tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γιατι παρακαλω???? To 2003 (καιρος ΧΡ) το skype ηταν ανεξαρτητη μικρη εταιρια κ εκλεινε τοπικα συμβολαια !!! Καμια σχεση με μικρομαλακη. Μετα εξαγοραστηκε 2-3 φορες κ μετα ηρθε ο Μπιλαρας κ δεν αφησε κ@λ@μπιθροξυλ@!!! Μαλιστα, πισω στον καιρο των ΧΡ το skype ειχε προβληματα με τα παραθυρα κ καθε τοσο εκανε πατσαρισματα (λολ) για να τα καλυψει!!! Μολις ειχα ερθει φρεσκος απο ΝΥ,ΝΥ κ το Αθενς ηταν γεματο αλλοδαπουλες. Τους ελεγα οτι υπαρχει μια εφαρμογη να μιλανε τσαμπα με την πατριδα τους Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ !!!! χαχαχαχα!!!! Πηγαιναν σε κεινες τις τρυπες με τα υπεραστικα τηλεφωνα/φαξ κ πληρωναν με το πενταλεπτο μεροκαμματα ολοκληρα.... Τι σου κανει ο εγωισμος ρε παιδι μου... Να του λες του αλλου οτι μπορει να μιλαει τσαμπα Κ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ (!!!! οχι σκετο τηλεφωνο!!!) κ αυτος εκει!! Να πηγαινει να τα ακουμπα καθε βδομαδα κ να περιμενει κ στην ουρα για συσκευη!!! (σε οποιο θεμα κ να μιλησω, για οποια εθνικοτητα, οποια ηλικια, οποια θρησκεια, ενα ειναι το κοινο--> ο απεραντος εγωισμος που τυφλωνει). Με καλουσαν σπιτι τους, τους εβαζα το skype στο λαπτοπ, τους εδειχνα πως να το λειτουργουν κ αυτες.... ξαναπηγαιναν στο τηλεφωναδικο κ παιρναν τηλεκαρτες !!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μιλαμε τσιρκο !!!! Κ οχι τιποτα 50αρες γιαγιαδες! 20, 19, 17, 16 χρονων μικρα ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕΡΦΑΡΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!! Η τρελα στα καλυτερα της.... Κ οι φιλες τους/ συγγενεις τους στην πατριδα τους ΕΙΧΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !!! χαχαα!!! Ανταλλαζαν μειλ κ μετα... στον τηλεφωνικο θαλαμο!!! Καπως ετσι ξεκινησε το skype. Οταν το χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι στην αρχη. Απο τοτε που το πηρε η μικρομαλακη........... ΩΠ!!!!!! Ολοι μαθαν το skype !!! Τωρα κ κουτση/ κουλη/ δυσκοιλια Μαρια μιλαει τσαμπα με 20 ατομα ανα τον πλανητη!!!! Κ ολες οι αλλες ανταγωνιστικες εταιριες που ειχαν αναλογες εφαρμογες.... της καταπιε η μεγαλη μαυρη τρυπα της Μαριας.... ΔΟΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!1111ενα
mants118 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γιατι παρακαλω???? To 2003 (καιρος ΧΡ) το skype ηταν ανεξαρτητη μικρη εταιρια κ εκλεινε τοπικα συμβολαια !!! Καμια σχεση με μικρομαλακη. Μετα εξαγοραστηκε 2-3 φορες κ μετα ηρθε ο Μπιλαρας κ δεν αφησε κ@λ@μπιθροξυλ@!!! Μαλιστα, πισω στον καιρο των ΧΡ το skype ειχε προβληματα με τα παραθυρα κ καθε τοσο εκανε πατσαρισματα (λολ) για να τα καλυψει!!! αυτό ακριβώς εννοώ, τότε (το χρησιμοποιούσα φανατικά κι εγώ) ήταν φοβερό και πρωτοποριακό! Τώρα μου φαίνεται γερασμένο και με όσα features και να βάλουν!!!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 συνεχίζω να χρησιμοποιώ skype απο τότε που σταμάτησε το msn. Κυρίως για βιντεοκλήσεις με εξωτερικό καθώς και σε βιντεοδιασκέψεις 3+ ατόμων (έχει βολέψει αφάνταστα στο διάβασμα λόγω σχολής) αντί να βρισκόμαστε σε ένα σημείο, ο καθένας απο το σπίτι του. Κοινή χρήση οθόνης, αποστολή αρχείων κλπ κλπ. Δυστυχώς η εκδοση 8 και ανω ειναι για ξυλο να μην πω τιποτα χειρότερο και εχω μείνει στην 7.41 μέχρι να την σταματήσουν κ αυτή.
kinhthra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Έχω κανά 2 χρόνια να το ανοίξω. Έχω ξεχάσει και τον κωδικό τώρα 😂
galistaboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πόόόόόση κρυπτογράφηση θα αντέξουμε ακόμα; skype-gmail τώρα από πριν δυνατότητα σε viber whats up fb messenger και πάει λέγοντας..... ότι κλειδώνει -> ξεκλειδώνει λένε στο χωριό μου ...!!! κάνεις απλά χρήση όλων των προγραμμάτων αυτών ξέροντας ότι σε ακούνε - βλέπουν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα