Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :Την καλύτερη δυνατή τιμή. Καλό θα είναι να μην περάσω τα 2000 Τώρα όσο πιο κατω βγει τοσο το καλύτερο 
Χρήση υπολογιστή :
Αποκλειστικά gaming  battlefield csgo τα λιωσιματα αλλα και αλλα σε χαλαρό ρυθμό

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
 Θα ήθελα 2 προτάσεις μια σε τν και μια σε ιπς με 144hz Τώρα για gsync νομιζω οτι θα είμαι οκ χωρίς αλλα αν κάποιος νομίζει ότι αξιζει ας προτείνει μια
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
Οχι
Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
Οχι
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Θα το φτιάξω εγω
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Όχι

Γειας σας παιδιά. Ηρθε ο καιρος για μενα να βαλω το τωρινο μηχανιματακι στα κανονικα του ρευματα και να ασχολειται με ταινιες. Εχω να ασχοληθώ καιρο σε βαθος με cpu οπως κ gpu και γι'αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας για να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το βασικό έχει να κάνει αν θα παω με Intel η αν θα πάρω το δρόμο τις amd.  Σε Intel ειμαι μεταξύ 8600 8600κ 8700k. σε amd στον 2600 2600χ με το ερώτημα αν η επόμενη γενιά θα δώσει αυτο που έδωσε η πρώτη ετσι ώστε να μπορεί να γίνει μια μελλοντική αναβάθμιση στο cpu γιατί αν δεν γίνει σίγουρα προτιμώ τον Intel γι'αυτό θα ήθελα λιγο τα φώτα σας. Όσο για κάρτα γραφικών η αγορά θα γίνει από εξω (μιας και έχω ανθρώπους) στην πρώτη ευκαιρία που θα πέσουν οι τιμές κ είτε θα είναι 1070ti η η 1080ti αλλα με ποια εταιρια να παω και σιγουρα δεν θελω να ειναι απο τις  highend στην κατηγορία τους.  Υπόψιν Οι νέες κάρτες που λανσαριστικαν δεν με ελκύουν στις τιμές που θα πέσουν στις αγορες ακομα και αν κάνουν καφέ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Προσωπικά θα έκανα επιλογές σαν τις παρακάτω με σκοπό να μείνουν στην άκρη χρήματα για μια οθόνη εξ αυτών : https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=8666511%2C7770825%2C10264137%2C10553981 που τα έχουν όλα. Δηλαδή 1440p-144(165)hz-IPS-Gsync. Ειδικά την acer το amazon Αγγλίας αρκετά συχνά την βάζει γύρω στα 600-650€. Από εκεί και πέρα, επειδή μεταξύ άλλων αναφέρθηκες στον 8600k (που σημαίνει z370 μητρική+ψύκτρα + 3200 μνήμες) θα ήταν μια καλή επιλογή, αλλά προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε μια καλή οθόνη σε τέτοιο budget, κατά την άποψή μου. Άλλωστε σε αυτή την ανάλυση το βασικό ρόλο θα παίξει η κάρτα, ασυζητητί. Και αν δεις και τα benchmarks στα παιχνίδια που θέλεις σε 2k, ο 8400 τα πάει καλά, ναι μεν πίσω από τον 8600k αλλά καλά. Άν μπορείς να βρεις έξω ή Ελλάδα σε λίγο καιρό την 1080ti σε καλύτερη τιμή (δες και εδώ στο insomnia.gr καμιά σφραγισμένη) τότε ίσως το budget να σου επιτρέπει να πας στον ξεκλείδωτο αν θες.

foxstore.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε

Καλησπέρα. Προσωπικά θα έκανα επιλογές σαν τις παρακάτω με σκοπό να μείνουν στην άκρη χρήματα για μια οθόνη εξ αυτών : https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=8666511%2C7770825%2C10264137%2C10553981 που τα έχουν όλα. Δηλαδή 1440p-144(165)hz-IPS-Gsync. Ειδικά την acer το amazon Αγγλίας αρκετά συχνά την βάζει γύρω στα 600-650€. Από εκεί και πέρα, επειδή μεταξύ άλλων αναφέρθηκες στον 8600k (που σημαίνει z370 μητρική+ψύκτρα + 3200 μνήμες) θα ήταν μια καλή επιλογή, αλλά προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε μια καλή οθόνη σε τέτοιο budget, κατά την άποψή μου. Άλλωστε σε αυτή την ανάλυση το βασικό ρόλο θα παίξει η κάρτα, ασυζητητί. Και αν δεις και τα benchmarks στα παιχνίδια που θέλεις σε 2k, ο 8400 τα πάει καλά, ναι μεν πίσω από τον 8600k αλλά καλά. Άν μπορείς να βρεις έξω ή Ελλάδα σε λίγο καιρό την 1080ti σε καλύτερη τιμή (δες και εδώ στο insomnia.gr καμιά σφραγισμένη) τότε ίσως το budget να σου επιτρέπει να πας στον ξεκλείδωτο αν θες.

foxstore.jpg

Καλησπέρα και ευχαριστω για τον χρόνο σου! Να ξεκινησω πρωτα με την κάρτα γραφικών. Αυτη την στιγμή στο new egg την εχουν στα 670 δολάρια κάπου στα 590 ευρώ κ σκεφτομαι να αρπάξω μια. Σίγουρα οι τιμές θα πέσουν κίαλλο αλλα σε πόσο καιρό ειναι το ερώτημα. Με βρίσκεις σύμφωνο για τις οθόνες κ το πόσο σημαντικό είναι η αγορά τους οποτε θα παω με καποια απο αυτές. Ξέχασα να πω ότι απο δίσκους ειμαι οκ οποτε με οτι γλυτώσω από αυτά και απο την καρτα θα δω αν μπορέσω να σπρώξω το συστημα σε 8600κ αλλιως θα συνεχίσω σε αυτά που μου πρότεινες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MadMax01 είπε

Newegg όμως είναι Αμερική, θα πληρώσεις τελωνείο (αν στέλνει Ελλάδα). Εκτός αν στην φέρει κάποιος γνωστός.

Τώρα, αν έχεις ssd+hdd κτλ, πας σε αυτά : https://postimg.cc/image/iqyireziv/ + την gpu + την οθόνη και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Εχω δύο δικούς μου που θα έρθουν διαδοχικά μεχρι τέλος Νοεμβρίου οππτε θα την φέρουν αυτοί. Ιδανικά ήθελα να περίμενα μεχρι Οκτώβρη θεωρώ ότι μετα τα ρεβιουςτης rtx θα πέσουν κίαλλο οι τιμές (στο εξωτερικό τουλαχιστον, μακάρι να το βλέπαμε και εδω αυτο) αλλα αυτός που εχει χώρο θα έρθει τον άλλο μηνα. Επίσης είδα την gigabyte aorus1080ti 50 ευρω πιο ακριβή και απο τα λίγα που διάβασα είδα οτι Ίσως να είναι καλύτερη επιλογη? Οποτε στριμωχτηκε το σύστημα με τον 8600κ τελεια!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...