Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα tablet Samsung το οποίο δεν πολυχρησιμοποιούσα. Σε κάποια φάση ήθελα να το πάρω μαζί μου και είδα ότι έχει σκόνες. Πάω στο μπάνιο βάζω τα χέρια μου κάτω από το νερό και προσπαθώ να το καθαρίσω. Δεν χρησιμοποίησα χαρτί επειδή το πίσω μέρος έχει κάτι σαν δέρμα και τρίβεται το χαρτί όσο καλό και αν είναι. Ίσως είχα βάλει και λίγη σαπουνάδα στα χέρια μου.

Μετά από αυτό πάω να φορτίσω το tablet και η οθόνη ανάβει, γράφει Samsung και το μοντέλο του και αναβοσβήνει. Και άμα το αφήσω λίγο να φορτίσει και πατήσω power on δεν ανοίγει. 

Δοκίμασα power on και volume+ γιατί έτσι διάβασα άμα υπήρχε κάτι πάνω στην οθόνη δεν θα ενεργοποιούνταν το touch screen. 

Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ή το πάω σε ειδικό;

Επεξ/σία από Fmshd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπάρχει περίπτωση να έχει βραχεί μέσα  , δεν το ανοίγεις μέχρι να στεγνώσει , για να μη γίνει βραχυκύκλωμα και μεγαλύτερη ζημιά.

Καποιοι το βάζουν μέσα σε ρύζι που ειναι υγροσκοπικο και τραβάει το νερό πιο γρήγορα .

Επεξ/σία από skfn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν περάσει αρκετές μέρες, δεν ξέρω αν έγινε κανένα βραχυκύκλωμα τότε και κόλλησε. Αυτό με το ρύζι το έχω δει και εγώ και ξέρω ότι το ρύζι αναλόγως την ποικιλία απορροφά νερό, έχει περάσει βδομάδα σίγουρα οπότε λέω να ανοίξω το tablet και να κοιτάξω.
Έχω κάτι εργαλεία για επιδιορθώσεις σε υπολογιστή, δεν ξέρω αν υπάρχουν στο e shop ειδικά εργαλεία για να ανοίγεις tablet.

Επεξ/σία από Fmshd
Δημοσ.

Καλλιτερα να το αφήσεις σε κάποιον που ξέρει, μη γίνει ζημιά και στο άνοιγμα .

Αν είναι μέρες, έχει στεγνώσει και εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, υπάρχει ζημιά που δεν θα είναι προφανης.

Αστο σε ειδικό για ναχει ελπίδες.

Δημοσ.

Εαν το έχεις αφήσει έτσι χωρίς να βγάλεις την μπαταρία του, είναι το ίδιο και το αυτό σαν να το έχεις εν λειτουργεία. Θα βραχυκύκλωσε κάτι εαν την είχες μέσα και πέρασε νερό

Δημοσ.
Στις 21/8/2018 στις 12:33 ΠΜ, Fmshd είπε

Έχω ένα tablet Samsung το οποίο δεν πολυχρησιμοποιούσα. Σε κάποια φάση ήθελα να το πάρω μαζί μου και είδα ότι έχει σκόνες. Πάω στο μπάνιο βάζω τα χέρια μου κάτω από το νερό και προσπαθώ να το καθαρίσω

Βρεγμένο ή πιο σωστά νοτισμένο πανάκι και μόνο.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα  έχω ένα ταμπλετ wuawei t3 10" μου έσπασε η οθόνη και του την αλαξα και ολλα μια χαρά, μετά από κανέναν μήνα άρχισε να τρεμοπαιζει η οθόνη και να αναβοσβήνει, Ξέρει κάποιος κάτι;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tpag είπε

Καλησπέρα στην παρέα  έχω ένα ταμπλετ wuawei t3 10" μου έσπασε η οθόνη και του την αλαξα και ολλα μια χαρά, μετά από κανέναν μήνα άρχισε να τρεμοπαιζει η οθόνη και να αναβοσβήνει, Ξέρει κάποιος κάτι;

πιθανον προβλημα στο νεο ανταλλακτικο. Μπορει να ειναι συμβατο και οχι γνησιο. Δηλαδη χαμηλης ποιοτητας

Δημοσ.

Καλημέρα όταν αλαξα οθόνη για ένα μήνα δουλεύε κανονικά μετά άρχισε τα κόλπα του 

Συμπληρωματικά αναφερο ότι αναβοσβήνει η οθόνη μόνο όταν έχει άσπρο φόντο (Google, ρυθμίσεις και ότι έχει άσπρο χρώμα)

Δημοσ.
Στις 17/6/2023 στις 3:48 ΜΜ, tpag είπε

Μάλλον το ανταλλακτικό οθόνης που τοποθέτησαν είναι oem/aftermarket όποτε πρέπει να το πας πίσω στο σέρβις.

Λογικα δίνουν 3 μήνες 90 μέρες εγγύηση αρα θα περιγράψεις πως δεν κάνει επαφή το touch & βγάζει σφάλμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...