Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια νομιζω οτι εφτασε κ για μενα η ωρα της αναβαθμισης.

παμε να σας πω τι εχω τωρα κ τι θα κρατησω

εχω rx 480 4gb , intel 4440s i5 , 12 ddr3 ram hyper x (δεν δουλευουν τα υπολοιπα slot αλλιως θα ειχα 8+ 4+4), ssd evo 850 500gb , coolermaster gm 550 psu.

σιγουρα θα κρατησω καρτα γραφικων ssd και τροφοδοτικο.

χρηση που κανω αποκλειστικα gaming (pubg ) οταν υπαρχει χρονος...αλλιως λιγο fb κτλ κτλ.

το μπατζετ ειναι μαξ 350.

θελω την καλυτερη προταση σας  σε περιπτωση ryzen θα προτιμουσα να ειναι καπως ετοιμη η προταση..δλδ mobo ετοιμη για την σειρα 2000 ας πουμε και ram που σιγουρα συνχρονιζονται ας πουμε στα 3200 και ειναι συμβατες.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, babisflou7 είπε

καλημερα παιδια νομιζω οτι εφτασε κ για μενα η ωρα της αναβαθμισης.

παμε να σας πω τι εχω τωρα κ τι θα κρατησω

εχω rx 480 4gb , intel 4440s i5 , 12 ddr3 ram hyper x (δεν δουλευουν τα υπολοιπα slot αλλιως θα ειχα 8+ 4+4), ssd evo 850 500gb , coolermaster gm 550 psu.

σιγουρα θα κρατησω καρτα γραφικων ssd και τροφοδοτικο.

χρηση που κανω αποκλειστικα gaming (pubg ) οταν υπαρχει χρονος...αλλιως λιγο fb κτλ κτλ.

το μπατζετ ειναι μαξ 350.

θελω την καλυτερη προταση σας  σε περιπτωση ryzen θα προτιμουσα να ειναι καπως ετοιμη η προταση..δλδ mobo ετοιμη για την σειρα 2000 ας πουμε και ram που σιγουρα συνχρονιζονται ας πουμε στα 3200 και ειναι συμβατες.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Πριν αλλάξεις κάτι κάνε ένα κόπο και βάλε το msi afterburner, άρχιζε να παίζεις και κάνε monitoring to usage gpu & cpu... Αν το usage της gpu δεν είναι της τάξεως 90 έως 100% τότε αντέχει ακόμα το σετάκι σου, αν βλέπεις συχνές βουτιές του gpu usage και παράλληλα το usage της cpu άνω του 90%, τότε ναι είναι ώρα για αλλαγή..    

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα, στο pubg που δεν ειναι κ το πιο καλογραμμενο game βλεπω και κατι βουτες στα 70% της καρτας ενω παραλληλα ο επεξεργαστης ειναι στο 100%...θα μου πεις δεν ειναι playable? εννοειται κ ειναι με τις ρυθμισεις που το χω.

οπως κ να χει τι θα προτεινες λερος?

Δημοσ.

Aν θες πραγματική αναβάθμιση μάζεψε κάτι παραπάνω για τα εξής:

R5 2600 και ανέβασέ τον στα 3,7ghz

MSI B450 Tomahawk

G.Skill RipjawsV 2x8GB 3200MHz cl16

Θες και κουτί; Οθόνη ποια έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

αρα μου λες 

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html 150 ευρα

https://www.skroutz.gr/s/11204026/MSI-B350-Tomahawk.html 90 ευρα

https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html 170 ευρα

οχι κουτι προς το παρον δεν θελω . εχω το Ζ3 plus της ζαλμαν

οθονη την https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, babisflou7 είπε

ναι σωστα ξεχαστηκα.

ή αλλη επιλογη φανταζομαι σε ιντελ πλευρα ειναι ο 8400 ε?

Ναι. Αν κοίταζα σε intel πάντως θα πήγαινα κατευθείαν σε i7.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisflou7 είπε

κοιτα, στο pubg που δεν ειναι κ το πιο καλογραμμενο game βλεπω και κατι βουτες στα 70% της καρτας ενω παραλληλα ο επεξεργαστης ειναι στο 100%...θα μου πεις δεν ειναι playable? εννοειται κ ειναι με τις ρυθμισεις που το χω.

οπως κ να χει τι θα προτεινες λερος?

Τα έχω περάσει και εγω αυτά με το PUBG, σε καταλαβαίνω :). Απο τότε που άλλαξα σετάκι (mb/cpu/ram) , η κάρτα δουλεύει μόνιμα στο 95-100% , τέλος οι βουτιές τέλος το stuttering.

Απο ιντελ ο 8400 είναι μια πρόταση,  8400 vs 2600 σε στοκ καταστάσεις σε κάποια παιχνίδια ο 8400 είναι μπροστά, ομως ο 2600 έχει το χαρτί του OC που είναι πραγματικά παιχνιδάκι. Εκεί ο 2600 υπερτερεί. Σε 5 λεπτά έχεις 3.9ghz σε όλους τους πυρήνες με 1.2 volt (σχεδόν στοκ), αλλά και 4.1ghz με 1.35 volt (τουλάχιστον ο δικός μου, εχω διαβάσει και για 1,30) με αποτέλεσμα να έχεις ανώτερο cpu απο τον 8400. Όλα αυτά έχουν σημασία με μια δυνατότερη κάρτα γραφικών  γιατί με τις δικές μας (rx 480/580) δεν υπάρχουν διαφορές στους επεξεργαστές... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη Stealth που έρχεται ο 2600 και τα 3.7GHz δύσκολα μου φαίνονται. Καλύτερα 2600X, έρχεται με τη Spire, δε θα χρειαστεί να μπλέξεις και με OC, θα έχεις και τα μεγαλύτερα boost clocks και precision boost.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 1
Δημοσ.

οποτε θα κοιταξω μηπως καταφερω να αυξησω το μπατζετ να χτυπησω τον 2600χ 

παιδια ευχαριστω πολυ που βοηθησατε !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...