώτημα που τίθεται, μεγέθος 75 ιντσών? η ποιότητα 65 ιντσών?? Χωρίς να σημαίνει ότι 75 ρα δεν θα βλέπετε, wide colour gamut έχει και αυτή κτλ απλά θα είναι μέτριο το μαύρο στις ταινίες. Η 75 αρα εντυπωσιάζει σε μέγεθος είναι σημαντική διαφορά 10 ιντσών από 65 άρα, όπως όμως και τρομερή η διαφορα contrast και μαύρου τις 9005 va panel μπέρδεμα μεγάλο Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από woox-2
Sheogorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πήγαινα προσωπικά, με τα χίλια, στην καλή 65αρα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Sheogorath
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Έχεις δώσει απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις. αναρωτησου θες ποιότητα η μέγεθος ; Και οι 2 τρομερή ποιότητα αλλά η 9000 είναι άλλου.
woox-2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω λίγες μερες να το σκεφτώ, αλλά παιδιά σε άλλο φόρουμ παραπλήσιο με αυτό εδώ μου είπανε ότι το μέγεθος έχει σημασία, εσύ ή ποιότητα εικόνας. Θα δω τι θα αποφασίσω σε λίγες μέρες , ξερεις αν έβλεπα μόνο ταινίες η περισσότερο ταινίες η απάντηση είναι απλή μόνο va panel / oled κτλ, ταινίες πλέον σπάνια βλέπω, εκεί που είναι χάλια ένα ips panel, περισσότερο Gaming παίζω σε μια τηλεόραση και tv series και αθλητικά, εκεί που τα πάει καλά, αυτού του είδους το πάνελ. Μα ξέρω ότι έχω δώσει απάντηση σε όλες μου τις ερωτήσεις , λατρεύω το θέμα τηλεόραση και μελεταω τα πάντα, δηλαδή τα καλύτερα μοντέλα τηλεοράσεων λίγο πίσω από oled αυτά που έκαναν μπαμ που λέμε, από ποιότητα και σε γενική χρήση, είναι η Samsung ks 8000 2016 μοντέλο, και η Sony 9005 2017 μοντέλο, και τα κορυφαία μοντέλα qled πάνε καλά από ποιότητα εικόνας. Έγινε παιδιά θα αποφάσισω και θα δω τι θα κάνω, ελπίζω και σε καλό πάνελ γιατί τελευταία μοντέλα τις sony για καμένα πιξελ ακούω, εχω και εγώ 2,3 στη τηλεόραση μου, που είδη μου άλλαξαν στο παρελθόν με καινούργια, και σε κανονική θέαση δεν φαίνονται ( πάνω που 5 αλλάζει η Sony) Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από woox-2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα