mechpanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Agony είπε 1.200 ευρο οθονη δεν την λες και enthusiast . Θα λεγα για το μεσο χρηστη ειναι οτι πρεπει . οι Low budget χρηστες εχουν επιλογες με τα μισα λεφτα 500-600ευρο. Και οι enthusiast εχουν επιλογες σαν αυτες που εδειξε ο φιλος ποιο πάνω απο 10.000 ευρο μεχρι 40.000 ευρο. Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω! Τον μέσο χρήστη υπερκαλύπτουν οι επιλογές των 150 και 200€, από εκεί και πάνω πάμε στον απαιτητικό χρήστη και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι enthusiasts που μπορούν να πληρώσουν όσο φτάνει η τσέπη τους (ή του πατέρα τους η τσέπη τέλος πάντων γιατί υπάρχουν και αυτοί). Οι επιλογές των δεκάδων χιλιάδων δεν απευθύνονται σε enthusiasts, αλλά σε επαγγελματίες, είναι εργαλεία που αξίζουν και βγάζουν τα λεφτά τους, για όποιον τις χρειάζεται και ξέρει να τις χρησιμοποιεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω! Τον μέσο χρήστη υπερκαλύπτουν οι επιλογές των 150 και 200€, από εκεί και πάνω πάμε στον απαιτητικό χρήστη και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι enthusiasts που μπορούν να πληρώσουν όσο φτάνει η τσέπη τους (ή του πατέρα τους η τσέπη τέλος πάντων γιατί υπάρχουν και αυτοί). Οι επιλογές των δεκάδων χιλιάδων δεν απευθύνονται σε enthusiasts, αλλά σε επαγγελματίες, είναι εργαλεία που αξίζουν και βγάζουν τα λεφτά τους, για όποιον τις χρειάζεται και ξέρει να τις χρησιμοποιεί. Ok θα συμφωνήσω αν και τα 200 ευρο για οθονη οσο και θετικος καο αν ειμαι δεν μπορω να βρω μια οθονη εστο 1080p va ultrawide τις προκοπης. Ισως στα 300 ευρο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα