Προς το περιεχόμενο

Vuze

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω το Vuze torrent. Και θέλω να περιορήσω την λήψη αρχείο. Δηλαδή θέλω να μου κατεβάζει ένα και όταν ολοκληρώσει το πρώτο μετά να κατεβάσει το πρώτο. Μπορώ να έχω την βοήθεια σας παρακαλώ; Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Έχω δύο αρχεία που καταιβένουν αλλά όχι μαζί αλλά ανα ένα. Όταν ολοκληρωθεί το 1ο, το 2ο δεν ξεκηνάει να κατέβει. Για να ξεκηνισει πρέπει να σταματήσω αυτό το που ολοκληρώθηκε. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω αυτό;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σόρυ φίλε, είχα χάσει την ειδοποίηση και δεν είδα την απάντηση σου. Δεν ξέρω αν το έλυσες αλλά αν όχι θα πρέπει να αυξήσεις το Max active downloads γιατί έτσι όπως το έχεις στο 1, μόλις τελειώσει αυτό που κατεβαίνει και μπει στη λίστα για seeding δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι άλλο. Το λέει και από κάτω ότι τα νέα downloads δε θα ξεκινήσουν αν κατεβάζεις/σιντάρεις περισσότερα από το όριο που έβαλες. Ή θα το βάλεις στο μηδέν ή θα αυξήσεις το όριο αυτό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ανοιγω το vuze για διαμοιρασμο αλλα  μετα απο  10 λεπτα σταματαει και μπαινουνε τα τορεντ σε αναμονη,υπαρχει  καποια ρυθμιση για αυτο;

Δημοσ.

Μαζί με τον διαμοιρασμό βάζεις και να κατεβάζεις; Στη ρύθμιση του queue πόσα max active torrents έχεις; Μήπως έχουν πιάσει τα torrents το μέγιστο όριο upload για seeding;

Δημοσ.

Δεν το δουλεύω το πρόγραμμα αλλά κάπου στις ρυθμίσεις του έχει να δηλώσεις το ratio για το seeding. Δηλαδή πόσο τα στείλει μέχρι να θεωρήσει ότι έστειλε αρκετά. Μάλλον θα το έχει σαν πολλαπλασιαστή, δηλαδή θα λέει ότι αν στείλει 1.5x ή 2x να σταματήσει να σιντάρει. Βρες το και έλεγξε το.

Κάτι άλλο είναι να κάνεις δεξί κλικ στο torrent που θέλεις να σιντάρεις και να δεις αν έχει επιλογή για super seeding ή constant seeding ή κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...