Auctionfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Μπορείς να παραδόσεις τα δικαιολογητικά σε κάποιον προιστάμενο, μαζί με την αίτηση αναδασμολόγησης ήδη συμπληρωμένη(υπάρχει στο site). ..αυτό ίσως το κάνω - αν δεν χρειαστεί να περιμένω στην ουρά ..Thanks !!
stefanidisg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Προτεινω καταγγελία στην Ένωση καταναλωτών αλλά πρέπει να την κάνει ο ίδιος ο φίλος για να παραθέσει τα χαρτιά.
christakos07 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Οι τελωνειακοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι? Εννοώντας αυτούς που εκτελωνίζουν τα δέματα των ΕΛΤΑ.
stefanidisg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό δεν μας ενδιαφέρει τι είναι , καταγγέλλεται ότι ζήτησαν τελωνειακά έξοδα και διάφορα , ορίστε και τα και τα παραστατικά ένω εγώ πλήρωσα για το προϊόν 18, 70 το οποίο κάτω από 22€ βάση νόμου δεν εκτελωνιζονται . Θα τους κόψουν τον κ...
christakos07 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να τους πούμε μια καλησπέρα, αν και εφόσον είναι δημόσιοι υπάλληλοι: http://www.seedd.gr/ ΥΓ. Ορίστε η αίτηση αναδασμολόγησης. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από christakos07 1
drdedus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε, εχει τίποτα να πατήσουμε αυτή η κ..σελίδα? Εχει κάπου επικοινωνία η είναι μόνο για να βλέπουμε την ημερομηνία? Μήπως μου τα κόβει το adblock? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από drdedus
stefanidisg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 2:27 ΠΜ, Auctionfreak είπε καλησπέρα! εμένα έφτασε πριν 1 εβδομάδα στο τελωνείο... μου ζητήθηκαν το paypal και η απόδειξη από το κατάστημα. Χτες έλαβα το ακόλουθο sms: "TAX.ANTIKEIMENO RU254322083NL ANTIKATABOΛH 24.62€ BPIΣKETAI ΣTA EΛTA HΛIOYΠOΛHΣ ATT (K.K.) THΛ: 2109919555 ΠPΩTOΠAΠΠA 7" ..... ..... έστειλα e-mail να μου διευκρινισουν την χρέωση, στην διεύθυνση που είχα στείλει τα έγγραφα για το τελωνείο και έλαβα την ακόλουθη απάντηση : "Καλησπέρα σας. Οι Τελωνειακές Αρχές δεν δέχονται τις εκπτώσεις ή τα κουπόνια που αφορούν μία αγορά. Το δέμα σας εκτελωνίστηκε στην αρχική αξία των $46.58 . Εάν θεωρείτε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, πρέπει να κάνετε αίτηση αναδασμολόγησης στο τοπικό σας ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ,χωρίς να λάβετε/πληρώσετε τις χρεώσεις του δέματος, και το δέμα σας να επιστραφεί στο Τελωνείο (συνοδευόμενο από τα αποδεικτικά που δικαιολογούν την αντίρρησή σας προς τις χρεώσεις που έχουν λογιστεί) όπου με σειρά προτεραιότητας να επανεξεταστεί η περίπτωσή σας από τις Τελωνειακές Αρχές. Σας ευχαριστούμε." --- φυσικά τους απάντησα ότι δεν θα παραλάβω κ να το επιστρέψουν στον παραλήπτη (και το ότι είναι απαράδεκτοι).. σήμερα έλαβα και αυτό : " Καλημέρα σας. Το αίτημά σας προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα. Ευχαριστούμε. Σ.Κ. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία" Απλά μπάχαλο... "έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου".. μιας κ θα μπορούσα να παραλείψω ή να κροπάρω την "απόδειξη" του joybuy κ να μην φαίνεται η γελοία μαρκετινίστικη "έκπτωση" του καταστήματος.. Προσοχή σε όλους - τελικά - με τις αναγραφόμενες "αρχικές τιμές"!!! Τελικά τί έγινε, είχαμε κανένα νέο;
Auctionfreak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 έκανα αίτηση αναδασμολόγησης στο τοπικό μου υποκατάστημα... τώρα είμαι στην αναμονή να "γυρίσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας".. θα ενημερώσω σχετικά μόλις έχω κάποια εξέλιξη. Η βλακεία μου στην όλη διαδικασία είναι ότι αρχικά τους προώθησα ένα screenshot του Joybuy με την "τιμολόγηση" της κάμερας το οποίο ανέγραφε μια γελοία αρχική τιμή 40τόσα δολάρια κ μετά μια υποτιθέμενη έκπτωση για να φτάσει στα 22$...Εκεί "πάτησαν" κ μου είπαν ότι οι δασμολογησεις γίνονται στην αρχική τιμή (!) κ δεν πιάνονται εκπτωσεις/κουπόνια!, Τώρα στην αίτηση αναδασμολόγησης δεν περιέλαβα αυτό το print από το Joybuy.... ειδωμεν 1
Balrog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Η προσφορά πάντως παραμένει ενεργή όλο αυτό το διάστημα και ανανεώνεται το countdown του flash deal κάθε 5 μέρες. Για τα χρήματά της εμένα μου φαίνεται εξαιρετική η καμερούλα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι που τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ εκτός τοπικού δικτύου και κολλάει στο 20%.
non-serviam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει καταφέρει κανείς να την κάνει να τρέξει (αποθήκευση απευθείας) σε δικό του σερβερ;
Philippe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Σε μία από τις καμερούλες έπεσε το wifi την ώρα που έκανε update firmware.. Τώρα πάει για πέταμα;
stefanidisg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Philippe είπε Σε μία από τις καμερούλες έπεσε το wifi την ώρα που έκανε update firmware.. Τώρα πάει για πέταμα; Όχι δεν νομίζω γιατί όταν κόβετε το ίντερνετ απλως κατεβάζει το αρχείο. Κανε ένα reset την κάμερα 1
Philippe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν γινόταν απλό reset επειδή είχε μπρικάρει, αλλά ήθελε φλασάρισμα του firmware με την sd card. Έλεγα ότι πάει για πέταμα γιατί δεν έβρισκα πουθενά το firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο (SXJ0ZM), αλλά τελικά βρήκα αυτό εδώ και θα δοκιμάσω τώρα μήπως δουλέψει. Ευχαριστώ! Η "προσφορά" παίζει σταθερά πάντως.. Στις 29/9/2018 στις 9:33 ΠΜ, neten είπε Σε σκοταδι εχει καλη αποδοση? Αν και παλιά η απορία.. με αυτό το φτηνό μοντέλο υπάρχει το πρόβλημα με την αντίθεση που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα και φαίνεται στο video εδώ. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Philippe
stefanidisg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Philippe είπε Δυστυχώς δεν γινόταν απλό reset επειδή είχε μπρικάρει, αλλά ήθελε φλασάρισμα του firmware με την sd card. Έλεγα ότι πάει για πέταμα γιατί δεν έβρισκα πουθενά το firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο (SXJ0ZM), αλλά τελικά βρήκα αυτό εδώ και θα δοκιμάσω τώρα μήπως δουλέψει. Ευχαριστώ! Η "προσφορά" παίζει σταθερά πάντως.. Αν και παλιά η απορία.. με αυτό το φτηνό μοντέλο υπάρχει το πρόβλημα με την αντίθεση που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα και φαίνεται στο video εδώ. Αφού λέει δεν στέλνει Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα