Hal9000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Τον περασμένο Ιανουάριο η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Skype δοκιμάζει να ενσωματώσει τη δυνατότητα για πλήρως κρυπτογραφημένες συνομιλίες κειμένου, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Signal από την εταιρεία Open Whisper Systems. Πλέον η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες και για τις εκδόσεις της εφαρμογής στο iOS, Android, Linux, Mac και φυσικά στα Windows. Για την έναρξη μιας "Ιδιωτικής Συζήτησης", ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει την επιλογή "New Private Conversation" από το μενού δημιουργίας νέου μηνύματος ή από το προφίλ του παραλήπτη. Ο παραλήπτης θα λάβει μια σχετική πρόσκληση και όλα τα γραπτά μηνύματα αλλά και τα τηλεφωνήματα που διενεργούνται μέσω αυτής της συζήτησης, θα είναι πλήρως κρυπτογραφημένα μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Μοναδικός περιορισμός είναι ότι οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο σε μια ιδιωτική συζήτηση ανά συσκευή κάθε φορά. Κάθε ιδιωτική συζήτηση μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετική συσκευή όμως οποιαδήποτε αποστολή και παραλαβή αρχείων, θα πραγματοποιείται στη συσκευή που χρησιμοποιείται τη συγκεκριμένη στιγμή. Παλαιότερα το Skype χρησιμοποιούσε ένα τρόπο κρυπτογράφησης όμως ο νέος "end-to-end" τρόπος είναι αρκετά πιο ασφαλής αφού το περιεχόμενο των μηνυμάτων μπορούν να το διαβάσουμε μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης. Παρόμοιες λύσεις χρησιμοποιούν και ανταγωνιστές του Skype όπως το WhatsApp, iMessage και το Facebook Messenger. TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Janoss Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Skype;;; . . . . . . . . . . . . . Τι είναι αυτό; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το απεγκατεστησα πριν 1 εβδομαδα μια και καθε λιγο με εκανε log off. Δεν γνωριζω γιατι, αυτο ξεκινησε μετα απο καποια updates (νομιζω απο τοτε που με υποχρεωσε να κανω Login με Windows account). Αμα ειναι να γραφω email και pass καθε 4-5 ωρες, ευχαριστω δεν θα παρω. Κριμα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
jack124 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εφαρμογή στο Microsoft Store Για εμένα είναι πολύ καλύτερη η κλήση του Skype από το Facebook/messenger Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από jack124 2
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Το 2008 τα έσπαγε το Skype πάντως..! Θυμάμαι ωραίες εποχές ήταν! 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, aris1986 είπε Το 2008 τα έσπαγε το Skype πάντως..! Θυμάμαι ωραίες εποχές ήταν! Ερωτευμένος με msn τότε. ❤️
mants118 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 κι εγώ όταν ακούω skype είναι σαν να μου λένε να βάλω στο pc μου τα windows XP!!!
T64 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δηλαδή να εμπιστευόμαστε την κρυπτογράφηση των συνομιλιών μας σε μία εταιρεία που λέγεται Ανοιχτός Ψίθυρος (Open Whisper); 1 1
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, The_Prodigy είπε Ερωτευμένος με msn τότε. ❤️ Ωραίο και αυτό τότε αλλά άρχισε να το τρώει σιγά σιγά το fb με το τσατ του.
SilverMachine Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, mants118 είπε κι εγώ όταν ακούω skype είναι σαν να μου λένε να βάλω στο pc μου τα windows XP!!! Γιατι παρακαλω???? To 2003 (καιρος ΧΡ) το skype ηταν ανεξαρτητη μικρη εταιρια κ εκλεινε τοπικα συμβολαια !!! Καμια σχεση με μικρομαλακη. Μετα εξαγοραστηκε 2-3 φορες κ μετα ηρθε ο Μπιλαρας κ δεν αφησε κ@λ@μπιθροξυλ@!!! Μαλιστα, πισω στον καιρο των ΧΡ το skype ειχε προβληματα με τα παραθυρα κ καθε τοσο εκανε πατσαρισματα (λολ) για να τα καλυψει!!! Μολις ειχα ερθει φρεσκος απο ΝΥ,ΝΥ κ το Αθενς ηταν γεματο αλλοδαπουλες. Τους ελεγα οτι υπαρχει μια εφαρμογη να μιλανε τσαμπα με την πατριδα τους Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ !!!! χαχαχαχα!!!! Πηγαιναν σε κεινες τις τρυπες με τα υπεραστικα τηλεφωνα/φαξ κ πληρωναν με το πενταλεπτο μεροκαμματα ολοκληρα.... Τι σου κανει ο εγωισμος ρε παιδι μου... Να του λες του αλλου οτι μπορει να μιλαει τσαμπα Κ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ (!!!! οχι σκετο τηλεφωνο!!!) κ αυτος εκει!! Να πηγαινει να τα ακουμπα καθε βδομαδα κ να περιμενει κ στην ουρα για συσκευη!!! (σε οποιο θεμα κ να μιλησω, για οποια εθνικοτητα, οποια ηλικια, οποια θρησκεια, ενα ειναι το κοινο--> ο απεραντος εγωισμος που τυφλωνει). Με καλουσαν σπιτι τους, τους εβαζα το skype στο λαπτοπ, τους εδειχνα πως να το λειτουργουν κ αυτες.... ξαναπηγαιναν στο τηλεφωναδικο κ παιρναν τηλεκαρτες !!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μιλαμε τσιρκο !!!! Κ οχι τιποτα 50αρες γιαγιαδες! 20, 19, 17, 16 χρονων μικρα ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕΡΦΑΡΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!! Η τρελα στα καλυτερα της.... Κ οι φιλες τους/ συγγενεις τους στην πατριδα τους ΕΙΧΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !!! χαχαα!!! Ανταλλαζαν μειλ κ μετα... στον τηλεφωνικο θαλαμο!!! Καπως ετσι ξεκινησε το skype. Οταν το χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι στην αρχη. Απο τοτε που το πηρε η μικρομαλακη........... ΩΠ!!!!!! Ολοι μαθαν το skype !!! Τωρα κ κουτση/ κουλη/ δυσκοιλια Μαρια μιλαει τσαμπα με 20 ατομα ανα τον πλανητη!!!! Κ ολες οι αλλες ανταγωνιστικες εταιριες που ειχαν αναλογες εφαρμογες.... της καταπιε η μεγαλη μαυρη τρυπα της Μαριας.... 1
Silverage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Το ξαναπέρασα πριν καμιά εβδομάδα γιατί είχε θέμα το discord. Έχουν αφαιρέσει το push to talk! Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει μόνο σε παλιά έκδοση λέει που δεν υποστηρίζεται πια απο τη microsoft. Αυτή η τακτική που ξεκίνησε με τα windows 8/10 που αφαιρεί features και δεν σε αφήνει να επιλέγεις αυτό που θες μου σπάει πολύ τα νεύρα.
what_if Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γιατι παρακαλω???? To 2003 (καιρος ΧΡ) το skype ηταν ανεξαρτητη μικρη εταιρια κ εκλεινε τοπικα συμβολαια !!! Καμια σχεση με μικρομαλακη. Μετα εξαγοραστηκε 2-3 φορες κ μετα ηρθε ο Μπιλαρας κ δεν αφησε κ@λ@μπιθροξυλ@!!! Μαλιστα, πισω στον καιρο των ΧΡ το skype ειχε προβληματα με τα παραθυρα κ καθε τοσο εκανε πατσαρισματα (λολ) για να τα καλυψει!!! Μολις ειχα ερθει φρεσκος απο ΝΥ,ΝΥ κ το Αθενς ηταν γεματο αλλοδαπουλες. Τους ελεγα οτι υπαρχει μια εφαρμογη να μιλανε τσαμπα με την πατριδα τους Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ !!!! χαχαχαχα!!!! Πηγαιναν σε κεινες τις τρυπες με τα υπεραστικα τηλεφωνα/φαξ κ πληρωναν με το πενταλεπτο μεροκαμματα ολοκληρα.... Τι σου κανει ο εγωισμος ρε παιδι μου... Να του λες του αλλου οτι μπορει να μιλαει τσαμπα Κ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ (!!!! οχι σκετο τηλεφωνο!!!) κ αυτος εκει!! Να πηγαινει να τα ακουμπα καθε βδομαδα κ να περιμενει κ στην ουρα για συσκευη!!! (σε οποιο θεμα κ να μιλησω, για οποια εθνικοτητα, οποια ηλικια, οποια θρησκεια, ενα ειναι το κοινο--> ο απεραντος εγωισμος που τυφλωνει). Με καλουσαν σπιτι τους, τους εβαζα το skype στο λαπτοπ, τους εδειχνα πως να το λειτουργουν κ αυτες.... ξαναπηγαιναν στο τηλεφωναδικο κ παιρναν τηλεκαρτες !!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μιλαμε τσιρκο !!!! Κ οχι τιποτα 50αρες γιαγιαδες! 20, 19, 17, 16 χρονων μικρα ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕΡΦΑΡΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!! Η τρελα στα καλυτερα της.... Κ οι φιλες τους/ συγγενεις τους στην πατριδα τους ΕΙΧΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !!! χαχαα!!! Ανταλλαζαν μειλ κ μετα... στον τηλεφωνικο θαλαμο!!! Καπως ετσι ξεκινησε το skype. Οταν το χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι στην αρχη. Απο τοτε που το πηρε η μικρομαλακη........... ΩΠ!!!!!! Ολοι μαθαν το skype !!! Τωρα κ κουτση/ κουλη/ δυσκοιλια Μαρια μιλαει τσαμπα με 20 ατομα ανα τον πλανητη!!!! Κ ολες οι αλλες ανταγωνιστικες εταιριες που ειχαν αναλογες εφαρμογες.... της καταπιε η μεγαλη μαυρη τρυπα της Μαριας.... πες μου οτι υπερβαλεις,δεν μπορω να το πιστεψω κ δεν ειμαι κ πιτσιρικας
~mxls~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, SilverMachine είπε ... Καπως ετσι ξεκινησε το skype. Οταν το χρησιμοποιουσαν ελαχιστοι στην αρχη. Απο τοτε που το πηρε η μικρομαλακη........... ΩΠ!!!!!! Ολοι μαθαν το skype !!! .... Ούτε καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα