Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s ή Xiaomi redmi note 5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σε τραβαει; Η καμερα η μνημη ή Η μπαταρια;

9 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Έχω πάντα πάνω μου το Samsung Note 8, k iPhone XS. Πιάνω τον εαυτό μου συνέχεια με το Samsung.

Τι σε τραβαει η καμερα η μνημη ή η μπαταρια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Vikoulaes είπε

Τι σε τραβαει; Η καμερα η μνημη ή Η μπαταρια;

Τι σε τραβαει η καμερα η μνημη ή η μπαταρια;

Μνήμη έχουν την ίδια, μπαταρία το μήλο καλύτερη. Κάμερα νομίζω το σάμ, αλλά τελικά αυτό που με τραβάει είναι οι ευκολίες του android αλλά και η μεγαλύτερη οθόνη (6.3 με 5.8). Η μετάβαση για μένα τουλάχιστον δεν υπήρξε καθόλου δύσκολη, αν και το iTunes/iCloud είναι πραγματικά εκνευριστικά σε σχέση με ότι υπάρχει για το Android.

Επεξ/σία από GianniSM
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2018 στις 12:29 ΜΜ, Fixit είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα iphone 6s 16GB αξίζει να το πουλήσω για να πάρω ένα Xiaomi redi note 5? 

Όχι δώστο και πάρε το πάρε mi a3..Κινηταρα απλά ..αμα το δεις και από κοντά θα το λατρέψεις !!!

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα iphone 6s 16GB αξίζει να το πουλήσω για να πάρω ένα Xiaomi redi note 5? 

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Vikoulaes είπε

Εγω εχω το iphone 6s plus κ επειδη εχω επιδοτηση σκεφτομουν να παρω το redmi note 8.. ποια ειναι η γνωμη σας; Αν εχετε iphone θα το αλλαζατε σε κιν android? Κ αν ναι γιατι;

Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο iphone (είτε XR είτε το 11αρι),σαφώς κι αξίζει. Το 6s plus είναι πια πολύ παλιό, οποιοδήποτε mid-range Android θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 1:24 ΜΜ, apostolisk86 είπε

Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο iphone (είτε XR είτε το 11αρι),σαφώς κι αξίζει. Το 6s plus είναι πια πολύ παλιό, οποιοδήποτε mid-range Android θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. 

Τι ειναι το mid range? Σαν λογισμικο το android ειναι καλο; Τοσα χρονια ios δεν μου ζητησε ποτε antivirus η να μου ζητησει εκκαθαριση.. μια φορα πηρα samsung κ το εδωσα..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vikoulaes είπε

Τι ειναι το mid range? Σαν λογισμικο το android ειναι καλο; Τοσα χρονια ios δεν μου ζητησε ποτε antivirus η να μου ζητησει εκκαθαριση.. μια φορα πηρα samsung κ το εδωσα..

Mid-range σημαίνει μεσαίας κατηγορίας, συνήθως δηλαδή κινητά αξίας 150-300 ευρώ (οπως πχ το redmi note 8 που ανέφερες). 

Γενικά, το Android είναι στις καλύτερες εποχές του και θεωρείται ισάξιο του iOS πλέον. Βέβαια παίζει ρόλο και η προσωπική προτίμηση του καθενός, αλλά αν του δώσεις χρόνο για να το συνηθίσεις δεν θα σε απογοητεύσει. Antivirus δεν χρειάζεσαι ούτε στο Android εφόσον κατεβάζεις εφαρμογές μόνο από το Store. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/2/2020 στις 1:15 ΜΜ, life is music είπε

Όχι δώστο και πάρε το πάρε mi a3..Κινηταρα απλά ..αμα το δεις και από κοντά θα το λατρέψεις !!!

Ειναι καλο κ στις νυχτερινες ληψεις;

5 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε

Mid-range σημαίνει μεσαίας κατηγορίας, συνήθως δηλαδή κινητά αξίας 150-300 ευρώ (οπως πχ το redmi note 8 που ανέφερες). 

Γενικά, το Android είναι στις καλύτερες εποχές του και θεωρείται ισάξιο του iOS πλέον. Βέβαια παίζει ρόλο και η προσωπική προτίμηση του καθενός, αλλά αν του δώσεις χρόνο για να το συνηθίσεις δεν θα σε απογοητεύσει. Antivirus δεν χρειάζεσαι ούτε στο Android εφόσον κατεβάζεις εφαρμογές μόνο από το Store. 

Μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο android? Για τα xiami ποια η γνωμη σου;

Επεξ/σία από Vikoulaes
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vikoulaes είπε

Ειναι καλο κ στις νυχτερινες ληψεις;

Μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο android? Για τα xiami ποια η γνωμη σου;

Η επιλογή είναι δύσκολο ζήτημα, γιατί το ποιο είναι καλύτερο για τον καθένα είναι θέμα υποκειμενικό. Γενικότερα, στο ινσομνια προτείνεται πολύ το Xiaomi Mi A3, το οποίο όντως αξίζει. Άλλες καλές επιλογές είναι τα Xiaomi Note 8,  Xiaomi Note 8 pro, Realme 5, Realme 5 Pro, Huawei P30 lite, Honor 20 lite, και Xiaomi Mi 9 lite. Όλα τους κυμαίνονται περίπου από τα 170 ευρώ ως τα 250.

Η Xiaomi θεωρείται γενικά μια καλή επιλογή για όλους, μιας που έχει καλούς επεξεργαστές (Snapdragon) και κάμερες. Στην δική σου περίπτωση, επειδή δεν έχεις εμπειρία με Android μάλλον θα πρότεινα το Redmi Note 8 λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, τουλάχιστον σε σχέση με το Mi A3 το οποίο έρχεται με Android One το οποίο ίσως σου φανεί λίγο "γυμνό". 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε ένα κινητό του κουτιού. Μην ασχολείσαι με κειμήλια.

Αν όμως το κινητό που έχεις, κάνει τη δουλειά που πρέπει (και είναι θέμα ρυθμίσεων να μην τρώει mb - δεν είναι αυτοκίνητο με μεγάλη μηχανή να καταναλώνει "άσκοπα") τότε, άλλαξε την μπαταρία του με μια αυθεντική και μείνε εκεί.

Επεξ/σία από infamousjohn
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...