Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Θα το πω για τελευταία φορά, δεν μπαίνεις σε ένα site με την ελπίδα να την πάρεις 499, την βλέπεις 1200 και λες δεν ...... θα την πάρω. Ούτε καθυστερημένος να ήσουν. Μόνο αν ήταν να την πάρεις εξαρχής.

ωραία τότε ειναι μ@#λ΄#@#@κες στην nvidia και αύξησαν  σταδιακά 200% την τιμή στις flagship κάρτες τους και δεν τις παίρνει κανένας και ο τζενσεν έκανε απλά λάθος και ήθελε να πει 599 για την RTX 2070 και όχι 499 ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!  με το που τελειώνει να μιλάει για το πόσο μαμάτη ειναι η RTX 2080 ti..... 

και τυχαία δεν είχαν στοκ για τις 2070 και μείνανε μόνο οι ακριβές τώρα και Notify για την άλλη.. 

όλα κατα λάθος και τυχαία... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
Δημοσ.

Nvidia CEO Jensen Huang announced different “starting at” prices during the keynote presentation. Huang’s presentation said the RTX 2070 will start at $499, the RTX 2080 at $699 and the RTX 2080 Ti at $999. Asked for clarification, an Nvidia representative told Polygon that these amounts reflect retail prices for third-party manufacturers’ cards.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

ναι γιατί ήταν τα γενέθλια του ή για τα γενέθλια του ή για τα Χριστούγεννα ή επειδή του υποσχέθηκε αν περάσει με 20 το μάθημα κτλ κτλ 

Ρε φίλε τα αυτονόητα θα εξηγούμε προφανώς και αυτό δεν εμπεριέχει τα παιδιά του λαού και μιλάμε για οικογένειες που μένουν σε δικό τους σπίτι η σε νοικιάζουν σε καλή περιοχή με ότι άλλο συνεπάγει... 

επίσης στο εξωτερικό τα μεροκάματα ειναι μεγαλύτερα 

Αρα θα του το έπαιρνε όπως και να΄χει! Δεν του πήρε την πιστωτική ο 16χρονος, ο πατέρας του την έδωσε και δεν υπάρχει καμιά πλάνη σε αυτο.

Στο εξωτερικό ζω τον μισό χρόνο και σε ενημερώνω πως δεν αφήνουν τις πιστωτικές ελεύθερες χωρίς έλεγχο ούτε κάνουν τέτοια ακριβά δώρα για 20άρια. Τα χρήματα δεν τα ξοδεύουν τόσο αλόγιστα όπως υποστηρίζεις. Επίσης μισθός 5000 στην Ολλανδία (αλλα και στις περισσότερες Ευρωπαικες χώρες) σημαίνει 3000 στο χέρι και ενοίκιο στα 900, απλά εκεί εχεις σωστο σύστημα υγείας, εκπαίδευσης κτλ.  Ζούν καλύτερα αλλα δεν είναι πλούσιοι.  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Nvidia CEO Jensen Huang announced different “starting at” prices during the keynote presentation. Huang’s presentation said the RTX 2070 will start at $499, the RTX 2080 at $699 and the RTX 2080 Ti at $999. Asked for clarification, an Nvidia representative told Polygon that these amounts reflect retail prices for third-party manufacturers’ cards.

ρε συγγνώμη κιόλας φίλε μου φαίνεται ότι είσαι αφελής ή τυφλωμένος οπαδός....

α) Τι ήθελες να πει ο CEO της Nvidia ;; Για να πιάσουμε short τους guilible το κάναμε;

β) To ότι μπήκαν στον κόπο δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν αυτό ακριβώς το πράμα = δεν μου φάνηκε μόνο εμένα έτσι δηλαδή αλλά σε αρκετό κόσμο έτσι ώστε να γίνει άξιο λόγου συνέντευξης! δεν σου έκανε καμία εντύπωση;;; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Αν εχεις VDSL πάλι καρφωτά max  κτλ 

Εγώ έχω vdsl 100ρα αλλά δεν μου κατεβάζει πάνω από 3, γιατί το ήξερα για το site της και το είχα δοκιμάσει. Μπορώ να ξαναδοκιμάσω σε λίγες μέρες πάλι γιατί φαντάζομαι τώρα θα είναι πηγμένο.

Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε

α) Τι ήθελες να πει ο CEO της Nvidia ;; Για να πιάσουμε short τους guilible το κάναμε;

β) To ότι μπήκαν στον κόπο δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν αυτό ακριβώς το πράμα = δεν μου φάνηκε μόνο εμένα έτσι δηλαδή αλλά σε αρκετό κόσμο έτσι ώστε να γίνει άξιο λόγου συνέντευξης! δεν σου έκανε καμία εντύπωση;;; 

Είπε αυτό που σου έλεγα ότι είναι για τους retail όχι για την founder edition.

Σε σένα φάνηκε ότι εξαπάτησε κόσμο για να μπουν site και να αγοράσει, οι δημοσιογράφοι απλά ρώτησαν γιατί έχει διαφορετική τιμή με αυτή που είπε και απαντησε.

Πιστεύεις ότι σκέφθηκαν το δικό σου σενάριο. Τόσα άτομα σου λένε τόση ώρα ότι δεν έχει καμία λογική αυτό που λες. Όχι μόνο εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω vdsl 100ρα αλλά δεν μου κατεβάζει πάνω από 3, γιατί το ήξερα για το site της και το είχα δοκιμάσει. Μπορώ να ξαναδοκιμάσω σε λίγες μέρες πάλι γιατί φαντάζομαι τώρα θα είναι πηγμένο.

εγώ κατεβάζω με  3,5 και κλειδώνω στα 28 και γενικά απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει internet broadband δηλαδή επι εποχής kbps που η HOL έδινε fritzbox βασικό εξοπλισμό ήταν καρφωτά full ταχύτητα που υποστηρίζει η γραμμή σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, bilxas13 είπε

εγω παιδια παρατηρησα κατι αλλο ειδα hdmi 2.0b προχθες διαβαζα για το hdmi 2.1 και περιμενα να εχουν πανω 2.1 αλλα δεν..

Υποστηρίζει το τελευταίο display port μονο, δυστυχώς...

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Επίσης

γ) όσο αφορά το "α)" όπως σου είπα και πιο πριν.. και τι μας νοιάζει που ΘΑ τις πουλάνε πιο κάτω αφού ΤΩΡΑ τις πουλάνε πιο πάνω και εσύ (ο CEO) είπες STARTING AT 499 PREORDERS NOW οπότε προφανώς αυτό που δήλωσε είναι δικαιολογία όχι ότι χρειάζεται αυτο το επιχείρημα για να καταλάβει κάποιος ότι δικαιολογείται αλλά ισχύει ΚΑΙ αυτό το επιχείρημα που δείχνει πως δικαιολογείται. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Υποστηρίζει το τελευταίο display port μονο, δυστυχώς...

απο to 2.0b εχει τεραστια διαφορα..

βγηκε και ενα καλωδιο στην αγορα.. ακριβο για τωρα..

οποτε απο το 2019 και βλεπουμε..

διαβασα οτι το 2.1 δεν θα ειναι με αναβαθμιση...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Επίσης

γ) όσο αφορά το "α)" όπως σου είπα και πιο πριν.. και τι μας νοιάζει που ΘΑ τις πουλάνε πιο κάτω αφού ΤΩΡΑ τις πουλάνε πιο πάνω και εσύ (ο CEO) είπες STARTING AT 499 PREORDERS NOW οπότε προφανώς αυτό που δήλωσε είναι δικαιολογία όχι ότι χρειάζεται αυτο το επιχείρημα για να καταλάβει κάποιος ότι δικαιολογείται αλλά ισχύει ΚΑΙ αυτό το επιχείρημα που δείχνει πως δικαιολογείται. 

Δεν βγάζει νόημα, συντακτικα...

1 λεπτό πριν, bilxas13 είπε

απο to 2.0b εχει τεραστια διαφορα..

βγηκε και ενα καλωδιο στην αγορα.. ακριβο για τωρα..

οποτε απο το 2019 και βλεπουμε..

διαβασα οτι το 2.1 δεν θα ειναι με αναβαθμιση...

Εντάξει σε καλύπτει το display port πάντως εκτός και αν έχεις τηλεόραση.

Δημοσ.

Καλο το Ray tracing στις καινουργιες Nvidia και πιστευω οτι θα βοηθησουν πολυ στους δημιουργους ταινιων οπου η δουλεια γινεται στο χερι μεχρι σημερα,ειδικα cartoon.Στο gaming καλο ειναι να εχουμε υπομονη.Το να παρεις μια καρτα σημερα που δεν την υποστηριζει κανενα παιχνιδι μονο σοφο δεν ειναι.Υπομονη μεχρι να κυκλοφορησουν νεοι τιτλοι,να ωριμασει λιγο η τεχνολογια και να λυθουν τυχων προβληματα,μεχρι τοτε θα εχουν πεσει και οι τιμες.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως απ όσα βλέπω δεν είναι μόνο τα πιτσιρίκια που τσίμπησαν κάρτα. Πχ. Είδα έγραφε ένας οδοντίατρος στο reddit ότι προπαραγγειλε 2 κάρτες στα 2700 για να τις τρέχει παρέα και όταν τον ρώτησαν καλά ρε είσαι τρελός; Εντάξει λέει ρε παιδιά σε 2 βδομάδες τα βγάζω αυτά. 

Άρα απ ότι βλέπουμε υπάρχει κινητικότητα παγκοσμίως απόψε διότι πάντα θα υπάρχει ο τρελαμένος(σε εισαγωγικά δεν κατακρίνω)  που θα θέλει να κάτσει να λιώσει τις Κυριακές ή καθημερινές ένα 2ωρακι να παίξει πχ. Metro ή Battlefield στις καλύτερες συνθήκες που μπορεί να του προσφέρει το PC του. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Έδειξε ήδη 3 βαρβάτα παιχνίδια που χρησιμοποιούν ΚΑΙ ray-tracing.

Το metro που γενικά δε βλέπεται το Ray tracing το μάρανε...

Κοιταχτε για να μιλάμε και λίγο σοβαρά, αυτές τις παπατζες μην τις πιστεύετε όπως και οοολες τις αλλες παπατζες της πράσινης (δεν χρειάζεται να τις αναλύσω..) αν δεν μπορούν να γίνουν σε κονσόλα δηλαδή από την amd..

Κανένας σοβαρός dev δεν επενδύει αρκετά σε features που αφορούν το λιγότερο από το 1% των χρηστών όσα λεφτά και αν έχουν σκάσει..

Οπότε το μόνο που έχει σημασία είναι οι επιδόσεις που δίνουν παραπάνω οι νέες κάρτες σε σχέση με τις 100αρες, τα υπόλοιπα είναι μπαρμπουτσαλα..

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω λόγο να δικαιολογήσει το κόστος της μια ακριβή κάρτα εδώ και αρκετό καιρό, με το ζόρι δηλαδή το δικαιολογεί ακόμα και μια μεσαίου κόστους..

Σε "μελλοντικές" τεχνολογίες που δεν υπάρχουν ουσιαστικά ακόμα μιλάμε απλά για πέταμα χρημάτων

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Καλο το Ray tracing στις καινουργιες Nvidia και πιστευω οτι θα βοηθησουν πολυ στους δημιουργους ταινιων οπου η δουλεια γινεται στο χερι μεχρι σημερα,ειδικα cartoon.Στο gaming καλο ειναι να εχουμε υπομονη.Το να παρεις μια καρτα σημερα που δεν την υποστηριζει κανενα παιχνιδι μονο σοφο δεν ειναι.Υπομονη μεχρι να κυκλοφορησουν νεοι τιτλοι,να ωριμασει λιγο η τεχνολογια και να λυθουν τυχων προβληματα,μεχρι τοτε θα εχουν πεσει και οι τιμες.

Παίζει να τα είπες όλα λάθος. :P

Το raytracing χρησιμοποιείται δεκαετίες στο σινεμά.

Η παρουσίαση είχε ήδη τρεις ΑΑΑ τίτλους που χρησιμοποιείται ήδη το raytracing, tomb raider, metro και bf και έδειξε με ποιο τρόπο στην παρουσίαση. (Την είδες;)

Η τεχνολογία είναι σούπερ ώριμη και είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να βελτιωθούν και άλλο τα γραφικά γιατί με.το κλασικο rendering δεν μπορείς να έχει μαθηματικά και οπτικά πραγματικά ρεαλιστικα γραφικά.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xaratsi είπε

Πάντως απ όσα βλέπω δεν είναι μόνο τα πιτσιρίκια που τσίμπησαν κάρτα. Πχ. Είδα έγραφε ένας οδοντίατρος στο reddit ότι προπαραγγειλε 2 κάρτες στα 2700 για να τις τρέχει παρέα και όταν τον ρώτησαν καλά ρε είσαι τρελός; Εντάξει λέει ρε παιδιά σε 2 βδομάδες τα βγάζω αυτά. 

Άρα απ ότι βλέπουμε υπάρχει κινητικότητα παγκοσμίως απόψε διότι πάντα θα υπάρχει ο τρελαμένος(σε εισαγωγικά δεν κατακρίνω)  που θα θέλει να κάτσει να λιώσει τις Κυριακές ή καθημερινές ένα 2ωρακι να παίξει πχ. Metro ή Battlefield στις καλύτερες συνθήκες που μπορεί να του προσφέρει το PC του. 

εχει βρει ευκαιρια η nvidia με το ντορο που εχει δημιουργηθει με το ray tracing και μιας και εχει και το μονοπωλειο σιγουρα θα το εκμεταλευτει για να πουλησει.θα πανε ολοι και θα αγορασουν μια καρτα για κατι ιπου δεν υπαρχει!και θα περιμενουν να βγει καποιος τιτλος που να το υποστηριζει.Υπομονη μεχρι να το δουμε στην πραξη στα παιχνιδια.Ο υπομονετικος δεν εκλαψε ποτε,ουτε η μανα του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...