Dedopoulos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα θα ηθελα την άποψη σας για μια απο τις δυο παρακατω μητρικές με τον επεξεργαστη ryzen 3 2200g με τα vega graphics που εχει και γιατι αυτην την μητρικη Gigabyte AX370M-Gaming 3 (rev. 1.x) Η MSI B450M Pro-VDH Εκτος και αν με προτείνετε καμια αλλη μεχρι 80 ευρώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
LambisElef Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Η MSI μου φαίνεται μια χαρά. Δυστυχώς δεν έχει ψύξη στο soc vrm, αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν έχει κάτι καλύτερο. Για να δεις σημαντική διαφορά πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον άλλα 50€.
Dedopoulos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, LambisElef είπε Η MSI μου φαίνεται μια χαρά. Δυστυχώς δεν έχει ψύξη στο soc vrm, αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν έχει κάτι καλύτερο. Για να δεις σημαντική διαφορά πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον άλλα 50€. Σε μια μητρικη πως βλεπω αν εχει ψυξη στο σοκ βρμ;
LambisElef Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως έχει ψύκτρα στο αριστερό κομμάτι, εκείνο το κομμάτι αλουμίνιο, έχει άλλο ένα τέτοιο να καλύπτει την πάνω μεριά. Βλέπεις εκείνες τις "τετράδες" mosfet στην MSI ας πούμε, είναι ακάλυπτα. Δεν είναι μόνο η ψύξη σημαντική, είναι και η θερμότητα που παράγουν, πόσα είναι, κλπ άλλοι παραγοντές. Η MSI επίσης δεν έχει offset voltage, δεν ξέρω κατά πόσο θα το χρησιμοποιούσες ούτως ή άλλως, απλά είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας. Και γενικά να υπολογίζεις μόνο τις B450 ή X470 μητρικές, έχουν καλύτερο RAM compatibility. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από LambisElef
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα