Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s ή Xiaomi redmi note 5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσενα ποιες ειναι οι αναγκες σου; Θες ios; θες android; Θες χώρο; Θες μονο τηλεφωνο; κλπ κλπ

Ετσι θα το προσεγγισεις και θα λάβεις και καλες απαντησεις. Αλλιως θα λάβεις μονο την προσωπικη γνωμη του εκαστοτε που μπορει να ειναι ακατάλληλη για τις αναγκες σου.

Πχ. για τις δικες μου αναγκες ήδη θα ειχα κάνει την αλλαγη.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Fixit είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα iphone 6s 16GB αξίζει να το πουλήσω για να πάρω ένα Xiaomi redi note 5? 

Στο Xiaomi Mi A2 θα πας λόγο Pure Android.

https://www.miespaña.com/es/xiaomi-mi-a2-6gb128gb-azul-5677?utm_campaign=kimovil_affiliated_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=xiaomi-mi-a2-128gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρταται το γιατι? Το Note 5 δεν ειναι καλυτερη συσκευη απο το 6s. Εχει ομως μεγαλυτερη μπαταρια, μεγαλυτερη οθονη, περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο...

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

1)Εγώ θέλω να μην κολλάει καθόλου ούτε 1 δευτερόλεπτο που με το iphone είμαι ικανοποιημενος.

2) Να κρατάει η μπαταρία του και να μην το φορτίζω 2 φορές την μέρα (το iphone δεν κρατάει η μπαταριά του).

3) Να έχει καλή κάμερα. 

Αυτά κατά κύριο λόγο. Επειδή το Xiaomi το πήρε η κοπέλα μου και το λειτούργησα λίγο δεν με βόλεψε στο να το κρατάω με το ένα χέρι και να γράφω μήνυμα είναι άβολο επειδή είναι μεγάλο κινητό. 

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω το σκευτομαι εδώ και 5 μέρες για το τι θα κάνω.

ΑΑΑ και ένα κακό στο iphone είναι ότι μου τρώει τα μβ σε δευτερόλεπτα (τα τελειώνει πολύ γρήγορα και δεν κάνω κάτι ιδιεταιρο μόνο facebook & messenger) , και για να δω τις φώτο μου θέλει ίντερνετ αλλιώς τις δείχνει θολά. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Περυσι ρωταγες για redmi note 4x ή p9lite αλλα τελικα δεν αγορασες τιποτα απο αυτα....

Επισης αφηνω ασχολιαστο το 

3 λεπτά πριν, Fixit είπε

για να δω τις φώτο μου θέλει ίντερνετ αλλιώς τις δείχνει θολά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fixit είπε

1)Εγώ θέλω να μην κολλάει καθόλου ούτε 1 δευτερόλεπτο που με το iphone είμαι ικανοποιημενος.

2) Να κρατάει η μπαταρία του και να μην το φορτίζω 2 φορές την μέρα (το iphone δεν κρατάει η μπαταριά του).

3) Να έχει καλή κάμερα. 

Αυτά κατά κύριο λόγο. Επειδή το Xiaomi το πήρε η κοπέλα μου και το λειτούργησα λίγο δεν με βόλεψε στο να το κρατάω με το ένα χέρι και να γράφω μήνυμα είναι άβολο επειδή είναι μεγάλο κινητό. 

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω το σκευτομαι εδώ και 5 μέρες για το τι θα κάνω.

ΑΑΑ και ένα κακό στο iphone είναι ότι μου τρώει τα μβ σε δευτερόλεπτα (τα τελειώνει πολύ γρήγορα και δεν κάνω κάτι ιδιεταιρο μόνο facebook & messenger) , και για να δω τις φώτο μου θέλει ίντερνετ αλλιώς τις δείχνει θολά. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Τα MB δεν τα τρωει το iphone αλλα καποιες ρυθμισεις που εχεις κανει εσυ.

Φυσικα τις δειχνει θολα και σου τρωει MB για τις φωτο σου γιατι επειδη δεν εχει αποθηκευτικο χωρο ελευθερο (τα 16gb δεν φτανουν ουτε για ζητω), τις στελνει εξ αρχης στο icloud για να σου απελευθερωσει χωρο στο τηλεφωνο και καθε φορα που θελεις να δεις καποιες προηγουμενες στις ξανακατεβαζει. Οποτε αυτο σημαινει ασκοπο ξοδεμα GB. Ρυθμισε το να συνδεεται με το iCloud μονο οταν εισαι συνδεδεμενος σε WiFi, καθαρισε το κινητο σου απο αχρηστα πραγματα για να απελευθερωσεις αποθηκευτικο χωρο και κανε download και delete τις φωτο σου καθημερινα ή συχνα. Βλεπε παλιες φωτο μονο συνδεδεμενος σε WiFi. Sorry αλλα αυτα ειναι τα drawbacks των 16gb που φωναζω ότι ειναι κουτο πια να αγοραζεις κινητα με τοση μονο μνημη.

Δεν θα εχεις τοσο smooth λειτουργια με το Note 5 οσο το 6s. Θα προτεινα να πας σε πιο καλη συσκευη αλλιως θα παραπονιεσαι. Αν και ολα ειναι μια συνηθεια.

Η καμερα καλη ειναι αλλα δεν θα δεις ουσιαστικη διαφορα απο το 6s νομιζω.

Προτιμοτερο το A2 για το Pure Android και τις αμεσες αναβαθμισεις οπως εχεις συνηθισει με το iPhone.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το iphone δεν είναι καλύτερο πλέον . Έχει πολύ χειρότερη μπαταρία έχει μόνο 16 gb κ δεν είναι τόσο γρήγορο σε σχέση με το rn5. Το είχα μια εποχή το 6s  δεν είναι κάτι ίδιαιτερο σημερα

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vargas είπε

Το iphone δεν είναι καλύτερο πλέον . Έχει πολύ χειρότερη μπαταρία έχει μόνο 16 gb κ δεν είναι τόσο γρήγορο σε σχέση με το rn5. Το είχα μια εποχή το 6s  δεν είναι κάτι ίδιαιτερο πλέον 

Ειναι το ιδιο γρηγορο με το Note 5 αλλα με πιο smooth συνολικα λειτουργια. Τα αλλα ισχυουν φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ειναι το ιδιο γρηγορο με το Note 5 αλλα με πιο smooth συνολικα λειτουργια. Τα αλλα ισχυουν φυσικα.

Να πω την αμαρτία μου δεν το χω δοκίμασει το rn5 αλλά δε νομίζω να χει κολλήματα πολλά . Τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί κάτι . Καλό χρυσο το iphone αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι δύο ετών κ πάει για τρία.  Iphone αυτή την εποχή αξίζει από 7 κ πάνω εννοειται 64 gb minimum, κ από τι βλέπω δεν έχει 64 gb 7 Άρια

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Πούλα το 6s σε κάποιον κουτό που θέλει iphone ντε και καλά και πάρε την xiaomάρα... Lag 0 μπαταρία τούμπανο δεν ξέρω η κάμερα αν θα σε ικανοποιήσει (πιθανότατα κι αυτή, καλύτερη θα είναι από του 6s)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω το iphone 6s plus κ επειδη εχω επιδοτηση σκεφτομουν να παρω το redmi note 8.. ποια ειναι η γνωμη σας; Αν εχετε iphone θα το αλλαζατε σε κιν android? Κ αν ναι γιατι;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Vikoulaes είπε

Εγω εχω το iphone 6s plus κ επειδη εχω επιδοτηση σκεφτομουν να παρω το redmi note 8.. ποια ειναι η γνωμη σας; Αν εχετε iphone θα το αλλαζατε σε κιν android? Κ αν ναι γιατι;

Έχω πάντα πάνω μου το Samsung Note 8, k iPhone XS. Πιάνω τον εαυτό μου συνέχεια με το Samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...