xristos47 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Εχω ενα router rut240 με καρτα sim cosmote και θελω να μαθω αν μπορω να μπαινω απομακρυσμενα στις ρυθμισεις του router. Ευχαριστω πολυ!! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από xristos47
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 On 21/08/2018 at 08:22, xristos47 said: Καλημερα. Εχω ενα router rut240 με καρτα sim cosmote και θελω να μαθω αν μπορω να μπαινω απομακρυσμενα στις ρυθμισεις του router. Ευχαριστω πολυ!! συνηθως σε ολα τα router υπαρχει ρυθμιση για να μπαινεις Remotely στο interface του.το ιδιο ισχυει και για τα adsl router. teltonika που εχεις και που ειχε τυχει να δοκιμασω στο παρελθον ειχα κανονικα προσβαση στο interface.απαραιτητο ειναι ο παροχος σου να μην σε βγαζει απο Proxy αλλα να παιρνεις πραγματικη ip στο wan interface αλλιως δεν θα δεις ουτε το roUter ουτε θα παιξει ποτε κανενα Port forward. αλλαζει το apn πολλες φορες αναμεσα σε συνδεση που σε βγαζει απο Proxy και απο συνδεση που σε βγαζει με πραγματικη Ip. επισης ειναι Remote management Οχι remote control
xristos47 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Υστερα απο ψαξιμο καταλαβα οτι η sim που εχω επειδη ειναι whats up δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ανοιγμα πορτων. Πρεπει να κανω μια συνδεση internet on the go και εκει αφου αλλαξω apn να μπορω να ανοιξω πορτες.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 hours ago, xristos47 said: Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Υστερα απο ψαξιμο καταλαβα οτι η sim που εχω επειδη ειναι whats up δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ανοιγμα πορτων. Πρεπει να κανω μια συνδεση internet on the go και εκει αφου αλλαξω apn να μπορω να ανοιξω πορτες. για το remote δεν χρειαζεται port forward αλλα ναι με whatsup δεν θα παιξει.θελει καρτα που να ειναι ενεργοποιημενη για να βγαινει ιντερνετ με real ip και αντιστοιχα να βαλεις το apn που θες.την εχω πατησει και εγω με ακριβως το ιδιο case. 3g με teltonika για φωτοβολταικο παρκο.δεν θυμαμαι απεξω και πρεπει να δω το manual αλλα νομιζω καπου ειχε επιλογη για το remote management
xristos47 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 κι εγω για φωτοβολταικο παρκο το θελω😀¨.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 On 23/08/2018 at 08:32, xristos47 said: κι εγω για φωτοβολταικο παρκο το θελω😀¨. ειναι ωραια 4g/3g routerakia τα teltonika Με την ανάλογη τιμή.αλλα ναι αμα παρεις σωστη υπηρεσια και σωστο apn θα παιξεις μια χαρα.σεταρεις και No-ip/dyndns και εισαι μια χαρα.
xristos47 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 τελικα πηρα μια συνδεση internet on the go και ενεργοποιησα και το vpn απο την cosmote. Τωρα μενει να το κουμπωσω στο δικτυο το απογευμα και να δω αν ανοιγει πορτες. Τελικα για remote management εχει η teltonika δικη της υπηρεσια poy δεν χρειαζεται dyndns. Θα ενημερωσω αν δουλεψει διαφορετικα μπορει να χρειαστω τη βοηθεια σου:))
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 hour ago, xristos47 said: τελικα πηρα μια συνδεση internet on the go και ενεργοποιησα και το vpn απο την cosmote. Τωρα μενει να το κουμπωσω στο δικτυο το απογευμα και να δω αν ανοιγει πορτες. Τελικα για remote management εχει η teltonika δικη της υπηρεσια poy δεν χρειαζεται dyndns. Θα ενημερωσω αν δουλεψει διαφορετικα μπορει να χρειαστω τη βοηθεια σου:)) σιγουρα τοτε γιατι μιλαμε για 8 9 χρονια πισω δεν χρειαστηκα καποια υπηρεσια της teltonika και δεν ξερω αν ειχε.απλα μεσα απο το interface και dyndns η noip.to dyndns δεν ειναι πλεον δωρεαν οσο ξερω αλλα το τσεκαρεις ευκολα.και υπαρχουν και αλλες υπηρεσιες μετα εκτος απο αυτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα