Shadowjump Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Παρελαβα χθες. Περασε τελωνειακως ελευθερο εμενα. Σαν ποιοτητα καμια σχεση με την καλη εκδοση. Αυτη ειναι η basic εκδοση και της λειπουν αρκετα πραγματακια. Δεν την εψαξα παρα πολυ αλλα τα 2 που ειδα και δεν μου αρεσαν ειναι οτι δεν εχει WDR οποτε αν η εικονα σας τραβαει και σκιερο και φωτεινο μερος, ενα απο τα 2 δεν θα φαινεται. Επισης, δεν εχει bluetooth gateway για οσους θελουν να συνδεσουν περιφερειακο της xiaomi το οποιο ειναι μονο bluetooth. Το τριτο το οποιο δεν το εψαξα πολυ, ειναι οτι δεν εχει μπαρα με το timeline κατω απο την video feed. Στην ακριβη εκδοση σερνεις και σου δειχνει ποτε ειχε motion detection και το πας και οτι ωρα θες. Επισης, στην ακριβη μπορεις να ρυθμισεις την ευαισθησια κινησης (off-low-medium-high) σε αρκετες ζωνες (καμια 50αρια;). Σε αυτη δεν νομιζω να παρατηρησα κατι αναλογο. Παντως, εκανα το update και συνεχιζει και δουλευει κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Παρελαβα χθες. Περασε τελωνειακως ελευθερο εμενα. Σαν ποιοτητα καμια σχεση με την καλη εκδοση. Αυτη ειναι η basic εκδοση και της λειπουν αρκετα πραγματακια. Δεν την εψαξα παρα πολυ αλλα τα 2 που ειδα και δεν μου αρεσαν ειναι οτι δεν εχει WDR οποτε αν η εικονα σας τραβαει και σκιερο και φωτεινο μερος, ενα απο τα 2 δεν θα φαινεται. Επισης, δεν εχει bluetooth gateway για οσους θελουν να συνδεσουν περιφερειακο της xiaomi το οποιο ειναι μονο bluetooth. Το τριτο το οποιο δεν το εψαξα πολυ, ειναι οτι δεν εχει μπαρα με το timeline κατω απο την video feed. Στην ακριβη εκδοση σερνεις και σου δειχνει ποτε ειχε motion detection και το πας και οτι ωρα θες. Επισης, στην ακριβη μπορεις να ρυθμισεις την ευαισθησια κινησης (off-low-medium-high) σε αρκετες ζωνες (καμια 50αρια;). Σε αυτη δεν νομιζω να παρατηρησα κατι αναλογο. Παντως, εκανα το update και συνεχιζει και δουλευει κανονικα. Για τα δυο πρωτα που αναφερεις,ισχυουν,αλλα δεν υπηρχαν στην περιγραφη των χαρακτηριστικών ουτως η αλλως. Το τριτο υπαρχει κανονικα και δουλεύει στέλνοντας σωστα notification. Και timeline εχει και περιοχες ρυθμισης ευαισθησίας.Για 18 ευρω ,ειναι vfm. Με δεδομενα παιζει κανονικα ,εγω εκανα update και στην εφαρμογη και στο firmware και συνεχιζει και παίζει κανονικά.
cdrov Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω στείλει την απόδειξη από τις 10 του μήνα και το tracking δεν έχει αλλάξει! Πόσο χρόνο θέλει για αποδέσμευση, ξέρει κανείς?
Agathoklis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 σημερα ... χωρις λογο και αιτια επανηλθαν οι small ants !!! οποτε ολα καλα! thanks xiaomi...
drdedus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 άκουσες δηλαδή μήνυμα "...for china only" και σήμερα οκ?
Agathoklis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, drdedus είπε άκουσες δηλαδή μήνυμα "...for china only" και σήμερα οκ? Όχι δεν έβγαλε το "only for china" ενώ τις είχε στο mi home και ενώ ήταν ανοιχτές με μπλε φωτάκι, τις είχε μόνιμα off line
Auctionfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! εμένα έφτασε πριν 1 εβδομάδα στο τελωνείο... μου ζητήθηκαν το paypal και η απόδειξη από το κατάστημα. Χτες έλαβα το ακόλουθο sms: "TAX.ANTIKEIMENO RU254322083NL ANTIKATABOΛH 24.62€ BPIΣKETAI ΣTA EΛTA HΛIOYΠOΛHΣ ATT (K.K.) THΛ: 2109919555 ΠPΩTOΠAΠΠA 7" ..... ..... έστειλα e-mail να μου διευκρινισουν την χρέωση, στην διεύθυνση που είχα στείλει τα έγγραφα για το τελωνείο και έλαβα την ακόλουθη απάντηση : "Καλησπέρα σας. Οι Τελωνειακές Αρχές δεν δέχονται τις εκπτώσεις ή τα κουπόνια που αφορούν μία αγορά. Το δέμα σας εκτελωνίστηκε στην αρχική αξία των $46.58 . Εάν θεωρείτε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, πρέπει να κάνετε αίτηση αναδασμολόγησης στο τοπικό σας ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ,χωρίς να λάβετε/πληρώσετε τις χρεώσεις του δέματος, και το δέμα σας να επιστραφεί στο Τελωνείο (συνοδευόμενο από τα αποδεικτικά που δικαιολογούν την αντίρρησή σας προς τις χρεώσεις που έχουν λογιστεί) όπου με σειρά προτεραιότητας να επανεξεταστεί η περίπτωσή σας από τις Τελωνειακές Αρχές. Σας ευχαριστούμε." --- φυσικά τους απάντησα ότι δεν θα παραλάβω κ να το επιστρέψουν στον παραλήπτη (και το ότι είναι απαράδεκτοι).. σήμερα έλαβα και αυτό : " Καλημέρα σας. Το αίτημά σας προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα. Ευχαριστούμε. Σ.Κ. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία" Απλά μπάχαλο... "έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου".. μιας κ θα μπορούσα να παραλείψω ή να κροπάρω την "απόδειξη" του joybuy κ να μην φαίνεται η γελοία μαρκετινίστικη "έκπτωση" του καταστήματος.. Προσοχή σε όλους - τελικά - με τις αναγραφόμενες "αρχικές τιμές"!!! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Auctionfreak
Genatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Η απόδειξη PayPal έγραφε και το κουπόνι με την έκπτωση?
stefanidisg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Genatos είπε Η απόδειξη PayPal έγραφε και το κουπόνι με την έκπτωση? Δεν έχει τύχει ποτέ να γράφει την έκπτωση η αποδείξη , το PayPal γράφει μόνο το ποσό χρέωσης.
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Το πιο πιθανό είναι να μην επιστραφεί ποτέ στον αποστολέα,απλά να πάει σε ένα από τα σπίτια του τελωνειακού 😁😁😂😂
dchatz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 αυτό πάντως είναι κάτι καινούργιο. Το πάθημα του φίλου μας ΄δείχνει το δρόμο σε αντίστοιχες περιπτώσεις να προσέχουμε να μη φαίνεται πουθενά η αρχική τιμή. Οι τελωνειακοί πάντως είναι πολύ @@@@ που το κάνουν αυτό. το κόστος ενός προϊόντος είναι αυτό που πληρώνεις για να το αγοράσεις. Υπάρχει θεωρία οικονομικών που λέει κάτι διαφορετικό; Ότι θέλουν κάνουν, καταπατούν νόμους μόνο και μόνο επειδή έχουν την εξουσία και μπορούν. άντε πια
christakos07 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Auctionfreak είπε καλησπέρα! εμένα έφτασε πριν 1 εβδομάδα στο τελωνείο... μου ζητήθηκαν το paypal και η απόδειξη από το κατάστημα. Χτες έλαβα το ακόλουθο sms: "TAX.ANTIKEIMENO RU254322083NL ANTIKATABOΛH 24.62€ BPIΣKETAI ΣTA EΛTA HΛIOYΠOΛHΣ ATT (K.K.) THΛ: 2109919555 ΠPΩTOΠAΠΠA 7" ..... ..... έστειλα e-mail να μου διευκρινισουν την χρέωση, στην διεύθυνση που είχα στείλει τα έγγραφα για το τελωνείο και έλαβα την ακόλουθη απάντηση : "Καλησπέρα σας. Οι Τελωνειακές Αρχές δεν δέχονται τις εκπτώσεις ή τα κουπόνια που αφορούν μία αγορά. Το δέμα σας εκτελωνίστηκε στην αρχική αξία των $46.58 . Εάν θεωρείτε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, πρέπει να κάνετε αίτηση αναδασμολόγησης στο τοπικό σας ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ,χωρίς να λάβετε/πληρώσετε τις χρεώσεις του δέματος, και το δέμα σας να επιστραφεί στο Τελωνείο (συνοδευόμενο από τα αποδεικτικά που δικαιολογούν την αντίρρησή σας προς τις χρεώσεις που έχουν λογιστεί) όπου με σειρά προτεραιότητας να επανεξεταστεί η περίπτωσή σας από τις Τελωνειακές Αρχές. Σας ευχαριστούμε." --- φυσικά τους απάντησα ότι δεν θα παραλάβω κ να το επιστρέψουν στον παραλήπτη (και το ότι είναι απαράδεκτοι).. σήμερα έλαβα και αυτό : " Καλημέρα σας. Το αίτημά σας προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα. Ευχαριστούμε. Σ.Κ. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία" Απλά μπάχαλο... "έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου".. μιας κ θα μπορούσα να παραλείψω ή να κροπάρω την "απόδειξη" του joybuy κ να μην φαίνεται η γελοία μαρκετινίστικη "έκπτωση" του καταστήματος.. Προσοχή σε όλους - τελικά - με τις αναγραφόμενες "αρχικές τιμές"!!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΠΙΣΩ. Ζητά αναδασμολόγηση, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό του paypal και την κίνηση από την τράπεζα. Δασμολογητέα αξία είναι μόνο η πληρωτέα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από christakos07
Auctionfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΠΙΣΩ. Ζητά αναδασμολόγηση, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό του paypal και την κίνηση από την τράπεζα. Δασμολογητέα αξία είναι μόνο, η πληρωτέα. Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει πλέον όλη η διαδικασία... Και μόνο το να πάω στο τοπικό ταχυδρομίο Σεπτεμβριάτικα να στηθώ 1-2 ώρες για να κάνω μία χειρόγραφη αίτηση αναδασμολόγησης με αμφίβολο αποτέλεσμα γιά 18€ ...με πιάνει πονοκέφαλος!! Άσε που μου έχει "κρυώσει" με την καμερούλα σχετικά με όσα εκ των υστέρων διάβασα. Αντί να δώσω άλλα 25€ να πάρω αυτήν την μέτρια κάμερα , προτιμώ να δώσω 40€ να πάρω το ακριβότερο αδερφάκι της που έχει και hub και είναι κατά πολύ ανώτερη. Ήδη ασχολήθηκα να στέλνω e-mail και δικαιολογητικά ..έχω ανταλλάξει 4 e-mail με το geta @ elta-net .gr ..το τελευταίο μόνο για να τους τα "χώσω" Για μένα τέλος οι αγορές από άλλα Κινεζομάγαζα εκτός Gearbest / Banggood .. 1
Agathoklis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 εντωμεταξυ καποιος παιζει με τους διακοπτες στην Κινα... παλι εχθες χαθηκαν οι small ants... χμμμ.... χωρις να αλλαξει κατι σε update ή σχετικο θα με τρελανουν....
christakos07 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να παραδόσεις τα δικαιολογητικά σε κάποιον προιστάμενο του υποκαταστήματος, μαζί με την αίτηση αναδασμολόγησης ήδη συμπληρωμένη(υπάρχει στο site). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από christakos07 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα