Sssteliosss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Γεια σας μου έχουν ζητήσει να βρω ένα smartwatch το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να απαντάει στις κλήσεις και θα μιλάει μέσω του smartwatch λόγο του ότι περνάει πολλές ώρες στην οδήγηση άλλα είμαι άσχετος με αυτά τα gadgets και γενικά όλο το θέμα με τα smartwatch μέχρι στιγμής είναι ένα μπέρδεμα για μένα Βρήκα κάποια τα οποία μου φαίνονταν εντάξει στην αρχή αλλά όλα είχαν κακά σχόλια όσων αφορά την συνδεσιμοτητα ή ότι δεν υποστήριζαν Ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο χωρίς τέτοια προβλήματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mynam3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html Έχω αυτό εδώ και ένα 5μηνο. Ελληνικούς χαρακτήρες διαβάζει κανονικά, χωρίς να κάνω εγώ το παραμικρό. Συνδεσιμότητα πανευκολη σε android, σε νορμάλ απόσταση δεν χάνεις τίποτα - σε ειδοποιεί για sms, κλήσεις που απαντάς από το ρολόϊ και το ίδιο κάνει με Viber, whatsapp κλπ. Άπειρα δωρεάν watchfaces για να αλλάζεις εμφάνιση του ρολογιού, πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα