Προς το περιεχόμενο

Bloomberg: MacBook Air με Retina οθόνη και Mac mini Pro ετοιμάζει για φέτος η Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple είναι έτοιμη να κάνει τη χάρη σε πολλούς φίλους της που ζητούσαν τα τελευταία χρόνια μια σημαντική αναβάθμιση σε δύο από τα πιο δημοφιλή της συστήματα, το MacBook Air και το Mac Mini.

Όπως αναφέρει ο πάντα αξιόπιστος δημοσιογράφος Mark Gurman του Bloomberg, η Apple θα προχωρήσει το προσεχές Φθινόπωρο στην αναβάθμιση των δύο αυτών συστημάτων η οποία μπορεί να θεωρηθεί ουσιώδης. Σε ότι αφορά το MacBook Air, η αναφορά του Bloomberg κάνει λόγο για ένα «οικονομικό» σύστημα το οποίο θα βασίζεται στον κλασσικό σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων, όμως τα περιθώρια γύρω από την οθόνη θα είναι μικρότερα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαστάσεις της οθόνης μένουν ίδιες στις 13 ίντσες ενώ δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση στο αν τελικά οι διαστάσεις του συστήματος έχουν μικρύνει εξαιτίας των μικρότερων περιθωρίων της οθόνης.

Πιο σημαντική πάντως είναι η πληροφορία που φέρει την Apple να αναβαθμίζει επιτέλους την οθόνη του MacBook Air σε Retina, ένα πάγιο αίτημα των φίλων του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή που ξεχώρισε από την αρχή για τη φορητότητά του.

Μετά από μια τυπικών αναβαθμίσεων κυρίως στους επεξεργαστές, η Apple φαίνεται ότι θα παρουσιάσει και ένα πολύ πιο ικανό Mac mini το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, μια παρόμοια κίνηση μετά από την παρουσίαση του iMac Pro και φυσικά του MacBook Pro. Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν ο σχεδιασμός του μικρού υπολογιστή της Apple θα παραμείνει ίδιος, ούτε για το ποια θα είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

Οι δύο αυτές κυκλοφορίες θα αποτελέσουν μέρος ενός μεγαλύτερου λανσαρίσματος νέων υπολογιστών από την Apple οι οποίοι θα ανακοινωθούν πιθανότητα σε ξεχωριστή εκδήλωση τον Οκτώβριο, ένα μήνα μετά τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone, iPad και Apple Watch.

Bloomberg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Τωρα θα σας μάθει η Apple τι πάει να πει laptop και Desktop !

Η ιστορια το εχει δειξει δε προκειται να δουμε κατι διαφορετικο...

• Thanks 1

Μόλις τώρα, cpgr είπε

Η ιστορια το εχει δειξει δε προκειται να δουμε κατι διαφορετικο...

Η ιστορία αλλά λεει . Τα πιο δυνατά και όμορφα λαπτοπ είναι τις Apple .   

• Like 6
  • Sad 1

Εγώ θέλω να δω τι σύστημα ψύξης θα έχει το Mac Mini "Pro". Γιατί εντάξει, στο iMac Pro έκαναν θαύματα, αλλά εκεί υπήρχε χώρος... εκτός και αν είναι "Pro" στο όνομα μόνο και έχει εν τέλει αδιάφορα υποσυστήματα.

2 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Η ιστορία αλλά λεει . Τα πιο δυνατά και όμορφα λαπτοπ είναι τις Apple .   

Το όμορφα είναι υποκειμενικό αλλά πιο δυνατά; Πιο ακριβά ναι αλλά πιο δυνατά;

• Thanks 2

Πάει και το Mac Mini, φεύγει από την προσιτή κατηγορία Mac. 

9 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Τωρα θα σας μάθει η Apple τι πάει να πει laptop και Desktop ! Έτσι εταιριαρα μου !!! 

Όσο και να προσπαθείς Federer δεν γίνεσαι :P

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Το όμορφα είναι υποκειμενικό αλλά πιο δυνατά; Πιο ακριβά ναι αλλά πιο δυνατά;

Ρε μην ασχολειστε με τα 15χρονα τρολ

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Τωρα θα σας μάθει η Apple τι πάει να πει laptop και Desktop ! Έτσι εταιριαρα μου !!! 

λιγοτερους απο 4 αναγκαιους ανταπτορες θα το θεωρησω προσβολη 

Επεξ/σία από what_if
  • Like 2
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εγώ θέλω να δω τι σύστημα ψύξης θα έχει το Mac Mini "Pro". Γιατί εντάξει, στο iMac Pro έκαναν θαύματα, αλλά εκεί υπήρχε χώρος... εκτός και αν είναι "Pro" στο όνομα μόνο και έχει εν τέλει αδιάφορα υποσυστήματα.

Καλά μην περιμένεις να είναι και enterprise server.  Το πιο πιθανό να φοράει έναν i9 από laptop και μια κάρτα γραφικών ακριβώς όμοιο με το κορυφαίο macbook pro 15 αυτή τη στιγμή 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bασικό Μacbook Air RAM 8GB/SSD 256 με Retina πιο στενό bezel και ίδια τιμή με το παρόν μοντέλο, θα έκανε θραύση.

Όσο για το MiniPro αν είναι τόσο ασφυκτικά κλειστό σε αναβαθμίσεις RAM και SSD όπως το τρέχον μοντέλο, δεν βλέπω αποδοχή απ ό τους χρήστες.

Επεξ/σία από kalmik
  • Like 1

1 λεπτό πριν, what_if είπε

με λιγοτερους απο 4 αναγκαιους ανταπτορες θα το θεωρησω προσβολη 

Αν αγοράζεις το τελευταίο μοντέλο δεν χρειάζεσαι ανταπτορες . Η Apple ξέρει τι κάνει ! 

• Confused 1
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Λογικά θα είναι watercooled με 2πλό Chiller και θα συνοδεύεται με εξωτερική μονάδα κλιματισμού ώστε να μη χαλάει το ντιζαϊν του χώρου.

Επίσης φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει το "iPhone pro" καθώς το σκέτο ήταν για γατάκια 😄

2 λεπτά πριν, kalmik είπε

Bασικό Μacbook Air RAM 8GB/SSD 256 με Retina πιο στενό bezel και ίδια τιμή με το παρόν μοντέλο, θα έκανε θραύση.

Την έχεις την Apple για γενναιόδωρη? Βασικό μοντέλο θα είναι 8GB RAM 128GB SSD στα 1100€ και με 256GB SSD στα 1340€ 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...